- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #26.101
Tüy dökücü de yasak :) vallahi jiletle devam o zaman erken doğurmak istemem kizimdan kıymetli değil gerekirse pis giderim Dr sorsak mi ki :)Hadi yaa ayy çok kötü ama jiletle de hemen çıkıyor nasıl yapacaz
Ben kiloluyum ya doğuda doğura iki kilo çocuk doğurdu derler kesinBakarız canım inş emzire emzire de büyütecez inş :)
Ben de internetten aldım 60 ml. Çok küçük geldi. Değiştireceğim 120 ml ile. Bi de ben cam istemiştim, plastik geldi.60 ml bana çok küçük geldi. Aventin 120 ml aldım. İnşallah olmazda belki mamaya ihtiyaç olur diye 120 lık mantıklı geldi.
ayna karşısında alabildiğimizi alırız haftada birHadi yaa ayy çok kötü ama jiletle de hemen çıkıyor nasıl yapacaz
Gecen kendim yapmaya kalktim heryerim morarmisti. Emilyinde dediginden korktum simdi. Dogumu gectim erken dogum bebegime zararliDoğumdan çok hastaneye temiz gitme stresini yapıyorum canım ,bazıları tetikler diyorlar bilmiyorum ne yapsak
Ikindi vakti tok karnına alıyorum ben canımMagosit bu vermiş doktor kullanan varmı aranızda varsa nasıl kullaniyonuz
Maşallah çok güzel kilo almış canım ben geçen hafta gittim en son 1950 gr olmuş dedi biraz üzüldüm hatta. Gerçi dr gelişimi normal dedi ama insan düşünüyor yine de2040 olmuş sipam sağol canım alım balı hiç sevmiyorum ilaç içmeyi aslinda
Sanslisinn ben tam basladim hamile kaldimben lazerliyim üstlerde ve dış kısımlarda hiç yok az bişey var ona da jilet yaptım ztn eğilmekte istemiyorum karnım sıkışıo bebeğe biley olur korkusu oluo iyi ki de yapmışım dediğim şeylerden şu lazer epilasyon bacaklarda fln da yok tabi süper :)
O ne kiKızlar hayırlı akşamlar ben bugün annemden 'lavman'diye bir şey duydum doğumdan önce yapıyorlarmış. Duyan var mı benim içim kötü oldu pek hoşuma gitmedi
İnternetten biraz araştırdım da doğum anında ıkınıyorsun ya bir kaza olmasın diye bağırsaklarda ne var ne yoksa çıkarıyorlarmışO ne ki
İlaç veriyorlar mis cnmİnternetten biraz araştırdım da doğum anında ıkınıyorsun ya bir kaza olmasın diye bağırsaklarda ne var ne yoksa çıkarıyorlarmış
Evet annem normal doğum yapmış bunu uygulamışlar. Ama hala yapıyorlar mı bilmiyorum dediİlaç veriyorlar mis cnm
İnş bu sefer gittiğimde görürüm sanmıyorum ama ümit işte :))Yok cnm benimki de saklanıyor :) maalesef :) cimcimem
Bilmiyorum ama bence sakıncası yoktur n'olacak ki pozitif düşün bağırsakların temizlenecek :)Evet annem normal doğum yapmış bunu uygulamışlar. Ama hala yapıyorlar mı bilmiyorum dedi
İnşallah cnm bende çok istiyorum görmeyi ama bakalım kısmetİnş bu sefer gittiğimde görürüm sanmıyorum ama ümit işte :))
Hiçbir şey onlardan önemli değil ama temiz gitmek istiyorum vallaTüy dökücü de yasak :) vallahi jiletle devam o zaman erken doğurmak istemem kizimdan kıymetli değil gerekirse pis giderim Dr sorsak mi ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?