• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Hastane çantasını bazı sayfalar abartılı vermiş liste olarak.bazı arkadaşlar valizi götürdüm hiç açmadan getirdim bile diyor.hastanede herşey karşılanıyor die.illaki pijama fılan alınır da bazıları çok abartı değil mi gerçekten:)
Katılıyorum.çok mahrumiyet bölgesinde değiliz nede olsa.
Acil bi durumda eksik olan ihtiyaclarimizi etrafımızdakiler halledebilir.
Ben iki çanta hazırladım bi kendime bi bebeğe
Gereksiz hic bi şey olduğunu düşünmüyorum. Çünkü sadece en temel ihtiyaçları koydum.
Bide Eşiniz içinde bi şeyler koyun tsort veya sweet falan olabilir. Bence çok lazim olur onu da ihtimal etmeyelim.
:KK19:

Günaydın kızlar. Bende 65.5 ile başlamıştım, 80 olmuşum :) sanırım ideal. Çok takmıyorum kiloyu çünkü koşturmaca başlayınca daha da zayıf oluyor insan. Ağrılarım var, bu haftayı bitirsem hayırlısı ile Ankaraya ulaşsam başka birşey istemiyorum :)

Ikiz olmasina ragmen gayet iyi:) aman herhangi bi saglik sorunu seker vs yoksa yiyin gitsin ya veririz elbet nolcak. 33.Haftanin sonuna kadar ideal kilo aliminda max. 13 kg yaziyo ben suan 14 aldim 31deyim 1 2 kilo fazladan almak da bisi yapmaz napalim bide buna mi kafa takalim smdi:):)

Anne kız tacı olarak bunu almayı düşünüyorum sizce nasıl kızlar?
IMG_3067.jpg

kızlar bu hastane çantasına neden atıitırmaşık bişeyler yazıyolar ve bu atıştırmalıkları kim yiyo anneye enerji olsun diye mi yoksa yanımızda gelenler için mi ayrıca nedir bu atıştırmalıklar kuru meyve kuruyemiş gibi mi
bana abartı geliyor. hastanede kantin yokmu onuda bırak her yer market canın birşey istese eşimiz koşarak alıp gelir. bence gereksiz koymayı düşünmüyorum.

Yani bi sorun olsa doktor zaten söyler ufak der gelisimi geri vs der.
Bi sorun yok şükür birşey yok. Göbeğin büyümesine çocuk büyük diyorlar.
ne diyelim artik küçük olsun bizim olsun:KK47: :confused:
Küçük olsun bizim olsun tabi :)) ya doktor iyi diyor ama kadınları inandıramıyoruz ki onlar da master yapmış çocuk gelişimi üzerine :KK70:

Al bendende o kadar bende cok sinir oluyorum gecende esimim bi akrabasi cok severdim kendisini bana diyoki ne olmus solmussun canim yuzunun guzelligi gitmis kiz ya ondan herhal falan demisti bi moralim bozuldu gercekten hic hamilelerden anlamiyorlar maksat moral bozmak :KK43:(
Maksat gerçekten moral bozmak benim yüzümdeki lekeyi söyleyen arkadaşı severim düşün sevdiklerimiz böyleyse , inş doğumdan sonra eski halimize kavuşacaz kucağımızda sağlıklı sıpalarımızla inş gerisi önemli değil

kızlar geceleri hiç uyuyamıyorum artık ya kaçkere wc ye kalkıyorum hatırlamıyorum sırt bel ve karın ağrısı desen oooo hayırlısıyla bebişlerimize sağlıkla kavuşsaydık bi şuan yorgunluk tan ölüyorum resmen ve işteyim :KK43::KK43:
Canım bende nerdeyse saat başı wc kasık ağrısı bel ağrısı derken gecelerden artık hiç memnun değilim ben işten ayrılmıştım çalışana çok zor Allah yardım etsın

Kızlar hiç beliyle sıkıntısı olmayan biriyken belimin ağrısı yürüyüşümdeki müthiş paytaklık ve kasık ağrısı derken dr.um sende yüksek ihtimalle bel fıtığı var dedi çocuğun ağırlığıyla gün yüzüne çıktı diyor..ayaklarımı kaldırınca sırt üstü uzanınca yada ayakta kalınca elektrik gibi çarpıyor böyle olan var mı acep beni doğumda zorlar mı kalıcı olur mu ki :110:

bana abartı geliyor. hastanede kantin yokmu onuda bırak her yer market canın birşey istese eşimiz koşarak alıp gelir. bence gereksiz koymayı düşünmüyorum.
bana da çok saçma geldi bazı şeyler ztn hastane eve yakın unutulan bişey olursa gidilio alınır hele yiyecek hiç taşıyamıcam

Küçük olsun bizim olsun tabi :)) ya doktor iyi diyor ama kadınları inandıramıyoruz ki onlar da master yapmış çocuk gelişimi üzerine :KK70:
bnm annem diyo karnın küçük bebek küçük olcak diye :D size diyenler yine yabancı :) diyorum nerden biliosun ultrason mu var gözünde doktor normal dedi diyo ama karnın küçük :D eski inanışlar değiştirilemiyo malesef tabi ki kötü niyetle söylemio annem ama söylüo işte

Maksat gerçekten moral bozmak benim yüzümdeki lekeyi söyleyen arkadaşı severim düşün sevdiklerimiz böyleyse , inş doğumdan sonra eski halimize kavuşacaz kucağımızda sağlıklı sıpalarımızla inş gerisi önemli değil
Soylediklerinin hepsine katiliyorum Amiiin insallah

Ha ha kızlar o yönden şanslıyım bana hiç cirkinlesmemissin dediler ama kilom fazla olunca bebek ikizmi diyor yabancı olanlar önceden karnım vardı bebiş de olunca :) ikiz bebek gibi oldu

bnm annem diyo karnın küçük bebek küçük olcak diye :KK70: size diyenler yine yabancı :) diyorum nerden biliosun ultrason mu var gözünde doktor normal dedi diyo ama karnın küçük :KK70: eski inanışlar değiştirilemiyo malesef tabi ki kötü niyetle söylemio annem ama söylüo işte
Tabi canım anneler kötü niyetle söylemez onlar iyiki varlar aklıma ne takılsa gece gündüz soruyorum ediyorum hiç sıkılmadan cevap veriyor sağolsun :) Allah onları başımızdan eksik etmesin

Ha ha kızlar o yönden şanslıyım bana hiç cirkinlesmemissin dediler ama kilom fazla olunca bebek ikizmi diyor yabancı olanlar önceden karnım vardı bebiş de olunca :) ikiz bebek gibi oldu
Ne güzel işte benim lekeler çok da değil ama anlamadım bi kaç kişi söyledi :)ikiz mi :)) sizde de merhaba demeden cinsiyet soruyorlar mı :)

Kızlar şimdi şimdi doktordan çıktım herşey yolunda dedı benimde kafa biraz büyük çıktı babaya benzicek heralde ağrılar içinde kalsiyum filan verdi ben hiç kullanmadım şimdiye kadar alsammi acaba tereddüt te kaldım 3 hafta kullan yeter dedi ama

Kızlar şimdi şimdi doktordan çıktım herşey yolunda dedı benimde kafa biraz büyük çıktı babaya benzicek heralde ağrılar içinde kalsiyum filan verdi ben hiç kullanmadım şimdiye kadar alsammi acaba tereddüt te kaldım 3 hafta kullan yeter dedi ama
al tabi yetersizse bebek kemiklerinden dişlerinden kullanıyordur. bununda sana zararı olur

Back