2017 EKİM Anne adayları

Kızlar idrar yollarında iltihap çıktı tek dozluk ilaç verdi Dr kendi kadın dogumcum hiç istememişti idrar testi şikayetim de yok ama iltihap cikti
Bende de çıktı canım. Ben farkındaydım ben istedim tahlili baya enfeksiyon çıkmış 1000 MG antibiotik kullandım bir hafta. O da kasıklarda mantar ya da alerji gibi bir şeye sebep oldu

Kizlar catlagi olan varmi benim heryerim berbat olmus aynalara küstüm resmen belimin yanlari gobek deliginin az asagisi ve bacaklarim arkalı önlü kalcada dahil komple catlak (

Kizlar catlagi olan varmi benim heryerim berbat olmus aynalara küstüm resmen belimin yanlari gobek deliginin az asagisi ve bacaklarim arkalı önlü kalcada dahil komple catlak (
Aynı durumdayız canım göbek yanlar üst bacak göğüs altı krem de kullandım bakım yağıda kullandım ama boş yanı olcaksa oluyo napalım

Benim de hep makat gelişli dendi geçen gitmeden önce aşağılarda hissettim bi gittim yine aynı, bizim doktor büyük ihtimal dönmez dedi niye öyle dedi anlamadım

Benim de hep makat gelişli dendi geçen gitmeden önce aşağılarda hissettim bi gittim yine aynı, bizim doktor büyük ihtimal dönmez dedi niye öyle dedi anlamadım
Benim 7 aydir basi asagidaydi doktor en sevdigimiz pozisyondur dedi 28 haftada bi gittik ters donmus o gunden beri de ters duruyo...

Çatlaklar vücutla alakalı diye düşünüyorum
Benim 7 aydir basi asagidaydi doktor en sevdigimiz pozisyondur dedi 28 haftada bi gittik ters donmus o gunden beri de ters duruyo...
Senin tuhafmış canım aylardır baş aşağı ol şimdi ters dur :) doktorların nazarı var mıdır ya:))) doktor renkli ultrasonda ayy bu bebek poz veriyor dedi o gün bugündür poposunu görmekten gına geldi :))

Bende catladim nihayet:) gobek altim vala harita gibi olmjs
yaa ben çatlayınca öyle bi tane iki tane diye düşünüodum bi anda bisürü mü çatlıo bende henüz hiç yok lierac kullanıorum ama karnımda küçük sen geçen göndermiştin fotoğraf okdr yok bnm karnım byüdükçe gerilme de artıo tabi tam yürüyeceğimiz zaman yürüyemşyoruz da bn çok ayakta kalınca ağrım oluo aşağıya çok baskı oluo korkuyorum nst de de sancı çıktı en son

Arkadaşım 36. haftadan itibaren ve doğumdan sonra düzenli olmasa da bio oil kullandım çatlakların izini çok hafifletti demişti, bir yorumlara bak istersen canım fiyatı da çatlak kremlerinin yanında baya komik kalıyor. Sen bir şey kullanıyor muydun bu zamana kadar?

Bende oyleyim istemeden ağladım bile. Ama napalim. Yağda kullandım ama düzenli degil. Hic etkisi olmadi

Vala kuzu ben milletin ucuz gebelikte 9 ayda sismedigi kadsr cok sistim buna ragmen catlamamistim sasiriyordum kendime ve inan bir gecede catladim diyebilirim hindistan cevizi yagi suruyorum 12. Haftadan beri ama ne yaparsan yap catlayacagi varsa catliyo ben yine de cok takilmiyorum nabalim yahu anayiz artik bu saatten sonra sahillerde boy gosterip mankenlik edecek halimiz yok:)

Ben baslarda esneklik arttirici krem felan kullandim 3 4 5. Aylarda ama bacaklarima kullanmiyodum.sonra baktim bacaklarim catlamis bende zaten catlamis diye biraktim kullanmadm

hanımlar kabızlık problemi çeken var mı bir haftadır tuvalete çok zor çıkıyorum. ilaç dahi kullandım ama işe yaramadı. kabızlık yaşayıp çözümünü bulan var mı?

Bende kabızlık sorunu var canım ameliyatlıyım ve yatak istrahatim var bundan dolayı daha çok arttı kabızlık sorunu. 1 haftadır doktorumun tavsiyesi ile durhalac şurup kullanıyorum sabah, öğle, akşam olmak üzere. Çok etkisini gördüm.tavsiye ederim. Reçetesiz 20 tl fiyatı

Canım bende bu sefer korkuyordum çatlak olur diye ama çok şükür daha hiç olmadı. Bende mustela kullandım. Herhalde bünyeye bağlı. Kızımda da hiç çatlak olmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…