- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 37
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #26.001
Canm dün buraya yazmistm.benim de oldu doktorumla görüştüm hiic endişelenme ciddiye de alma gayet normaaal dedi.cok rahatsz olursan parol ic dedi.ben agridan oturup agladm yani.bikac gün süt icmemistim sanrm o yüzden o kadar siddetli oldu.tavsiyem günde 2 bardak süt ic bi iki günde ağrı kalmaz kesinlikle.bir de muz iyi geliyokızlar bende bugün çatı ağrısı dediğiniz ağrı başladı baya da çok ağrıo normalde sanki bacaklarımı ayırmışımda kaslarım hamlamış gibi bacaklarımın vücuduma birleştiği yerler bukdr erken olması normal mi bi doğum belirtisi fln diil dimi bebek doğum yoluna girmiş fln demek diil yani
Ben de bunu cok beğenmiştim alacaktm vazgectim.dogumdan sonra alrm diye erteledim.nasıl kumaşı güzel mi?
ay ben neden bulanıyorum acaba :) mothercareın internet sitesinde de kalmamış dediğim modelden 6 9 mu almalı kiiE bebekten almistim canim 6-9aylikti Eki Görüntüle 2036028
bende öyle düşündüm ama bide 6 9 alım diye bi fikir çıkınca aklım karıştı :) kalıplar çok mu küçük oluo dieCanim bagisiklik sisteminden dolayi ilk 1 ay cok kucuk olup sadece dr muayenesi icin disari cikariz inşallah diye dusunuyorum ki bu surede battaniyeye sararim sanirim. 40ı cikinca mont biraz buyuk olsa da ki ustunde kislik kiyafetler olacak belkide buyuk gelmeyecek bile buyuk gelse bile abest durmaz cunku mothercare kalibi kucuk ayrica 0-3 ay demek ocak ayina kadar kullanmasi demek ama 3-6 olursa marta kadar yani kis bitene kadar kullanirim diye dusundum.
hee bende yeni başladı :) teşkürler mesut bet perş nöbetçiymiş ozaman gidicem inşallah çok merak ediyorum bu sefer hem nst yi hem çalışmaya devam ettiğim için rahim ağzını hem de bebeğin kilosunu flnSelam kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum inşallah bu haftayı da sağ salim atlatalım :)
Ben yaptırdım suslerimi bu kadina,ama instagram sayfasında bugün paylaşmış kadın indirim yapmış kapı suslerinde ihtiyacı olan yada bu tarz isteyen varsa aklınızda bulunsun..Ben çok beğendim güzel yapmış kadın kapı susumu ama eli biraz yavaş yada ben acelem yok dediğim için beni biraz ağırdan aldı :) Yaptırmak isteyen olursa bunuda bilmenizi istedim..
zafrina89 canım çatı agrisi için çok normal haftan benimki bir aydan fazladır var dün gece de solda çok yoğundu zor döndüm sağa sola ve bebek ağırlaştikca, son haftalara kadar artarak devam edecek bu agri endişe etme...
sütte sıkıntı yok süt ve yoğurtla 3 porsiyonu tamamlıyorum belki de ondan bukdr geç başlamıştır durulmayacak gibi diil ztn saol bilgi için :) muz da yiyorum ama hergün diildirCanm dün buraya yazmistm.benim de oldu doktorumla görüştüm hiic endişelenme ciddiye de alma gayet normaaal dedi.cok rahatsz olursan parol ic dedi.ben agridan oturup agladm yani.bikac gün süt icmemistim sanrm o yüzden o kadar siddetli oldu.tavsiyem günde 2 bardak süt ic bi iki günde ağrı kalmaz kesinlikle.bir de muz iyi geliyo
Genelde odasinin kapisina asiyorlar canim:)Çok güzellermiş canım.. Peki erkek bebek için hangi modeller var? Bir de bunları kendi odasının kapısına asmak için mi düşünüyorsunuz yoksa doğduktan sonra hastanedeki odanın kapısına mı?
