- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #26.021
Dönerse normal olacak inş ,normal olmaması için ters olması dışında başka engel yok canım
İnslh normal olur ya herşeyin normali iyidir :)) aynı dertteyz bu arada maşallah sninkinin kilosu gayet iyi bnmki 3 gün geriden geliyo surekli kilosuda referans aralığında bakalm bu kez nasl olucak haftaya gidicem bn 34+2 deÇok güzel dedin valla Zıkkımın dibiben geçen salı gittim 2100 gr 45 cm di iyi dedi doktor ama insanlar sinir ediyor beni gereksiz konuşmalarıyla
Çok güzel olmuş canım bende kendim yapıyorum hemde zevk veriyor kendin için birşeyler yapmak ama resim paylaşmayı beceremedim burda göstersemEki Görüntüle 2036246 Eki Görüntüle 2036245 Selam kızlar hastane odası için süsleri kendim yapmaya karar verdım hazırda çok fazla fiyat bindiriyorlar.hevesle yaptım nasıl olmuş sizce şimdilik kapı süsü ve kolonya şişelerini hazırladım.kolonya şişelerim tam bitmedi üstüne pembe etiket çıkarttırıcam birde kolonyalarını koyucam.hem zaman çabuk geçiyor hemde uğraş.kötü de olsa ben severek yapıorm
Çok güzel olmuş canım bende kendim yapıyorum hemde zevk veriyor kendin için birşeyler yapmak ama resim paylaşmayı beceremedim burda göstersemEki Görüntüle 2036246 Eki Görüntüle 2036245 Selam kızlar hastane odası için süsleri kendim yapmaya karar verdım hazırda çok fazla fiyat bindiriyorlar.hevesle yaptım nasıl olmuş sizce şimdilik kapı süsü ve kolonya şişelerini hazırladım.kolonya şişelerim tam bitmedi üstüne pembe etiket çıkarttırıcam birde kolonyalarını koyucam.hem zaman çabuk geçiyor hemde uğraş.kötü de olsa ben severek yapıorm
Dosya yükle seçeneğinden yüklüyorum fotoğrafı ben telefonumda haZır çekilmiş fotosu olduğu için albümden seçiyorum sonra tam resim küçük resim seçeneğini belirleyip cevapla diyosun.teşekkür ederm bu aradaÇok güzel olmuş canım bende kendim yapıyorum hemde zevk veriyor kendin için birşeyler yapmak ama resim paylaşmayı beceremedim burda göstersem
Suan bi sknti yok evdeyim fazla is yapmadan dinleniyorum. Cumartesi kontrolum var bakalim ne diyecek dr.nasıl oldun bu arada
Aynen her şeyin normali iyi ama olur da dönmezse de sezaryanla alınacak mecbur, hayırlısı artık , aynen canım kilo almamışız diye kıskanıyorlar bence hahahaaa :) ben yumurta pekmez her gün tükettim nerdeyse onlar mı kilo aldırdı bebeğe bilmiyorumİnslh normal olur ya herşeyin normali iyidir :)) aynı dertteyz bu arada maşallah sninkinin kilosu gayet iyi bnmki 3 gün geriden geliyo surekli kilosuda referans aralığında bakalm bu kez nasl olucak haftaya gidicem bn 34+2 de
Pekmez bnde iciyorm kansızlık var zatn . Ama yumurta çok yemiyom ya. . Gecen biride öyle diyo kıskanıyordurlar aldirma diyo :))Aynen her şeyin normali iyi ama olur da dönmezse de sezaryanla alınacak mecbur, hayırlısı artık , aynen canım kilo almamışız diye kıskanıyorlar bence hahahaaa :) ben yumurta pekmez her gün tükettim nerdeyse onlar mı kilo aldırdı bebeğe bilmiyorum
Her gün yumurta yemeye çalıştım çok faydalıymış , aldırmamak lazım aslında ama hormonlar tavanken insan az biraz takıyor, benim gözlerimin altında leke oldu hamilelikten sonra işte bi arkadaş geçen bana geldi daha oturmadan doğru düzgün hoşgeldin demeden gözlerimin altını işaret etti ayy gıcık oldum ona eşime anlattım boşver diyor hamile insana hassas davranılması gerekirken insanlar tam tersini yapıyor ve bu insanların çoğu da kadın bizi anlaması gereken hemcinslerimiz ,bi de o arkadaşımın da çocuğu var benzer şeyler yaşamış , ayyy çok dolmuşum :))))Pekmez bnde iciyorm kansızlık var zatn . Ama yumurta çok yemiyom ya. . Gecen biride öyle diyo kıskanıyordurlar aldirma diyo :))
ben de perş gidicem çarş doktor yokmuş geçmek bilmio sanki günler şu izne bi ayrılsaydım vaktimi doldurup diye gün sayıyorum resmenSuan bi sknti yok evdeyim fazla is yapmadan dinleniyorum. Cumartesi kontrolum var bakalim ne diyecek dr.
