- 10 Ekim 2016
- 1.830
- 1.663
- 133
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #26.061
Katılıyorum.çok mahrumiyet bölgesinde değiliz nede olsa.Hastane çantasını bazı sayfalar abartılı vermiş liste olarak.bazı arkadaşlar valizi götürdüm hiç açmadan getirdim bile diyor.hastanede herşey karşılanıyor die.illaki pijama fılan alınır da bazıları çok abartı değil mi gerçekten:)
Günaydın kızlar. Bende 65.5 ile başlamıştım, 80 olmuşum :) sanırım ideal. Çok takmıyorum kiloyu çünkü koşturmaca başlayınca daha da zayıf oluyor insan. Ağrılarım var, bu haftayı bitirsem hayırlısı ile Ankaraya ulaşsam başka birşey istemiyorum :)
bana abartı geliyor. hastanede kantin yokmu onuda bırak her yer market canın birşey istese eşimiz koşarak alıp gelir. bence gereksiz koymayı düşünmüyorum.kızlar bu hastane çantasına neden atıitırmaşık bişeyler yazıyolar ve bu atıştırmalıkları kim yiyo anneye enerji olsun diye mi yoksa yanımızda gelenler için mi ayrıca nedir bu atıştırmalıklar kuru meyve kuruyemiş gibi mi
bende bunu düşünüyorum ama tam karar veremedimAnne kız tacı olarak bunu almayı düşünüyorum sizce nasıl kızlar?Eki Görüntüle 2036497
Küçük olsun bizim olsun tabi :)) ya doktor iyi diyor ama kadınları inandıramıyoruz ki onlar da master yapmış çocuk gelişimi üzerineYani bi sorun olsa doktor zaten söyler ufak der gelisimi geri vs der.
Bi sorun yok şükür birşey yok. Göbeğin büyümesine çocuk büyük diyorlar.
ne diyelim artik küçük olsun bizim olsun
Çünkü çok bilmişler her yerde anacım :))Aynı mevzudan muzdarip çok kişi varmis o bu diil de
Maksat gerçekten moral bozmak benim yüzümdeki lekeyi söyleyen arkadaşı severim düşün sevdiklerimiz böyleyse , inş doğumdan sonra eski halimize kavuşacaz kucağımızda sağlıklı sıpalarımızla inş gerisi önemli değilAl bendende o kadar bende cok sinir oluyorum gecende esimim bi akrabasi cok severdim kendisini bana diyoki ne olmus solmussun canim yuzunun guzelligi gitmis kiz ya ondan herhal falan demisti bi moralim bozuldu gercekten hic hamilelerden anlamiyorlar maksat moral bozmak(
Ayyy çok şirin :)Anne kız tacı olarak bunu almayı düşünüyorum sizce nasıl kızlar?Eki Görüntüle 2036497
Canım bende nerdeyse saat başı wc kasık ağrısı bel ağrısı derken gecelerden artık hiç memnun değilim ben işten ayrılmıştım çalışana çok zor Allah yardım etsınkızlar geceleri hiç uyuyamıyorum artık ya kaçkere wc ye kalkıyorum hatırlamıyorum sırt bel ve karın ağrısı desen oooo hayırlısıyla bebişlerimize sağlıkla kavuşsaydık bi şuan yorgunluk tan ölüyorum resmen ve işteyim
bana da çok saçma geldi bazı şeyler ztn hastane eve yakın unutulan bişey olursa gidilio alınır hele yiyecek hiç taşıyamıcambana abartı geliyor. hastanede kantin yokmu onuda bırak her yer market canın birşey istese eşimiz koşarak alıp gelir. bence gereksiz koymayı düşünmüyorum.
bnm annem diyo karnın küçük bebek küçük olcak diyeKüçük olsun bizim olsun tabi :)) ya doktor iyi diyor ama kadınları inandıramıyoruz ki onlar da master yapmış çocuk gelişimi üzerine
Soylediklerinin hepsine katiliyorum Amiiin insallahMaksat gerçekten moral bozmak benim yüzümdeki lekeyi söyleyen arkadaşı severim düşün sevdiklerimiz böyleyse , inş doğumdan sonra eski halimize kavuşacaz kucağımızda sağlıklı sıpalarımızla inş gerisi önemli değil
Tabi canım anneler kötü niyetle söylemez onlar iyiki varlar aklıma ne takılsa gece gündüz soruyorum ediyorum hiç sıkılmadan cevap veriyor sağolsun :) Allah onları başımızdan eksik etmesinbnm annem diyo karnın küçük bebek küçük olcak diyesize diyenler yine yabancı :) diyorum nerden biliosun ultrason mu var gözünde doktor normal dedi diyo ama karnın küçük eski inanışlar değiştirilemiyo malesef tabi ki kötü niyetle söylemio annem ama söylüo işte
Ne güzel işte benim lekeler çok da değil ama anlamadım bi kaç kişi söyledi :)ikiz mi :)) sizde de merhaba demeden cinsiyet soruyorlar mı :)Ha ha kızlar o yönden şanslıyım bana hiç cirkinlesmemissin dediler ama kilom fazla olunca bebek ikizmi diyor yabancı olanlar önceden karnım vardı bebiş de olunca :) ikiz bebek gibi oldu
al tabi yetersizse bebek kemiklerinden dişlerinden kullanıyordur. bununda sana zararı olurKızlar şimdi şimdi doktordan çıktım herşey yolunda dedı benimde kafa biraz büyük çıktı babaya benzicek heralde ağrılar içinde kalsiyum filan verdi ben hiç kullanmadım şimdiye kadar alsammi acaba tereddüt te kaldım 3 hafta kullan yeter dedi ama
2040 olmuş sipam sağol canım alım balı hiç sevmiyorum ilaç içmeyi aslindaal tabi yetersizse bebek kemiklerinden dişlerinden kullanıyordur. bununda sana zararı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?