- 10 Ekim 2016
- 1.830
- 1.663
- 133
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #26.341
Çok saol canım. Sancim çıktı ama sanırım önemli değilmis inşallah oyledir.İnşallah güzel haberler ile gel canım benimde yarın kontrolum
Sağlıkla kucağımıza alırız inş , tekmelerini yesin teyzesi :) ben yapı gereği çok rahat değilim eşim bana göre daha iyi , çok erken öğrenmişsin ya :)Aynen bende onlara hayranim sorma birde ben hamile oldugumu 10 gunlukken ogrendim daha sen dusun. Gec dollenme olmus. Cok dusuktu hcg. Sonra dusuk riski fln derken. Birtek ayrintilidan sonra iste gecen aya kadar rahattim. Saglikla dogsunlarda insallah
Bu arada bizimki ancak kendine geldi.Güclendi tekmeler cok şükür
Kızlar çalışabilir raporu aldınız mı? Ben Salı gün alacağım. Ama son gün o gün. Hemen veriyorlar mı?
Benim bir suru riskime ragmen doktorum normal icin direniyorAynen şimdiki doktorlar bos yere sezaryenle yönlendiriyor. İnşallah döner bebeğin. Normal doğum yaparsın.
Daha once kac kisiden duydum kada capinin 4 hafta buyuk ciktigini. Nette arastirdim bpd zaten normal olcumlerden buyuk cikar diyodu. Ama zaren olcumlere guvenmeyin benim 3 gun srayla bi doktor 16 gun bi doktor 4 gun buyuk ciksrttjEvet ama 2 hafta önde veya geri cıkması normal değil diyolar. 4 hafta cok buyuk bi fark olunca ister istemez anormallik mi var diye düşünüyorum. İnşallah yoktur ve doktorum haklı çıkar
Kizlar ya bugun hastaneye gittim hersey normal ama bebegin sivisi azalmis dedi ve buyuk hastaneye uzmana gitmemi soyledi niye azalirki yaayatis bile verebilir dedi dr (( kizlar cok mu korkulacak bisey bu?
Dikkat et sen yine canm sancin çıktıysa. İnşallah hayırlı haberler alırım cnmÇok saol canım. Sancim çıktı ama sanırım önemli değilmis inşallah oyledir.
Sende sağ sağlım hayırlı haberlerle git gel yarin.
Evet sen iğne mi kullanıyordun yanlış hatirlamiyorsam. Ben senin yerinde olsam asla riske atmazdim.Benim bir suru riskime ragmen doktorum normal icin direniyorben riske atmak istemiyorum bebegi ama
Benim kasilmam oluyo gbime geliyo cnm ama hiç nst ye girmedim belki yarın girerimAranızda hic nstde sancı çıkan oldu mu kızlar?
Veya yalancı kasilmalariniz başlayan??
Girersen sonucu haber ver canım. İnşallah cikmaz sancı.Benim kasilmam oluyo gbime geliyo cnm ama hiç nst ye girmedim belki yarın girerim
Normal dogumda duyacagim acidan zerre kadar korkmuyorum ama zaten boyum cok kisa (150 cm) kendi doktorum bile 150 ve altindaki insanlara normal dogum onermediklerink soyledi gittigim baska doktorlar da ayni seyi soyledi,tipime bakip normal dogum onermiyoruz 150 altina dediler:) ama buna ragmen doktorum normal dogumu degerlendiririz diyor. Ben onca risk varken igne, tek arter, rahim agzi yetmezligi, 150 cm alti boy vs normal dogum riskini almak istemiyorum. O yuzden sezeryan gibi dusunuyorum ama doktorum benim istegime gore hareket etmeyecek anladigim kadariyla...Evet sen iğne mi kullanıyordun yanlış hatirlamiyorsam. Ben senin yerinde olsam asla riske atmazdim.
Önemli olan sağlığı sezaryen veya normal farketmez. Bi şekilde çıkacaklar ordan
Kasilmalar var epeydir, nst de 2-3 sanci filan cikiyo doktor bu haftalarda normaldir dedi. AmaAranızda hic nstde sancı çıkan oldu mu kızlar?
Girersen sonucu haber ver canım. İnşallah cikmaz sancı.
Doktoruna kasilmalarini söylersen nst yapacaktır buyuk ihtimal.
