2017 EKİM Anne adayları

Ağrılarına iyi gelir almalısın. Hangi ilaç?
İlacı kullandığında ona yakın süt ürünü tüketme, fazla gelir gibi bir ibare yazıyor reçetede. Ben haftada iki kez falan kullanıyorum, o da diğer günler süt ve yoğurtu bol tükettiğimden. İlaç aldığım gün sabah içtiysem ya hiç tüketmiyorum yada akşama sadece bir kase yoğurt yiyorum.

Aynen öyle cnm.bazı paylaşımlar çok abartı.
Bak ben hepsini aynı cantaya koydum.tül diktirdim kese şeklinde
1.benim pijamalar ve camaşir filan.
2.bebek kiyafetler.
3.bebek battaniyeler.
4.bez krem vs hepsi bi valiz icine sığdı.

Ne güzel işte benim lekeler çok da değil ama anlamadım bi kaç kişi söyledi :)ikiz mi :)) sizde de merhaba demeden cinsiyet soruyorlar mı :)
Yok genelde sohbet ediyoruz sonra soruyorlar kız deyince erkek olanlar bir imreniyor yeni yeni lekelenmeye başladım ben inşallah doğumdan sonra geçer yine de çok değil yok tek çocuk ama ben kiloluyum ondan galiba

Yok genelde sohbet ediyoruz sonra soruyorlar kız deyince erkek olanlar bir imreniyor yeni yeni lekelenmeye başladım ben inşallah doğumdan sonra geçer yine de çok değil yok tek çocuk ama ben kiloluyum ondan galiba
Cinsiyet meraklıları da çok sanki ne yapacaksa bazıları ,benim erkek ama Allah kısmet ederse bi kızımın olmasını isterim ya :) lekeler geçer inş ya

Cinsiyet meraklıları da çok sanki ne yapacaksa bazıları ,benim erkek ama Allah kısmet ederse bi kızımın olmasını isterim ya :) lekeler geçer inş ya
Alışveriş yapıyordum kadının biri geldi cinsiyeti ne diyor kız dedim ama bu sene oğlan senesi bizim gelinin ki oğlan tüh diyo kız çok istiyordum lacivert birşeyler aldım pembe alsana diyo sanki herşey pembe olmak zorunda :) bir tuhafima geldi ki

Eylül annelerini takip ediyorum hergun doğum haberi geliyor ay biz de öyle olsak diyorum grupta ne kadar heyecanlı ay ne güzel herkes birer birer kavuşuyor evladına darısı bizlere

Ben de hastanede bi kadını kötü durumda görünce geçmiş olsun dedim ,ayy demez olaydım :)) cinsiyeti kız mı yok kıza benziyor dedim yok erkek ilk mi başka çocuğun yok mu baktım kurtuluş yok hemen fıtı fıtı uzaklaştım ,içimden bu kadın göründüğü kadar da hasta değilmiş dedim :))

Eylül annelerini takip ediyorum hergun doğum haberi geliyor ay biz de öyle olsak diyorum grupta ne kadar heyecanlı ay ne güzel herkes birer birer kavuşuyor evladına darısı bizlere
Bizim de az kaldı canım sırayla gelecek yavrularımız :) benim yarın 34 bitiyor bi bakmışım doğmuş :) sen kuaföre ne zaman gitmeyi düşünüyon ya da gittin mi ,kafam karışık bu konuda hangi hafta mantıklı

Geçen kadının biri 3. İstemiş iki oğlu varmış bu sefer de ikiz iki tane oğlu olacakmış :)) dedim zor 4 erkek evlat bide kocası Allah sabır versin benim en çok merak ettiğim hamilelerde bebegin kilosu benimle yaklaşık haftası olanlarda hani ben çok şey yiyorum çocuğa faydası olacak herşeyi yiyorum deyim :) 3.5 kilo doğsun diye bütün cabam

Vallahi cnm geçen hafta Dr gittim olurda çatı muayenesi yapar diye jiletle aldım aynaya bakarak 8 Eylül de tekrar gel dedi Dr o zaman agdaya gideceğim çatı muayenesi yaparsa diye senin bebiş yüzünü gösteriyor mu ben daha hiç göremedim doğru dürüst bnm kızım hep saklıyor

Maşallah kadına Allah bağışlasın evlatlarını bizimkini de :) sağlıklı olsun çok da zayıf değilse bence çok da takmamak lazım kiloyu

Ben 35 giriyom diye stres oldum bi kere ağdaya gideyim diyorum , bebişin yüzünü görmeyeli aylar oldu bi tek benim sıpa saklanıyom sanıyordum

Kizlar bende agdaya gitmek istiyorum ama erken dogum riskim nedeniyle esim tetikler diye izin vermiyor. Jiletlede cok cabuk cikiyo. Sizcede dogumu tetiklermi

Kizlar bende agdaya gitmek istiyorum ama erken dogum riskim nedeniyle esim tetikler diye izin vermiyor. Jiletlede cok cabuk cikiyo. Sizcede dogumu tetiklermi
geçen biri yazmıştı kuaföre ağdaya gitmiş kanaması olmuş. apar topar doktora gitmiş. vajinada hamilelikde varismi ne olurmuş o patlamış diye bence gitme

Doğumdan çok hastaneye temiz gitme stresini yapıyorum canım ,bazıları tetikler diyorlar bilmiyorum ne yapsak

geçen biri yazmıştı kuaföre ağdaya gitmiş kanaması olmuş. apar topar doktora gitmiş. vajinada hamilelikde varismi ne olurmuş o patlamış diye bence gitme
Aboo vallahi korktum şimdi gitmem o zaman napıyim haftada jiletle alırım o zaman aldığım kadarını gobekden gözükmüyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…