- 21 Temmuz 2016
- 932
- 874
- 103
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #26.321
İnşallah güzel haberler ile gel canım benimde yarın kontrolumGünaydın kızlar. Bugün kontrolum var.
Doktorum bayram tatiline girmeden önceki son kontrolüm.
Umarım hepimizin günü iyi şekilde geçer
Aklına kötü şeyler getirme bak annesi atmış teknesini :)Benimde kahvaltidan sonra harkwt ederdi etmedi Tatlida yedim etmedi uzandim bekliyorum bakalim. Adalat ilac kullaniyodum onu kullanmadim harketlerini azaltiyo gibi geliyor o ilac simdi bibtekme yedim cok sukur
ben zayif bi tekme yedim onnada raziyim. Ilac yuzunden sanirim bu hafta guclu bi tekme hic yemedim zaten. Cumartesi sabah kontrolum var umarim olumsuz birsey cikmaz
Benimde az demisti bi ay once fln ama az bisey az dedi havuc suyu ic dedi. Ben bi hafta hergun bi bardak havuc suyu ictim normale dönmüştü tavsiye ederim. Ne kadar az bilemem ama suyun azligi iyi degil cnm.Kizlar ya bugun hastaneye gittim hersey normal ama bebegin sivisi azalmis dedi ve buyuk hastaneye uzmana gitmemi soyledi niye azalirki yaayatis bile verebilir dedi dr (( kizlar cok mu korkulacak bisey bu?
İhmal etme kesin git canımKizlar ya bugun hastaneye gittim hersey normal ama bebegin sivisi azalmis dedi ve buyuk hastaneye uzmana gitmemi soyledi niye azalirki yaayatis bile verebilir dedi dr (( kizlar cok mu korkulacak bisey bu?
Bu erken dogumnriski yuzunden boyle bi evhamli olmaya basladim sanki.Aklına kötü şeyler getirme bak annesi atmış teknesini :)
Hamile olduğumuzu öğrendiğimizden beri bence evhamlıyız canım her ayın ayrı kritik süreçlerini dert ettik ki etmeliyiz de şimdi de erken doğum ve doğum mevzusu ,çok özeniyorum kaç haftalık hamile bile olduğunu bilmeyenlere yengem 5. Ay hamile olduğunu öğrendi 30 dan sonra bi kere gitti sezaryan tarihini öğrendi gitti doğurdu yani toplamda 3 kere gitti bi de bizlere bak düşünmediğimiz şey kalmıyor :)Bu erken dogumnriski yuzunden boyle bi evhamli olmaya basladim sanki.
Aynen bende onlara hayranim sorma birde ben hamile oldugumu 10 gunlukken ogrendim daha sen dusun. Gec dollenme olmus. Cok dusuktu hcg. Sonra dusuk riski fln derken. Birtek ayrintilidan sonra iste gecen aya kadar rahattim. Saglikla dogsunlarda insallahHamile olduğumuzu öğrendiğimizden beri bence evhamlıyız canım her ayın ayrı kritik süreçlerini dert ettik ki etmeliyiz de şimdi de erken doğum ve doğum mevzusu ,çok özeniyorum kaç haftalık hamile bile olduğunu bilmeyenlere yengem 5. Ay hamile olduğunu öğrendi 30 dan sonra bi kere gitti sezaryan tarihini öğrendi gitti doğurdu yani toplamda 3 kere gitti bi de bizlere bak düşünmediğimiz şey kalmıyor :)
bn kullanmadm boia kimyasal diye kimileri sirke koymuş ama onunda kokusuna tahammülüm yok bnmmÇift durulama yapacağım ben de canım makinada bebek programı varmış daha önce hiç farketmemiştimo gün incelerken gördüm. Yumuşatıcı kullanmaya da gerek yok gibi?
amniyon sıvısını havuç suyu içerek çoğaltıolar bi araştır canımKizlar ya bugun hastaneye gittim hersey normal ama bebegin sivisi azalmis dedi ve buyuk hastaneye uzmana gitmemi soyledi niye azalirki yaayatis bile verebilir dedi dr (( kizlar cok mu korkulacak bisey bu?
İnşallah çıkmaz cnm kalbini ferah tutBenimde kahvaltidan sonra harkwt ederdi etmedi Tatlida yedim etmedi uzandim bekliyorum bakalim. Adalat ilac kullaniyodum onu kullanmadim harketlerini azaltiyo gibi geliyor o ilac simdi bibtekme yedim cok sukur
ben zayif bi tekme yedim onnada raziyim. Ilac yuzunden sanirim bu hafta guclu bi tekme hic yemedim zaten. Cumartesi sabah kontrolum var umarim olumsuz birsey cikmaz
Benim babam memur Malatyada 7 yıl yaşamış. bende malatya doğumluyum.şuanda eltimler orada görev yapıyor.Yasamayan anlamaz biz biktik gormekden
Yaa ne cok malatyali varmisss hemserilerimmm
kaç derecede yıkadınKizlar dun bende pelus battaniyesini yikadim ama eski tuyleri cok belli oldu yikandigi napsam. Hic yeniligi kalmadi sanki
Bol havuç suyu iç cnm.biraz riskli tabii sen içini ferah tut.havuç suyu iyi fiyorlar ihmal etme sakınnKizlar ya bugun hastaneye gittim hersey normal ama bebegin sivisi azalmis dedi ve buyuk hastaneye uzmana gitmemi soyledi niye azalirki yaayatis bile verebilir dedi dr (( kizlar cok mu korkulacak bisey bu?
30 derecede yikadim 400de sikma ayaro yaptim. Tuyleri topak topak olduBenim babam memur Malatyada 7 yıl yaşamış. bende malatya doğumluyum.şuanda eltimler orada görev yapıyor.
kaç derecede yıkadın
merhaba birşey sormak istiyorum özel mesaj kısmını açmanızın sakıncası var mıSorma bizde de doktor ultrason aleti ile vurdu sırtını döndü :) ilk bakınca çekebildi bir kaç tane sonra hiç dönmedi bize :) huyları değişiyor büyüdükçe bunların
Tabi,açtım özel mesaj kısmını atabilirsiniz.merhaba birşey sormak istiyorum özel mesaj kısmını açmanızın sakıncası var mı
Bu durumlarda elde yıkama programı daha sağlıklı, birde sıkma yaptırmıyorum ben.30 derecede yikadim 400de sikma ayaro yaptim. Tuyleri topak topak oldu
Allah şifa versin inşaAllah. Havuç suyu evet arkadaşlarında dediği gibi. Karpuz da bebeğin suyuna çok faydalıymış bilgin olsun, tabi öncelik doktor gözetimi. Stres yapma sakın.Kizlar ya bugun hastaneye gittim hersey normal ama bebegin sivisi azalmis dedi ve buyuk hastaneye uzmana gitmemi soyledi niye azalirki yaayatis bile verebilir dedi dr (( kizlar cok mu korkulacak bisey bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?