Valla canım eksik bitmez. Ben bu sefer açıkcası birşey almadım. Biraz kıyafet, emzik ve biberon dışında. Birerde taşımak için kalın kundaklardan aldım. Kendiminde pijama, gecelik falan tamam sadece gögüs kremi vs şeyler kaldı. Zaten evde olacağız, eksikleride artık çıkıp alırız doğumdan sonra. Yanımda kızın park yatağını götürüyorum eve dönene kadar onda yatırcam ikisinide. Dönünce eve 2 tane yeni alırım.Hc böyle hayal etmemistm şöyle bi iyice siserm diyodumda olmadı :)) bnm ki pozisyonda kaç haftadır hatta ayrıntılı ultrasondan beri baş aşağı ama normal olmicak büyük ihtimal :/ seninki dönerse normal mi olucak
Bncede yıka bugün hazrla bn hazrladm eksikler var ama aldıkça eklicem
Canım ben devamlı ondan kullanmayı düşünüyorum açıkcası bu sefer. 40 tane mi var bir pakette? Bende ebebekte indirime girince alacağım. Önceden erken diye almamıştım. Ankaraya geçincede onları halletcem inşAllah. Gögüs kremi, bez, ıslak havluyu falan. Eşin kaça almış peki?
Teşekkürler canım.
İnşallah canım teşekkür ederimÇok şirinmiş güle güle giysin inş :)
Ben begendim canım süet gibi kumaşı kaliteli gozukuyorBen de bunu cok beğenmiştim alacaktm vazgectim.dogumdan sonra alrm diye erteledim.nasıl kumaşı güzel mi?
6-9 bence buyuk olur cunku nisan ayindan itibaren kalın oldugu icin giydirilmez diye dusunuyorum.bende öyle düşündüm ama bide 6 9 alım diye bi fikir çıkınca aklım karıştı :) kalıplar çok mu küçük oluo die
Ben bulundugum yerin kis durumuna gore dusunmustum3-6da olabilir bence. Ben e bebekte indirim varken almistimay ben neden bulanıyorum acaba :) mothercareın internet sitesinde de kalmamış dediğim modelden 6 9 mu almalı kii
ben hastane odasını süslemicem kendi odasına asıcamÇok güzellermiş canım.. Peki erkek bebek için hangi modeller var? Bir de bunları kendi odasının kapısına asmak için mi düşünüyorsunuz yoksa doğduktan sonra hastanedeki odanın kapısına mı?
bn istanbuldayım 3_6 bizi kurtarır heraldeBen bulundugum yerin kis durumuna gore dusunmustum3-6da olabilir bence. Ben e bebekte indirim varken almistim
nasıl oldun bu aradaBen bulundugum yerin kis durumuna gore dusunmustum3-6da olabilir bence. Ben e bebekte indirim varken almistim
Evet çok güzel olmuş;-)Eki Görüntüle 2036246 Eki Görüntüle 2036245 Selam kızlar hastane odası için süsleri kendim yapmaya karar verdım hazırda çok fazla fiyat bindiriyorlar.hevesle yaptım nasıl olmuş sizce şimdilik kapı süsü ve kolonya şişelerini hazırladım.kolonya şişelerim tam bitmedi üstüne pembe etiket çıkarttırıcam birde kolonyalarını koyucam.hem zaman çabuk geçiyor hemde uğraş.kötü de olsa ben severek yapıorm
34. haftalarda dönermiş bebek benimde tersKızlar bebişim baş aşağı döndüğünü nasıl anlarız ben eskisinden sık idrara çıkmaya başladım acaba dönmüş müdür normal doğum istiyorum da
TeşekkürleerEvet çok güzel olmuş;-)
Ben yürürken sürekli agrı hissediyorum aşağı doğru vuruyormuş gibi doktoruma söyledim baş aşağı döndüğünden öyle oluyor dedi.muayenede de baktı normal doğum pozisyonuna geçmiş dedi.sende de öyle oluyormu yürürken sanki aşagı vuruyomuş gibiKızlar bebişim baş aşağı döndüğünü nasıl anlarız ben eskisinden sık idrara çıkmaya başladım acaba dönmüş müdür normal doğum istiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?