- 15 Ocak 2016
- 1.394
- 1.810
- 63
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #26.121
:))) Allah seni ne etmeye kilolu da olsa obez doğdu çocuk derlerBen kiloluyum ya doğuda doğura iki kilo çocuk doğurdu derler kesinuyuzlar
Bende istemem pis gitmek sonuçta doğum bu son haftalar sürekli jilet le alırım napıyimHiçbir şey onlardan önemli değil ama temiz gitmek istiyorum valla
Yordun mu acaba kendiniKızlar ya ben baya baya kasık ağrısı çekiyorum sabah yataktan kalkamadım şimdi yine kıvranıyorum
Anasına çekmiş kilolu çocuğa bak derler bu millete birşey begendirilmez haklısın cnm yine de küçük olmasın zaten incecik eli ayağı esyalarini yıkadım kızımın eşim diyor ki bunlar çekmiş heralde bu çoraplar bu kadar küçük değildi :):))) Allah seni ne etmeye kilolu da olsa obez doğdu çocuk derler
Dr. Banu var nette onu izledim geçen o anlatıyordu ama biliyordum da hâlâ var yaniKızlar hayırlı akşamlar ben bugün annemden 'lavman'diye bir şey duydum doğumdan önce yapıyorlarmış. Duyan var mı benim içim kötü oldu pek hoşuma gitmedi
Ağdaya karar verdim bi kere gideyim biBende istemem pis gitmek sonuçta doğum bu son haftalar sürekli jilet le alırım napıyim
Öğlen ütü yaptım baya ayakta kaldım ama saatlerdir uzanıyorum şimdi başladıYordun mu acaba kendini
Erken doğumu tetkiklerse diye korkuyorum ben en temizi o aslında ama bilmiyorumAğdaya karar verdim bi kere gideyim bi
Gerekirse oturarak yap niye ayakta duruyorsun o kadar cnm dikkat et artık eskisi gibi değiliz ki geçer inşallah yorgunluktan dirÖğlen ütü için biraz uzun ayakta kaldım ama ağrı
Öğlen ütü yaptım baya ayakta kaldım ama saatlerdir uzanıyorum şimdi başladı
Bebeğin nasıl olsa da konuşmak isteyen bi şeyler bulur yani boşver :) ayy ben de bu kadar küçük mü olacak ,bu kıyafetlere mi sığacak diye düşündüm yıkarken, eşin haklı yani :)) çoraplarla aşk yaşadım yıkarken minicik yaaAnasına çekmiş kilolu çocuğa bak derler bu millete birşey begendirilmez haklısın cnm yine de küçük olmasın zaten incecik eli ayağı esyalarini yıkadım kızımın eşim diyor ki bunlar çekmiş heralde bu çoraplar bu kadar küçük değildi :)
Çorapları bilmem de ben hergun kızımla aşk yaşıyorum annesi o ellerini sever diyorum içim kaynıyor doğsun geri içime cigerime sokaşım gelir diyorum eşim gülüyorBebeğin nasıl olsa da konuşmak isteyen bi şeyler bulur yani boşver :) ayy ben de bu kadar küçük mü olacak ,bu kıyafetlere mi sığacak diye düşündüm yıkarken, eşin haklı yani :)) çoraplarla aşk yaşadım yıkarken minicik yaa
Çok yorma kendini oturarak yap bence deÖğlen ütü için biraz uzun ayakta kaldım ama ağrı
Öğlen ütü yaptım baya ayakta kaldım ama saatlerdir uzanıyorum şimdi başladı
Ben de koklarım boynundan diye hayaller kuruyorum Allah o günleri göstersin inşÇorapları bilmem de ben hergun kızımla aşk yaşıyorum annesi o ellerini sever diyorum içim kaynıyor doğsun geri içime cigerime sokaşım gelir diyorum eşim gülüyor
bana da boşuna gitme hamilelikte hormonlardan çoğalcak ztn fln desiler hiçte öyle olmadı dökülen yerler hiç geri gelmedi sende bebekten sonra devam edersin canım :)Sanslisinn ben tam basladim hamile kaldim
Kızlar hayırlı akşamlar ben bugün annemden 'lavman'diye bir şey duydum doğumdan önce yapıyorlarmış. Duyan var mı benim içim kötü oldu pek hoşuma gitmedi
biz yıkadık kururlarken eşimle kaç kere gidip gelip baktık minnacıklar yaa diye kokladık sevdik :)Bebeğin nasıl olsa da konuşmak isteyen bi şeyler bulur yani boşver :) ayy ben de bu kadar küçük mü olacak ,bu kıyafetlere mi sığacak diye düşündüm yıkarken, eşin haklı yani :)) çoraplarla aşk yaşadım yıkarken minicik yaa
Oyy iyi bakalım napalım başa gelen çekilir :))Dr. Banu var nette onu izledim geçen o anlatıyordu ama biliyordum da hâlâ var yani
Hadi ya içimi rahatlattım canım gözüm baya korkmuştu :) çok dua ediyorum hepimiz sağ salim kucağımıza bir alsak inşallahZilan92 lavman hiç korkulacak bir şey değil insanlar anlatırken çok korkunçmuş gibi anlatıyo ilginç şekilde yalnız yapıldığı zaman kesinlikle tuvalet yakınında olmak gerek zira tutmak imkansız oluyor
Bana çok küçükken yapılmıştı düşün :) inşallah hepimiz sağ salim alalım bebişlerimiziHadi ya içimi rahatlattım canım gözüm baya korkmuştu :) çok dua ediyorum hepimiz sağ salim kucağımıza bir alsak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?