- 4 Ağustos 2015
- 817
- 779
- 103
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #26.041
Bu sabah 75,3 idim,boyum 1.60, yusyuvarlak oldum maşallahSende baya almissin benim gibi:) suan kac kilosun peki
Annem de öyle dedi geçer inş takma kafana dedi :) attım gitti valla canım
Bu sabah 75,3 idim,boyum 1.60, yusyuvarlak oldum maşallahSende durum nasıl canım? Bir de lcwde artık 3xl takılıyorum eylül ve ekim ayında bakalım nerden kıyafet bulacağım
Ama senin boyun da var maşallah çok göstermiyorsundur, artık alacağımızı aldık zati, haftada 1 kilo kesin benim, doğumdan sonra kalan sağlar bizimdirBenim de boyum 168 84.7 idim bu sabah :))70 71 civari biseydim hamile kalmadann once valla kendimi patlicakmisim gibi hissetmeye basladim ben artik
Ama senin boyun da var maşallah çok göstermiyorsundur, artık alacağımızı aldık zati, haftada 1 kilo kesin benim, doğumdan sonra kalan sağlar bizimdirOnuncu haftalardan beri yemekten sonra çok sıkışıyorum, her hafta yeter bu kadar göbek diyorum ama sanırım yetmeyecek şiştikçe şişmeye devam ediyor, girdik bir yola çekeceğiz mecbur, Allah'tan son 9 hafta
Ama senin boyun da var maşallah çok göstermiyorsundur, artık alacağımızı aldık zati, haftada 1 kilo kesin benim, doğumdan sonra kalan sağlar bizimdirOnuncu haftalardan beri yemekten sonra çok sıkışıyorum, her hafta yeter bu kadar göbek diyorum ama sanırım yetmeyecek şiştikçe şişmeye devam ediyor, girdik bir yola çekeceğiz mecbur, Allah'tan son 9 hafta
Kızlar niye o kadar alasiniz ya dikkat edin ben hiç ekmek yemiyorum zaten kiloluydum doktorum 7 kilo aldigimi söyledi bı 3 4 de ilk beş hafta da aldım obur gibi yedim bide düşük riski vardı yatıyordum sonra baktım olacak gibi değil şimdi yoğurt salata peynir sebze yumurta bunlara ağırlık verdim toplamda 13 kilo ile bitirmeyi düşünüyorum hamileliğimi inşallah aklım önce sanki etseydi 7 kilo ile de bitirirdimAy her hafta 1 kilo deme :)) en fazla 90 olayim fazlasini kaldiramam :):))
2.si çok tatlı canımben hastane odasını süslemicem kendi odasına asıcam
Al bendende o kadar bende cok sinir oluyorum gecende esimim bi akrabasi cok severdim kendisini bana diyoki ne olmus solmussun canim yuzunun guzelligi gitmis kiz ya ondan herhal falan demisti bi moralim bozuldu gercekten hic hamilelerden anlamiyorlar maksat moral bozmakHer gün yumurta yemeye çalıştım çok faydalıymış , aldırmamak lazım aslında ama hormonlar tavanken insan az biraz takıyor, benim gözlerimin altında leke oldu hamilelikten sonra işte bi arkadaş geçen bana geldi daha oturmadan doğru düzgün hoşgeldin demeden gözlerimin altını işaret etti ayy gıcık oldum ona eşime anlattım boşver diyor hamile insana hassas davranılması gerekirken insanlar tam tersini yapıyor ve bu insanların çoğu da kadın bizi anlaması gereken hemcinslerimiz ,bi de o arkadaşımın da çocuğu var benzer şeyler yaşamış , ayyy çok dolmuşum :))))
Canim insani devirir oyle insanlar kendine oku hic bisey okuyamasanda icinden El hafiz cek muhafaza eden koruyan demek Allah'in ismi ben oyle yapiyorumHiç sormayın insanlar bir alem bizimde komşu var onun gelinide hamile benden bir hafta önde ne zaman beni görse sen hiç hamile gibi değilsin bizimki nerdeyse doğuracak okadar şişti diyip duruyor ne zaman ondan ayrılsam baş ağrısı çekiyorum nasıl bir göz varsa artık
Boyum 1.68 hamilelikten önce 61 kiloydum 74 oldum aslında baya aldım ama iste amannn napalimBu sabah 75,3 idim,boyum 1.60, yusyuvarlak oldum maşallahSende durum nasıl canım? Bir de lcwde artık 3xl takılıyorum eylül ve ekim ayında bakalım nerden kıyafet bulacağım
Cnm kendi için koyuyodur.canin isterse hasyane kantininden aldırırsin zaten ne gerek varrkızlar bu hastane çantasına neden atıitırmaşık bişeyler yazıyolar ve bu atıştırmalıkları kim yiyo anneye enerji olsun diye mi yoksa yanımızda gelenler için mi ayrıca nedir bu atıştırmalıklar kuru meyve kuruyemiş gibi mi
Hastane çantasını bazı sayfalar abartılı vermiş liste olarak.bazı arkadaşlar valizi götürdüm hiç açmadan getirdim bile diyor.hastanede herşey karşılanıyor die.illaki pijama fılan alınır da bazıları çok abartı değil mi gerçekten:)Cnm kendi için koyuyodur.canin isterse hasyane kantininden aldırırsin zaten ne gerek varr
Ben evdeyim cnm hep yatistayim eşim sağolsun ne yapsam gözüne batıyor o yüzden boğazını tutuyorum napıyim hamur işi kek çörek çocuğa yaramaz nede olsahamileliğini yatarak geçirenler haliyle daha çok kilo alıyolar ben çalışıyorum
ve acayip hareketli bi işim var ilk 4 5 ay hiç kilo almadm sonradan da yavaş yavaş aldm ama son bir aydır erken doğum riskin var ayakta kalma dedi doktor ben evde olduğum her vakit yatıştayım :) sonuç 9 kiloya ulaştım doğum iznine ayrılınca nolcak sonuç bilemiyorum 168cm 68 kg ile başladım gebeliğe :)
Bende anlamıyorum çocuk için içiyorum suyu beş dakikada bir tuvaletdeyim gündüz gece o kadar değilde çok sıkılınca yada zoruma gidince direk kızımı alınca geçecek hepsi diyorum :) hem az daha sabır çoğu gitti azı kaldikızlar geceleri hiç uyuyamıyorum artık ya kaçkere wc ye kalkıyorum hatırlamıyorum sırt bel ve karın ağrısı desen oooo hayırlısıyla bebişlerimize sağlıkla kavuşsaydık bi şuan yorgunluk tan ölüyorum resmen ve işteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?