2017 EKİM Anne adayları

Çatı kontrolü ne zaman yapılıyor canım bilgin var mı?

Kizlar ya bugun hastaneye gittim hersey normal ama bebegin sivisi azalmis dedi ve buyuk hastaneye uzmana gitmemi soyledi niye azalirki yaa yatis bile verebilir dedi dr (( kizlar cok mu korkulacak bisey bu?
Stres yapma canım, sıcaklardan veya az su içmekten olabilir. Eylül annelerinde 24.haftasından beri suyu az hatta sınırlara yaklaşan biri var. Minikhikayem nikli. Şuan 36yı bitirdi sanırım.
Benim arkadaşım da 28.haftasından beri her haftasonu hastaneye yatıp serum aldı su azlığı nedeniyle. 36.haftasını bitirtip Doğum yaptırdı doktoru.
Bir de azalmış derken ne kadar azalmış. Bir değer söylemedi mi? İnşaAllah endişe edilecek kadar değildir, geçmiş olsun

bn kullanmadm boia kimyasal diye kimileri sirke koymuş ama onunda kokusuna tahammülüm yok bnmm
Ben yumuşatıcı gözüne elma sirkesi koydum. Sirke kokusunu bende hiç sevmem ama çamaşırlarda koku falan hiç olmuyor. Bebeğimin giyeceğini hayal edip Dönüp dönüp kokluyorum hatta, hafif bir bebek deterjanının kokusu var.

ztn bu haftalarda yalancı sancılar başlıomuş şiddetli olmadığı sürece nst de çıkan sancıya normal diyo doktorlar ssnırım rahim kendini doğuma hazırlıo diolar
Akşam oldu bile kuzunu görmene çok az kaldı :) Tabii o karanlık ötesi ulttasonla bişey görebilirsen:) Ama on beş dakika kalp atışini dinleyeceksin o bile yeter kavuşmak gibi :)

ssylg_03 Zanamm174 zafrina89 ozsen8279 Cardialgia kirmizigitar Mavikelebek0134 kizlar tesekkur ederim cevaplariniz icin vallahi dr nun tavsiye ettigi seyleri soylemissiniz masallah bi diploma eksik:)) etlik zubeyde hanima gittim orda sinirda dediler riskli gebelik bolumune yonlendirdi yinede ayrintili bakılsın diye oradaki dr da yeterli dedi ve bol su tuketip havuc suyu birde armut tuketmemi soylediler :)

Gevmis olsun canm.dikislere bisey olmamıştır emin ol.gerildigi icin ağrı hissetmissindir.ikinci cocugun mu canm?

Bu sefer bende uzattım kontrol aralığını
Doktor izinde diye
En son 1 nde gitmiştim bi sonrakide bayramdan sonra arada 5-6 hafta olacak
Başka doktoramı gitsem
Evet kontrolün uzamas.ben 28 sonra 32 de gittim.artk doktor sıklaştırdı 34 tekrar gel sonra haftada 1 e düşürelim dedi.ben de 34 te doktor izinli diye 33+3te tekrar gisecem ins.

Bendede hic çıkmazdı daha önce iki kere girdim bu sefer çıktı sadece.
Kilosu iyi doğum olsa bile bi sorun olmaz dedi ama anne karnında geçirdikleri bi gün bile çok değerli bence.
Erken doğum yapmamak için magnezyum iç dedi. Ama onunda son haftalarda doğumu geciktirdigini okudum bi kaç kez bilginiz varmı bu konuda?
İnşallah sende bi sorun yoktur canım sancı falan.
Ben varım 5 haftadir bu nedenle kalkmadan yatiyorum. Nstde cikan sanci sikligi ve siddeti önemli.

ztn bu haftalarda yalancı sancılar başlıomuş şiddetli olmadığı sürece nst de çıkan sancıya normal diyo doktorlar ssnırım rahim kendini doğuma hazırlıo diolar
Zaten yeni başladı birkaç gündür. Çok sık ve siddetli değil bide karin bölgemde değil vajinada kramp gibi.

İlk olacak. Kaybım var eskide maalesef O yüzden çok kıymetli bu bebişim benim için.
Pek şanslı olacak bebisin o zaman.fazla fazla sevilecek annesi.bazı bebekler istenmiyo maalesef.anne karnında bile sevgiden yoksun oluyolar.Rabbim bu bebisine saglk versin.ins yarın kontrolde güzel seyler duyarsn.biz de evleneli 5.yilimiz ve bizim de 2.gebelik ama ilk cocugumuz.Rabbim kucağımıza aldgmz günleri de nasip eder insaallah hepimize

Amin canım. İnşallah kucağımıza alırız hepimiz dediğin gibi. Burada herkesin sevinçle bebeğim doğdu haberini paylaşmasını yürekten istiyorum.

annem nizi 2 kg doğurmuş 3.5 4 olsaymışız belki doğuramzdı :)

zafrina89 kontrolun nasil gecti canim. Sorun yoktur insallah
3.5 cm rahim ağzı ii dedi ama nst dd 10dk 1 gibi 60 şiddetli sancılarım çıktı prolutan depot vurdurdu doktor progestan ile magnezyuma 2 şer tane devam edelim dedi bidr 2 hafta da 1 kontrole gidicektim sancılsrı görünce haftaya da gel dedi

senin sıklık ve şiddet kaç çıkıo ben bişey hissetmiyorum ama 10 dk 1 60lara vurdu sancı bugğn nst de
Sancı sıklığını nasıl biliyorsunuz. Ben NST sırasında gözümü kapatıp sesi dinliyorum öylece. Makinada 150 ve 13 gibi haneler oluyor ama bir çıkıp bir iniyor bu rakamlar, anlamadığımdan da öylece yatıyorum. Çat çut bir sürü ses...
Doktor bu kağıda bakıp iyi dedi okadar.
Evdeyken kasılmam olduğunu disporalın işe yaramadığını söyledim. Başkasını da yazamam bu işe yaramıyorsa dedi.

Eklentiler

• IMG_1101.JPG
    80,5 KB · Görüntüleme: 164
üstteki 150 dediğin değeeler bebeğin kalp atışı bebek oynadıkça yükselip sonra düşüo çrnek benm 120 130 iken bebek oynasyınca 150lere geliodu alttakide sancı grafiği ama sende hiç çıkmamış bak benimkini atıyım görünce anlıcaksın bnm 19 20 giderken bi anda 63 fln oluyo sonra tekrar düşüp bidaha yükselio

Hmm şimdi anladım canım çok sağ ol.
Seninki de bir sorun teşkil etmez inşaAllah azalır sancıların
ne yapsam foto büyük diyo canm bak senin için sadece sancı kısmını kestim bebeğin kalp atışı olan yeri çıkarttım fotoğraftan pikleri gördün mü

Eklentiler

• 20170825_065152.png
    154,9 KB · Görüntüleme: 402
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…