Ben 10 gün öncede girdim biseu çıkmadı bu sefer cikti
Haber veririm cnm. Benim doktor ne desem herşeye normal dyo inşallah bunlarada normal deyip beni yollamaz nst ye girerim.Benim doktor beni hep 1,5 ay arayla cagiriyo daha bayram sonra gel dedi de ben kasilmalarim olduğu için yarına randevu aldım. Belli olmuyo demek ki cnm devamlı takip edilmemiz gerekGirersen sonucu haber ver canım. İnşallah cikmaz sancı.
Doktoruna kasilmalarini söylersen nst yapacaktır buyuk ihtimal.
Ben 10 gün öncede girdim biseu çıkmadı bu sefer cikti
İkikere duruladim mi hiç kokusu kalmıyor ve yumuşacık oluyor bende sirkeyle duruladimbn kullanmadm boia kimyasal diye kimileri sirke koymuş ama onunda kokusuna tahammülüm yok bnmm
Normal dogumda duyacagim acidan zerre kadar korkmuyorum ama zaten boyum cok kisa (150 cm) kendi doktorum bile 150 ve altindaki insanlara normal dogum onermediklerink soyledi gittigim baska doktorlar da ayni seyi soyledi,tipime bakip normal dogum onermiyoruz 150 altina dediler:) ama buna ragmen doktorum normal dogumu degerlendiririz diyor. Ben onca risk varken igne, tek arter, rahim agzi yetmezligi, 150 cm alti boy vs normal dogum riskini almak istemiyorum. O yuzden sezeryan gibi dusunuyorum ama doktorum benim istegime gore hareket etmeyecek anladigim kadariyla...
Kasilmalar var epeydir, nst de 2-3 sanci filan cikiyo doktor bu haftalarda normaldir dedi. Amaokeanoss00 sancisi cikiyodu hep diye hatirliyorum
1.5 ay çok fazla değil mi. Bu haftalarda özellikle en gec 2 haftada bir çağırması lazim.Haber veririm cnm. Benim doktor ne desem herşeye normal dyo inşallah bunlarada normal deyip beni yollamaz nst ye girerim.Benim doktor beni hep 1,5 ay arayla cagiriyo daha bayram sonra gel dedi de ben kasilmalarim olduğu için yarına randevu aldım. Belli olmuyo demek ki cnm devamlı takip edilmemiz gerek
Zaten Bnde kendime göre gidicem artık. Belki bu haftadan sonra çağırır1.5 ay çok fazla değil mi. Bu haftalarda özellikle en gec 2 haftada bir çağırması lazim.
bnm annem 150cm iki çocuğunu da normal doğurmuşNormal dogumda duyacagim acidan zerre kadar korkmuyorum ama zaten boyum cok kisa (150 cm) kendi doktorum bile 150 ve altindaki insanlara normal dogum onermediklerink soyledi gittigim baska doktorlar da ayni seyi soyledi,tipime bakip normal dogum onermiyoruz 150 altina dediler:) ama buna ragmen doktorum normal dogumu degerlendiririz diyor. Ben onca risk varken igne, tek arter, rahim agzi yetmezligi, 150 cm alti boy vs normal dogum riskini almak istemiyorum. O yuzden sezeryan gibi dusunuyorum ama doktorum benim istegime gore hareket etmeyecek anladigim kadariyla...
Kasilmalar var epeydir, nst de 2-3 sanci filan cikiyo doktor bu haftalarda normaldir dedi. Amaokeanoss00 sancisi cikiyodu hep diye hatirliyorum
ztn bu haftalarda yalancı sancılar başlıomuş şiddetli olmadığı sürece nst de çıkan sancıya normal diyo doktorlar ssnırım rahim kendini doğuma hazırlıo diolarAranızda hic nstde sancı çıkan oldu mu kızlar?
Ben varım 5 haftadir bu nedenle kalkmadan yatiyorum. Nstde cikan sanci sikligi ve siddeti önemli.Aranızda hic nstde sancı çıkan oldu mu kızlar?
Aranızda hic nstde sancı çıkan oldu mu kızlar?
Doktorlar zaten doguramaz demiyor, ancak 150 cm ve altindaki kisilerin catilari genellikle dar oldugu icin dogumda cok zorlanabilihor, bebek kanalda sikisabiliyor ya da omuzu takilabiliyormjd, fazla kesi atmak zorunda kalabiliyorlarmis ya da vakum kullanmak zorunda. O yuzden doktorlar riskli gebeliklerde ozellikle annenin boyu 150 ve altindaysa anneyle bu riskleri paylasip onermediklerini soyluyorlarmis.bnm annem 150cm iki çocuğunu da normal doğurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?