Rahatlarsn canm at içindekileri.. :) lekeleri takma lohusa teriyle sil geçermiş bnde olmadı leke yüzümdeHer gün yumurta yemeye çalıştım çok faydalıymış , aldırmamak lazım aslında ama hormonlar tavanken insan az biraz takıyor, benim gözlerimin altında leke oldu hamilelikten sonra işte bi arkadaş geçen bana geldi daha oturmadan doğru düzgün hoşgeldin demeden gözlerimin altını işaret etti ayy gıcık oldum ona eşime anlattım boşver diyor hamile insana hassas davranılması gerekirken insanlar tam tersini yapıyor ve bu insanların çoğu da kadın bizi anlaması gereken hemcinslerimiz ,bi de o arkadaşımın da çocuğu var benzer şeyler yaşamış , ayyy çok dolmuşum :))))
Annem de öyle dedi geçer inş takma kafana dedi :) attım gitti valla canımRahatlarsn canm at içindekileri.. :) lekeleri takma lohusa teriyle sil geçermiş bnde olmadı leke yüzümde
Benim kayın valide sürekli senin göbeğin çok küçük kesin bebek küçük olacak , kesin ufacik dogar diyip duruyor. Hasetlik değil safligindan söylüyor ama sinirlerim bozuluyor kendimi zor tutuyorum.Hiç sormayın insanlar bir alem bizimde komşu var onun gelinide hamile benden bir hafta önde ne zaman beni görse sen hiç hamile gibi değilsin bizimki nerdeyse doğuracak okadar şişti diyip duruyor ne zaman ondan ayrılsam baş ağrısı çekiyorum nasıl bir göz varsa artık
Aynen canım bende hala çalışıyorum. Bu tatil açıkcası benim işime geldi yoksa hayatta devam edemezdim :)ben de perş gidicem çarş doktor yokmuş geçmek bilmio sanki günler şu izne bi ayrılsaydım vaktimi doldurup diye gün sayıyorum resmen
Hamilelere çok nazar değer hep oku üstüne canım benceHiç sormayın insanlar bir alem bizimde komşu var onun gelinide hamile benden bir hafta önde ne zaman beni görse sen hiç hamile gibi değilsin bizimki nerdeyse doğuracak okadar şişti diyip duruyor ne zaman ondan ayrılsam baş ağrısı çekiyorum nasıl bir göz varsa artık
Katılıyorum sana halbuki bebeğin durumu iyiyse tamamdır fazla kiloya ne hacetBenim kayın valide sürekli senin göbeğin çok küçük kesin bebek küçük olacak , kesin ufacik dogar diyip duruyor. Hasetlik değil safligindan söylüyor ama sinirlerim bozuluyor kendimi zor tutuyorum.
Bizim halkımız kilo alanı göbeği siseni saglikli saniyorr
Yani bi sorun olsa doktor zaten söyler ufak der gelisimi geri vs der.Katılıyorum sana halbuki bebeğin durumu iyiyse tamamdır fazla kiloya ne hacet
Aşağı vurmak mı bilmiyorum da yürürken idrara sıkışmış gibi oluyorum eve geldim azıcık birşey yaptım bilmiyorum ki anlayamıyorum henüz :)Ben yürürken sürekli agrı hissediyorum aşağı doğru vuruyormuş gibi doktoruma söyledim baş aşağı döndüğünden öyle oluyor dedi.muayenede de baktı normal doğum pozisyonuna geçmiş dedi.sende de öyle oluyormu yürürken sanki aşagı vuruyomuş gibi
Eki Görüntüle 2036246 Eki Görüntüle 2036245 Selam kızlar hastane odası için süsleri kendim yapmaya karar verdım hazırda çok fazla fiyat bindiriyorlar.hevesle yaptım nasıl olmuş sizce şimdilik kapı süsü ve kolonya şişelerini hazırladım.kolonya şişelerim tam bitmedi üstüne pembe etiket çıkarttırıcam birde kolonyalarını koyucam.hem zaman çabuk geçiyor hemde uğraş.kötü de olsa ben severek yapıorm
At nalı gibi taktım nazar boncuğunu iki haftadır öyle geziyorum, doğuma kadar da çıkarmaya hiç niyetim yok valla. Kimin hangi gözle baktığını nerden bilelim, dışından canım der içinden canın çıksınHiç sormayın insanlar bir alem bizimde komşu var onun gelinide hamile benden bir hafta önde ne zaman beni görse sen hiç hamile gibi değilsin bizimki nerdeyse doğuracak okadar şişti diyip duruyor ne zaman ondan ayrılsam baş ağrısı çekiyorum nasıl bir göz varsa artık
Bugün 18 kilo aldım dedim, daha 20 alamadın mı ayy vitaminsiz dedi arkadaşBenim kayın valide sürekli senin göbeğin çok küçük kesin bebek küçük olacak , kesin ufacik dogar diyip duruyor. Hasetlik değil safligindan söylüyor ama sinirlerim bozuluyor kendimi zor tutuyorum.
Bizim halkımız kilo alanı göbeği siseni saglikli saniyorr
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuşlar, biz de 2 aydan sonra zıbın takımını teslim aldık. Taşlı bir takım yaptırdım. Meğer o taçlar ütüyle yapışıyormuş ben tek tek işliyorlar sanmıştımbilseydim vermezdim sipariş evde kendim hallederdim valla, 2 ay da beklemek cabası
At nalı gibi taktım nazar boncuğunu iki haftadır öyle geziyorum, doğuma kadar da çıkarmaya hiç niyetim yok valla. Kimin hangi gözle baktığını nerden bilelim, dışından canım der içinden canın çıksın
Bugün 18 kilo aldım dedim, daha 20 alamadın mı ayy vitaminsiz dedi arkadaşAz da alsak çok da alsak konuşulacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?