- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #26.381
Ayy canım yordum seni hakkını helal et. Evet, anladım şimdi. Çok sağ ol.ne yapsam foto büyük diyo canm bak senin için sadece sancı kısmını kestim bebeğin kalp atışı olan yeri çıkarttım fotoğraftan pikleri gördün mü
yok canım ne yorması tlfnun fotoğraf kalitesinden heralde kessem bile boyut yeteri kdr küçülmüo :)Ayy canım yordum seni hakkını helal et. Evet, anladım şimdi. Çok sağ ol.
İnşaAllah bir sonraki kontrolünde sıfır sancı çıkar, sağlıkla 38.haftalara ulaşırsınız inşaAllah
Kızlar nst ye kaç dakika bağlı bulunuyorsunuz ay ne güzel dakikalarca kızımın kalp atışını duyucam inşallah iki hafta sonra :) nst ye giricem diye sevinen bir deli ben varım heralde
Anladım cnm kesin bana da biri denk gelir sanssizim da peki kaç dakika duruyorsun ona göre randevudan biraz erken gideyim diyorum:))) ay canım umarım duyarsın ben girdiğim anda biri daha girdi ikimizinki birbirine girdi sesler o yüzden sesini kapattılar sadece daktilo sesi dinledik ikimizde
Anladım cnm kesin bana da biri denk gelir sanssizim da peki kaç dakika duruyorsun ona göre randevudan biraz erken gideyim diyorum
Doktorum izinde iki hafta daha yok
Acile geldik kontrole
2400 gr 46 cm olmuş ufaklık
Dönmeye başlamış dedi buna normal isteyen bir insan olarak çok sevindim :)
İdrar tahlili verdim
Birde nstye giricem bakalım
Bayram öncesi son kontrolleri :)
Doğuma kadar en azından 3 kiloyu bulurlar inşallah :)Maşallah baya büyümüş Artık hızlı kilo alıyorlar
Doğuma kadar en azından 3 kiloyu bulurlar inşallah :)
Beni ilkinde unuttular. 40dk kaldım :)Kızlar nst ye kaç dakika bağlı bulunuyorsunuz ay ne güzel dakikalarca kızımın kalp atışını duyucam inşallah iki hafta sonra :) nst ye giricem diye sevinen bir deli ben varım heralde
Bende çarşamba günü kontrole girdim. Günümüz de ölçümlerimiz de aynı.Doktorum izinde iki hafta daha yok
Acile geldik kontrole
2400 gr 46 cm olmuş ufaklık
Dönmeye başlamış dedi buna normal isteyen bir insan olarak çok sevindim :)
İdrar tahlili verdim
Birde nstye giricem bakalım
Bayram öncesi son kontrolleri :)
Yok canım bulunmadıBende çarşamba günü kontrole girdim. Günümüz de ölçümlerimiz de aynı.
Görümcem son zaman daha çok kilo alıyorlar dedi. Zayıf bebek olmasın diye beslenmeme özendim ama şimdide 3,5 üstü ve obez bebek olursa diye korkmaya başladım. Dr. tahmini bir Doğum kilosunda bulundu mu senin.
15 20 dk falan durdum canım. Ben önce doktoruma göründüm o yönlendirdi ama bundan sonraki geldiginde önce buraya gel sonra doktora git dediler. Zaman kaybı olmasın tekrar gidip göstermek için dediler
Ay 20 dakika neyse de 40 yazık ben öğrendim Dr girmeden nst ye girip öyle gidicem Dr zaman kaybı olmasın bence de iki hafta geçmiyor hanımlar sizin bebislerin hareketleri de eskisi gibi değil mi bnm ki derinden geliyor yeri daraldığı için galibaBeni ilkinde unuttular. 40dk kaldım :)
Ama ikincide 20dk sürdü, normalde de tek gebelik 20dk imiş. Heryerde aynı mı bilmiyorum ama NST odaları aynı zamanda Doğum sonrası odasıymış. Benim bulunduğum tek kişilik standart odaydı.
Manda yoğurdu mu ay ne yararı varmış ki eşim alayım dedi ben yok dediydim yararliysa yerim :) burnumu mandalla kapatipYok canım bulunmadı
Sadece haftasıyla uyumlu boyu kilosu dedi
Birde by haftalarda taze peynir/manda yoğurdu/muz/soda özellikle tüketmemi söyledi
Ben kullandığım magnezyum işe yaramıyor sanki çok sık kasılıyorum dediğimde, süt ürünleri, muz, soda tüketmeye ağırlık ver başka ilaç yazamam dedi.Yok canım bulunmadı
Sadece haftasıyla uyumlu boyu kilosu dedi
Birde by haftalarda taze peynir/manda yoğurdu/muz/soda özellikle tüketmemi söyledi
Hiç bilmiyorum bol bol tüket dediManda yoğurdu mu ay ne yararı varmış ki eşim alayım dedi ben yok dediydim yararliysa yerim :) burnumu mandalla kapatip
Bende günün çoğunu bebek odasında geçiriyorum :)Ben kullandığım magnezyum işe yaramıyor sanki çok sık kasılıyorum dediğimde, süt ürünleri, muz, soda tüketmeye ağırlık ver başka ilaç yazamam dedi.
Ay şu haftalar çabuk geçsin, kıyafet dolabıyla aşk yaşıyorum resmen
Ay sorma çok sıkılmıştım kimse de yoktu yanımda. Düz yattığım için de kalkmak işkence geldi. İkincide yan yattım bu yüzden.Ay 20 dakika neyse de 40 yazık ben öğrendim Dr girmeden nst ye girip öyle gidicem Dr zaman kaybı olmasın bence de iki hafta geçmiyor hanımlar sizin bebislerin hareketleri de eskisi gibi değil mi bnm ki derinden geliyor yeri daraldığı için galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?