2017 EKİM Anne adayları

Bu sabah 75,3 idim,boyum 1.60, yusyuvarlak oldum maşallah Sende durum nasıl canım? Bir de lcwde artık 3xl takılıyorum eylül ve ekim ayında bakalım nerden kıyafet bulacağım

Benim de boyum 168 84.7 idim bu sabah :))70 71 civari biseydim hamile kalmadann once valla kendimi patlicakmisim gibi hissetmeye basladim ben artik

Benim de boyum 168 84.7 idim bu sabah :))70 71 civari biseydim hamile kalmadann once valla kendimi patlicakmisim gibi hissetmeye basladim ben artik
Ama senin boyun da var maşallah çok göstermiyorsundur, artık alacağımızı aldık zati, haftada 1 kilo kesin benim, doğumdan sonra kalan sağlar bizimdirOnuncu haftalardan beri yemekten sonra çok sıkışıyorum, her hafta yeter bu kadar göbek diyorum ama sanırım yetmeyecek şiştikçe şişmeye devam ediyor, girdik bir yola çekeceğiz mecbur, Allah'tan son 9 hafta

Ay her hafta 1 kilo deme :)) en fazla 90 olayim fazlasini kaldiramam :):))

Ay her hafta 1 kilo deme :)) en fazla 90 olayim fazlasini kaldiramam :):))
Kızlar niye o kadar alasiniz ya dikkat edin ben hiç ekmek yemiyorum zaten kiloluydum doktorum 7 kilo aldigimi söyledi bı 3 4 de ilk beş hafta da aldım obur gibi yedim bide düşük riski vardı yatıyordum sonra baktım olacak gibi değil şimdi yoğurt salata peynir sebze yumurta bunlara ağırlık verdim toplamda 13 kilo ile bitirmeyi düşünüyorum hamileliğimi inşallah aklım önce sanki etseydi 7 kilo ile de bitirirdim

hamileliğini yatarak geçirenler haliyle daha çok kilo alıyolar ben çalışıyorum
ve acayip hareketli bi işim var ilk 4 5 ay hiç kilo almadm sonradan da yavaş yavaş aldm ama son bir aydır erken doğum riskin var ayakta kalma dedi doktor ben evde olduğum her vakit yatıştayım :) sonuç 9 kiloya ulaştım doğum iznine ayrılınca nolcak sonuç bilemiyorum 168cm 68 kg ile başladım gebeliğe :)

kızlar bu hastane çantasına neden atıitırmaşık bişeyler yazıyolar ve bu atıştırmalıkları kim yiyo anneye enerji olsun diye mi yoksa yanımızda gelenler için mi ayrıca nedir bu atıştırmalıklar kuru meyve kuruyemiş gibi mi

Al bendende o kadar bende cok sinir oluyorum gecende esimim bi akrabasi cok severdim kendisini bana diyoki ne olmus solmussun canim yuzunun guzelligi gitmis kiz ya ondan herhal falan demisti bi moralim bozuldu gercekten hic hamilelerden anlamiyorlar maksat moral bozmak (

Canim insani devirir oyle insanlar kendine oku hic bisey okuyamasanda icinden El hafiz cek muhafaza eden koruyan demek Allah'in ismi ben oyle yapiyorum

Bu sabah 75,3 idim,boyum 1.60, yusyuvarlak oldum maşallah Sende durum nasıl canım? Bir de lcwde artık 3xl takılıyorum eylül ve ekim ayında bakalım nerden kıyafet bulacağım
Boyum 1.68 hamilelikten önce 61 kiloydum 74 oldum aslında baya aldım ama iste amannn napalim 80 le kapatirim gibi

Cnm kendi için koyuyodur.canin isterse hasyane kantininden aldırırsin zaten ne gerek varr

Cnm kendi için koyuyodur.canin isterse hasyane kantininden aldırırsin zaten ne gerek varr
Hastane çantasını bazı sayfalar abartılı vermiş liste olarak.bazı arkadaşlar valizi götürdüm hiç açmadan getirdim bile diyor.hastanede herşey karşılanıyor die.illaki pijama fılan alınır da bazıları çok abartı değil mi gerçekten:)

kızlar geceleri hiç uyuyamıyorum artık ya kaçkere wc ye kalkıyorum hatırlamıyorum sırt bel ve karın ağrısı desen oooo hayırlısıyla bebişlerimize sağlıkla kavuşsaydık bi şuan yorgunluk tan ölüyorum resmen ve işteyim

kızlar geceleri hiç uyuyamıyorum artık ya kaçkere wc ye kalkıyorum hatırlamıyorum sırt bel ve karın ağrısı desen oooo hayırlısıyla bebişlerimize sağlıkla kavuşsaydık bi şuan yorgunluk tan ölüyorum resmen ve işteyim

Ben evdeyim cnm hep yatistayim eşim sağolsun ne yapsam gözüne batıyor o yüzden boğazını tutuyorum napıyim hamur işi kek çörek çocuğa yaramaz nede olsa

Bende anlamıyorum çocuk için içiyorum suyu beş dakikada bir tuvaletdeyim gündüz gece o kadar değilde çok sıkılınca yada zoruma gidince direk kızımı alınca geçecek hepsi diyorum :) hem az daha sabır çoğu gitti azı kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…