2017 EKİM Anne adayları

:))) Allah seni ne etmeye kilolu da olsa obez doğdu çocuk derler
Anasına çekmiş kilolu çocuğa bak derler bu millete birşey begendirilmez haklısın cnm yine de küçük olmasın zaten incecik eli ayağı esyalarini yıkadım kızımın eşim diyor ki bunlar çekmiş heralde bu çoraplar bu kadar küçük değildi :)

Kızlar hayırlı akşamlar ben bugün annemden 'lavman'diye bir şey duydum doğumdan önce yapıyorlarmış. Duyan var mı benim içim kötü oldu pek hoşuma gitmedi
Dr. Banu var nette onu izledim geçen o anlatıyordu ama biliyordum da hâlâ var yani

Öğlen ütü için biraz uzun ayakta kaldım ama ağrı

Öğlen ütü yaptım baya ayakta kaldım ama saatlerdir uzanıyorum şimdi başladı
Gerekirse oturarak yap niye ayakta duruyorsun o kadar cnm dikkat et artık eskisi gibi değiliz ki geçer inşallah yorgunluktan dir

Bebeğin nasıl olsa da konuşmak isteyen bi şeyler bulur yani boşver :) ayy ben de bu kadar küçük mü olacak ,bu kıyafetlere mi sığacak diye düşündüm yıkarken, eşin haklı yani :)) çoraplarla aşk yaşadım yıkarken minicik yaa

Çorapları bilmem de ben hergun kızımla aşk yaşıyorum annesi o ellerini sever diyorum içim kaynıyor doğsun geri içime cigerime sokaşım gelir diyorum eşim gülüyor

Kızlar hayırlı akşamlar ben bugün annemden 'lavman'diye bir şey duydum doğumdan önce yapıyorlarmış. Duyan var mı benim içim kötü oldu pek hoşuma gitmedi
ıkınırken tuvalet ihtiyacı olmasın diye yapılması gereken bi uygulama zira bebekten başka şeylerde gelebilir :)

biz yıkadık kururlarken eşimle kaç kere gidip gelip baktık minnacıklar yaa diye kokladık sevdik :)

Zilan92 lavman hiç korkulacak bir şey değil insanlar anlatırken çok korkunçmuş gibi anlatıyo ilginç şekilde yalnız yapıldığı zaman kesinlikle tuvalet yakınında olmak gerek zira tutmak imkansız oluyor

Hadi ya içimi rahatlattım canım gözüm baya korkmuştu :) çok dua ediyorum hepimiz sağ salim kucağımıza bir alsak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…