- 10 Ekim 2016
- 1.830
- 1.663
- 133
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #26.401
Ben Nst ye her girdiğimde belim agriyor canım düz yatmak zorunda olduğumuz için. Rahatsız ediyor.Ay 20 dakika neyse de 40 yazık ben öğrendim Dr girmeden nst ye girip öyle gidicem Dr zaman kaybı olmasın bence de iki hafta geçmiyor hanımlar sizin bebislerin hareketleri de eskisi gibi değil mi bnm ki derinden geliyor yeri daraldığı için galiba
Pudrasinda bulunduysa birçok ürününde olabilir o zaman.Eki Görüntüle 2037551 Selam kızlar haberi okudunuz mu alan varsa değiştirsin bence
bebek için pudrayı önermiyolar zatenEki Görüntüle 2037551 Selam kızlar haberi okudunuz mu alan varsa değiştirsin bence
Ben kullandığım magnezyum işe yaramıyor sanki çok sık kasılıyorum dediğimde, süt ürünleri, muz, soda tüketmeye ağırlık ver başka ilaç yazamam dedi.
Ay şu haftalar çabuk geçsin, kıyafet dolabıyla aşk yaşıyorum resmen
Bende günün çoğunu bebek odasında geçiriyorum :)
Doktorum izinde iki hafta daha yok
Acile geldik kontrole
2400 gr 46 cm olmuş ufaklık
Dönmeye başlamış dedi buna normal isteyen bir insan olarak çok sevindim :)
İdrar tahlili verdim
Birde nstye giricem bakalım
Bayram öncesi son kontrolleri :)
Bende yarın boyatıyorum odayı sonra eşyalar ve duzenlemesını yapıcam çok heycanlı çokKızlar fotoğraflarını yükler misiniz odalarınızın ben daha hazırlamadım fikir olsun banada
Bende yarın boyatıyorum odayı sonra eşyalar ve duzenlemesını yapıcam çok heycanlı çok
Aşama aşama dönüyormuş :)Hayirli olsun linacim masallah amma buyumus:) donmeye baslamis nedemek yahu anlamadim onu:) bunlar bir seferde donmuyor mu:)
Çok önce yemiştim değişik bir tadı vardıHiç bilmiyorum bol bol tüket dedi
Kokuyomuki
Migrosda ve makroda varmış bende alıcam bugün
Odasını boyadım beşiğini kurdum dahaKızlar fotoğraflarını yükler misiniz odalarınızın ben daha hazırlamadım fikir olsun banada
Senin adına çok sevindim bana da umut oldu belki benimki de döner yavaş yavaş :) salı kontrol var merakla bekliyorumAşama aşama dönüyormuş :)
Doktorumun dediği şöyle
Benim bebeğimin başı sağda ayakları soldayıd şimdiye kadar yan şekilde
Sonra bi gece ciddi ağrım oldu
O zaman tam tersine döndü
Başı solda ayakları sağda ama daha çapraz
Yani ayakları sağ kaburgamın oradaydı
Şimdi doğum pozisyonuna biraz daha yaklaşmış ama başını tam yerleştirmemiş
Bir haftaya başıda yerleşir dedi :)
Cevizi pekmezin içine atıp yiyorum :) o zaman birazcık kuvvetli hareket ediyor normal pekmez yiyemiyorum aklında olsun ben sırt üstü yatamıyorum hem nefes alamıyorum hem kv de göbek kordonu boğazına dolanır dedi hamile insana söylenir mi buAy sorma çok sıkılmıştım kimse de yoktu yanımda. Düz yattığım için de kalkmak işkence geldi. İkincide yan yattım bu yüzden.
32 den sonra yeri daraldığı için hareketleri eskisi gibi olmuyormuş. Benimki de hem vurduğu yeri değiştirdi hem de sertliğini.
Bende duvar kağıdı yaptırmayı istedim ama ithal olanlar bana biraz fazla geldi fiyat olarak o yüzden vazgeçtim.tek renk boyatıp aksesuarlarla düzenlicem artık:)Ben bir duvara duvar kağıdı yaptırmak istiyorum ama bitürlü seçemedim :) yetişmeyecek herhalde böyle gidersem
Benim geldi sütüm ama bir damla soldanKızlar bu dönemde göğüsten süt gelir mi ya bende giydiğim kıyafette böyle ıslaklık oluyo normal bi durum mu bu. Çok ıslaklık olmuyo ama yani gözle görülüyo
Ustteki bebegin kalp atislari canim alttaki de rahim kasilmalari yani sanci 20 li degerler cok dikkate alinmiyor eger 40 50 60 vs olursa dikkate aliniyor o da nst boyunca bir iki kere olursa deil ust uste ve belirli araliklarla yani duzenli olursa onemliSancı sıklığını nasıl biliyorsunuz. Ben NST sırasında gözümü kapatıp sesi dinliyorum öylece. Makinada 150 ve 13 gibi haneler oluyor ama bir çıkıp bir iniyor bu rakamlar, anlamadığımdan da öylece yatıyorum. Çat çut bir sürü ses...
Doktor bu kağıda bakıp iyi dedi okadar.
Evdeyken kasılmam olduğunu disporalın işe yaramadığını söyledim. Başkasını da yazamam bu işe yaramıyorsa dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?