- 5 Mart 2017
- 851
- 687
- 18
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #26.561
Kaç kilo aldın? Ben lierac jel kullanıyorum her akşam. Bazen gündüz de mustelanın yağını sürüyorum. Henüz catlak yok bakalım. 13 kilo aldım bu arada.Ay valla napcaz ya(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç kilo aldın? Ben lierac jel kullanıyorum her akşam. Bazen gündüz de mustelanın yağını sürüyorum. Henüz catlak yok bakalım. 13 kilo aldım bu arada.Ay valla napcaz ya(
takımmı alacaksınBende bakiim bi bakalim
aynen öyle can çıktı burdan can dicez :)Vala kuzu ben milletin ucuz gebelikte 9 ayda sismedigi kadsr cok sistim buna ragmen catlamamistim sasiriyordum kendime ve inan bir gecede catladim diyebilirim hindistan cevizi yagi suruyorum 12. Haftadan beri ama ne yaparsan yap catlayacagi varsa catliyo ben yine de cok takilmiyorum nabalim yahu anayiz artik bu saatten sonra sahillerde boy gosterip mankenlik edecek halimiz yok:)
Canım bende bu sefer korkuyordum çatlak olur diye ama çok şükür daha hiç olmadı. Bende mustela kullandım. Herhalde bünyeye bağlı. Kızımda da hiç çatlak olmamıştı.
Kaç kilo aldın? Ben lierac jel kullanıyorum her akşam. Bazen gündüz de mustelanın yağını sürüyorum. Henüz catlak yok bakalım. 13 kilo aldım bu arada.
takımmı alacaksın
Artik dogsun da baksris:) suyum fazla degil yani doktor oyle bisey demedi hep olcum suyu iyi diyor ama cok fazla sistim sanirim boyumun cok kisa olusundan (150 cm) catlaksa catlak ya nabalim ama cidden bir anda oldu hic ihtimal vermiyodum catlayacagims cunku cok sistigim halde hic catlak yoktuaynen öyle can çıktı burdan can dicez :)
arkadaşımda bi gece de çatladm demişti suyu fazla olduğu için karnı baya büyüktü onun doğumdwn sonra kantaron yağı çatlak görünümü hafifletio die okumuştm netten ama etrafımda deneyen yok
Nasıl oldunuz canım. Bebeğin nasıl?
Son Bikaç gündür benim de başım ağrıyor ama öyle çok şiddetli değil. Sabah ağrıyla kalkıyorum tüm gün ağrıyor. Tansiyon ölçüyorum bende korkudan ama normal 11e 7 çıkıyor en yüksek.Kizlar bas agrisi sorunu yasayaniniz var mi bugun sabahtan beri basim resmen catliyo hic tansiyon felan da olcturmedim normal bisey mi acaba neden oluyodur![]()
Nasıl oldunuz canım. Bebeğin nasıl?
Son Bikaç gündür benim de başım ağrıyor ama öyle çok şiddetli değil. Sabah ağrıyla kalkıyorum tüm gün ağrıyor. Tansiyon ölçüyorum bende korkudan ama normal 11e 7 çıkıyor en yüksek.
Bence ihmal etme, yakınlarda eczane varsa gir ölçtür
yeni olusuyosa kakao yagi sur kirmizi renkteki catlaklari iyilestiriyo beyazlayinca gecmiyorBencede bunyeye bagli bende de bi anda oldu resmen cok sasirdim ya ama artik yapcak bisey yok malesef![]()
Masallah bebegine.kac kilo oldu peki?ne zaman çıkarırlar kuvezden?bir fe süt verebiliyor msn?Rabbim sağlıkla evine getirmeyi nasip etsin canmM mavikelebek35 daha iyiyim canim cok sukur bebegim de iyi simdilik cok sukur
Bende kabızlık sorunu var canım ameliyatlıyım ve yatak istrahatim var bundan dolayı daha çok arttı kabızlık sorunu. 1 haftadır doktorumun tavsiyesi ile durhalac şurup kullanıyorum sabah, öğle, akşam olmak üzere. Çok etkisini gördüm.tavsiye ederim. Reçetesiz 20 tl fiyatı
canım internetten alacaksan zaten mobilya hemen gelmiyor 45 iş günü içinde geliyor bilgin olsun. benim tesadüfen fabrikada ellerinde var diye hemen geldi. ama hemen gelmeyebiliyor bilgin olsunŞifonyer almayi dusunmuyorum dolap ve besik alcam sadece ama ne zmn aliyim karar veremiyorum odasi bos duruyo simdilik yatcak besigi de var dogar dogmaz odasinda yatirmicam bikac ay besikte yakinimda yatar. Bi yandan odasini hemen hazirliyim diyorum bi yandan da bikac ay daha ertelemek maddi acidan daha iyi gelcek o yuzden cok kararsizim
En son gecen haftab975 gr.di sutum gitgide azaldi artirmaya calisiyorum ins artar ne zaman cikacagi belli degil canimMasallah bebegine.kac kilo oldu peki?ne zaman çıkarırlar kuvezden?bir fe süt verebiliyor msn?Rabbim sağlıkla evine getirmeyi nasip etsin canm
canım internetten alacaksan zaten mobilya hemen gelmiyor 45 iş günü içinde geliyor bilgin olsun. benim tesadüfen fabrikada ellerinde var diye hemen geldi. ama hemen gelmeyebiliyor bilgin olsun