- 3 Eylül 2013
- 297
- 199
- 303
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #26.541
Bende de çıktı canım. Ben farkındaydım ben istedim tahlili baya enfeksiyon çıkmış 1000 MG antibiotik kullandım bir hafta. O da kasıklarda mantar ya da alerji gibi bir şeye sebep olduKızlar idrar yollarında iltihap çıktı tek dozluk ilaç verdi Dr kendi kadın dogumcum hiç istememişti idrar testi şikayetim de yok ama iltihap cikti
Doğru tabi cnmBnmki ayrıntılı ultrasondan beri hep gidiyorm baş aşağı bence erkeni geci yok 36 37de dönen bile varms. :)
Aynı durumdayız canım göbek yanlar üst bacak göğüs altı krem de kullandım bakım yağıda kullandım ama boş yanı olcaksa oluyo napalımKizlar catlagi olan varmi benim heryerim berbat olmus aynalara küstüm resmenbelimin yanlari gobek deliginin az asagisi ve bacaklarim arkalı önlü kalcada dahil komple catlak (
Aynı durumdayız canım göbek yanlar üst bacak göğüs altı krem de kullandım bakım yağıda kullandım ama boş yanı olcaksa oluyo napalım
Benim de hep makat gelişli dendi geçen gitmeden önce aşağılarda hissettim bi gittim yine aynı, bizim doktor büyük ihtimal dönmez dedi niye öyle dedi anlamadımYa ben hicbirsey anlamadim zaten. Elbenim kalp dinleme cihazim var evde, kontrolden once dinliyorum tak kasiklarda tuylerin orda duyuyorum kalbini... aaaa diyorum donmus, kontrole gidiyorum makat gelisli diyo... bisey demedi pozisyonuyla olgili donerse normal dogumu konusuruz dedi ama hic bilmiyorum donermi hic bi yorumda bulunmadi
Bende catladim nihayet:) gobek altim vala harita gibi olmjsAynı durumdayız canım göbek yanlar üst bacak göğüs altı krem de kullandım bakım yağıda kullandım ama boş yanı olcaksa oluyo napalım
Benim 7 aydir basi asagidaydi doktor en sevdigimiz pozisyondur dedi 28 haftada bi gittik ters donmus o gunden beri de ters duruyo...Benim de hep makat gelişli dendi geçen gitmeden önce aşağılarda hissettim bi gittim yine aynı, bizim doktor büyük ihtimal dönmez dedi niye öyle dedi anlamadım
Senin tuhafmış canım aylardır baş aşağı ol şimdi ters dur :) doktorların nazarı var mıdır ya:))) doktor renkli ultrasonda ayy bu bebek poz veriyor dedi o gün bugündür poposunu görmekten gına geldi :))Benim 7 aydir basi asagidaydi doktor en sevdigimiz pozisyondur dedi 28 haftada bi gittik ters donmus o gunden beri de ters duruyo...
Bende catladim nihayet:) gobek altim vala harita gibi olmjs
yaa ben çatlayınca öyle bi tane iki tane diye düşünüodum bi anda bisürü mü çatlıo bende henüz hiç yok lierac kullanıorum ama karnımda küçük sen geçen göndermiştin fotoğraf okdr yok bnm karnım byüdükçe gerilme de artıo tabi tam yürüyeceğimiz zaman yürüyemşyoruz da bn çok ayakta kalınca ağrım oluo aşağıya çok baskı oluo korkuyorum nst de de sancı çıktı en sonBende catladim nihayet:) gobek altim vala harita gibi olmjs
Arkadaşım 36. haftadan itibaren ve doğumdan sonra düzenli olmasa da bio oil kullandım çatlakların izini çok hafifletti demişti, bir yorumlara bak istersen canım fiyatı da çatlak kremlerinin yanında baya komik kalıyor. Sen bir şey kullanıyor muydun bu zamana kadar?Kizlar catlagi olan varmi benim heryerim berbat olmus aynalara küstüm resmenbelimin yanlari gobek deliginin az asagisi ve bacaklarim arkalı önlü kalcada dahil komple catlak (
Bende oyleyim istemeden ağladım bile. Ama napalim. Yağda kullandım ama düzenli degil. Hic etkisi olmadiKizlar catlagi olan varmi benim heryerim berbat olmus aynalara küstüm resmenbelimin yanlari gobek deliginin az asagisi ve bacaklarim arkalı önlü kalcada dahil komple catlak (
evet canım internetten aldım. n11 ilke bebekden aldım. kargo getiriyor ama kurulumunu buradan bir mobilyacıya kurdurduk. kuruluma ayrıca 150tl verdimAbla sen bebek odasini nerden almistin netten siparis verince teslimat kurulum dahilmiydi
yaa ben çatlayınca öyle bi tane iki tane diye düşünüodum bi anda bisürü mü çatlıo bende henüz hiç yok lierac kullanıorum ama karnımda küçük sen geçen göndermiştin fotoğraf okdr yok bnm karnım byüdükçe gerilme de artıo tabi tam yürüyeceğimiz zaman yürüyemşyoruz da bn çok ayakta kalınca ağrım oluo aşağıya çok baskı oluo korkuyorum nst de de sancı çıktı en son
Arkadaşım 36. haftadan itibaren ve doğumdan sonra düzenli olmasa da bio oil kullandım çatlakların izini çok hafifletti demişti, bir yorumlara bak istersen canım fiyatı da çatlak kremlerinin yanında baya komik kalıyor. Sen bir şey kullanıyor muydun bu zamana kadar?
evet canım internetten aldım. n11 ilke bebekden aldım. kargo getiriyor ama kurulumunu buradan bir mobilyacıya kurdurduk. kuruluma ayrıca 150tl verdim
hanımlar kabızlık problemi çeken var mı bir haftadır tuvalete çok zor çıkıyorum. ilaç dahi kullandım ama işe yaramadı. kabızlık yaşayıp çözümünü bulan var mı?
Canım bende bu sefer korkuyordum çatlak olur diye ama çok şükür daha hiç olmadı. Bende mustela kullandım. Herhalde bünyeye bağlı. Kızımda da hiç çatlak olmamıştı.Kizlar catlagi olan varmi benim heryerim berbat olmus aynalara küstüm resmenbelimin yanlari gobek deliginin az asagisi ve bacaklarim arkalı önlü kalcada dahil komple catlak (
Kaç kilo aldın? Ben lierac jel kullanıyorum her akşam. Bazen gündüz de mustelanın yağını sürüyorum. Henüz catlak yok bakalım. 13 kilo aldım bu arada.Ay valla napcaz ya(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?