- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #25.861
Canım dönmesi için yapılan egzersiz vs varmiymis bnm bugün karnimdan tuhaf sesler geliyor sana hiç oldu muİnş canım bekliyorum ki dönsün ama sıpanın umrunda değil , oturmamak çok zorluyor beni
Bnm doktor 40 haftasına kadar bekliyormuş içerdeki bi gün bile çok kıymetli diyorTers olunca da sezaryan olunacak , peki ters olanlara sezeryan kaçıncı hafta dendi benim 21 eylülden sonra alırız diye konuşmuştu
Yok yahu sanmam karnindaki sesler baska bisey sesidir:)Benimkide ilk aylar hep baş asagiydi şimdi yukarda karnından da tuhaf sesler geliyor bebek den mi acaba
Egzersiz var mı bilmiyorum canım ama görümcemin de tersmiş yürüyüş ve bi dua vardı inşikak suresi mi ne onu okuyordum döndü bebek normal doğurdu ,her gün bi saat yürüyorum diyorduCanım dönmesi için yapılan egzersiz vs varmiymis bnm bugün karnimdan tuhaf sesler geliyor sana hiç oldu mu
Tuhaf sesler gelmedi hiç canım ,bağırsağından mı geliyor acabaCanım dönmesi için yapılan egzersiz vs varmiymis bnm bugün karnimdan tuhaf sesler geliyor sana hiç oldu mu
Bizim 38 ve sonrası almış oluyor bebeğiBnm doktor 40 haftasına kadar bekliyormuş içerdeki bi gün bile çok kıymetli diyor
benimde ters doktor 34.haftaya kadar döner dedi. kafasının aşağıda olması daha çok rahatsız eder bebeğin en ağır yeri kafası dediMerhaba arkadaşlar, benim gibi bebeği ters olan var mı hâlâ kafası yukarda
Benimki de büyük bi ihtimal dönmez dedi niye olumsuz konuştu hiç bilmiyorum ,inş döner ya ,aşağıyı rahatsız eder evet ama ters olunca da oturamıyorum uzandığımda bile kaburgalarım ağrıyorbenimde ters doktor 34.haftaya kadar döner dedi. kafasının aşağıda olması daha çok rahatsız eder bebeğin en ağır yeri kafası dedi
o ağrılar bende de çok. geceleri uyuyamıyorum. ebede bana 34.haftaya kadar döner dediBenimki de büyük bi ihtimal dönmez dedi niye olumsuz konuştu hiç bilmiyorum ,inş döner ya ,aşağıyı rahatsız eder evet ama ters olunca da oturamıyorum uzandığımda bile kaburgalarım ağrıyor
Benimde karnım felaketCalismaya devam canim. Doktorumcalisabilir raporu icin oazartesi gel dedi:) hic erken dogururum gibi gelmiyor adama sanirim 36 haftada gorusuruz dedi:)
Karnim devasa bir boyutta ve cok asagida tasiyorum. Oturunca bacaklarim pisik oluyor nerdeyse...
Ben hazirliklarin cogununtamamladim hastane csntasi da hazir bir iki eksik var bugun ysrin alip kapaticam artik cantayi:)
Sende durum nedir?
Benim ilk oglumda 32.haftada çalışabilir raporu almaya gittiğimde ters bu bebek biraz toplu dönmez büyük ihtimal artık, dönersede ani manevrayı aciyi hisedersin demişti doktor ben akşamları bir saat yürüyüş yaptım hiçbir acı sancı hissetmedim 37.haftada döndü oğlum ve normal doğum yaptım, doğanın kuralı bu yüzde doksan bebekler, sonlara doğru bile olsa döner ve normal doğum pozisyonu alır :)Merhaba arkadaşlar, benim gibi bebeği ters olan var mı hâlâ kafası yukarda
Aynen o batmalardan ağrılardan gece uyumak çok zoro ağrılar bende de çok. geceleri uyuyamıyorum. ebede bana 34.haftaya kadar döner dedi
İnş benim sıpam da döner canım ,seninki de ne güzel dönmüş ,aslında olması gereken dönmesi bakalım dönecek mi dönse de ne zaman dönecek :)Benim ilk oglumda 32.haftada çalışabilir raporu almaya gittiğimde ters bu bebek biraz toplu dönmez büyük ihtimal artık, dönersede ani manevrayı aciyi hisedersin demişti doktor ben akşamları bir saat yürüyüş yaptım hiçbir acı sancı hissetmedim 37.haftada döndü oğlum ve normal doğum yaptım, doğanın kuralı bu yüzde doksan bebekler, sonlara doğru bile olsa döner ve normal doğum pozisyonu alır :)
Hemen hemen her gün yürüyorum aslında bakalım artık ,29 unda gidecem kontrole söyler dönüp dönmeyeceğiniBen de bugün dr. gittim bebeğim dönmüş öyle dedi.. Son bir iki haftadır çatı ağrısı vardı bende galiba bu sebeptenmiş, bebeğin kafası baskı yapıyor olabilir. Ben her gün en az yarım saat yürüyorum tavsiye ederim, bebeğin dönmesinde etkili
Normal mi istiyorsun canımHemen hemen her gün yürüyorum aslında bakalım artık ,29 unda gidecem kontrole söyler dönüp dönmeyeceğini
Ooo maşallah maşallah süpersin :))) benim de karnım çok küçük fotoğraflarda falan çıkmıyor bile ben de üzülüyorum belli olsun istiyorum
Ooo masallah gercektenn nasl büyümüş o kadar.ben kendime cok sistim diyordum seni görünce benim karnm minicik kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?