• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Batmalarım geçti şimdilik ama karnımı açtım ve ne göreyim. Batma olan yerlerde çatlaklar oluşmuş. Halbuki akşam bisürü yağ sürüp masaj yapmıştım. :KK43:
Ama buna şükür. Yeterki bebeğim iyi olsun. Çok korktum batmalardan
bnm arkadaşts 37 den sonra bi sabah bi baktım kaç tane çatlak birden oluşnuş demişti bi gece de oluşmuş olması garip gelmişti ama demek ki öyle oluo bnm karnım hala küçük yanlara da hiç yayılmadı top gibi sanki bebek içine sığmıyomuş gibi bi hisse kapılıyorum arada

Ben böyle bir liste yaptım ordan burdan bakarak. Kabin boy valize sığdırma planım var. Yanına küçük bir çanta daha olabilir. Şampuan, yağ değil ama pişik kremi yazıyor özellikle listelerde. Koysam mı bilemedim. Ablam da ekim de Doğum yaptığı için anne için havlu ve yedek kıyafet yazdım. Çok terleniyormuş. Yine yetmezse ev yakın hastaneye.

Bebek için
*1adet 10lu,1adet 5li hastane çıkışı
*2adet tulum
*1adet zıbın pantolon takım
*2adet ağız bezi (hastane çıkışının harici)
*1adet müslin battaniye
*20adet bebek bezi
*1paket ıslak mendil
*1adet tek kullanımlık alt açma
*emzik,biberon,göğüs pompası
*kirli torbası
*ana kucağı

Anne için
*1adet pijama takımı, 1adet gecelik, sabahlık, 2adet yazma/şal, 1adet rahat kıyafet
*2adet kalın çorap
*1çift terlik
*2adet emzirme atleti
*1adet emzirme sütyeni
*2adet hamile külodu
*2adet mini havlu
*1adet saç havlusu(yer kalırsa banyo havlusu)
*göğüs ucu kremi, Bikaç göğüs pedi/kalkan
*depend külot, 4adet orkid
*1paket ıslak mendil
*diş fırçası,macunu, tarak,toka, makyaj malz.
*1rulo havlu kağıt
*sıcak su torbası
*humana still tea, vitamom/lohusa şerbeti
(Koyabilirsem ısıtıcı)
*kirli torbası
*geçmiş evraklar(tahliller,detaylı ult. raporu,filmler)
*cüzdan, şarj aleti,
*atıştırmalıklar
*not defteri,kalem
Not:eve dönüş kıyafeti duruma göre giderken giydiğim veya yeni koyucam

Refakatçı için
*rahat kıyafet , iç çamaşırı, terlik
*havlu
*şarj aleti
Eksik bisey göremedim güzel liste yapmışsın canım.humana yerine ev yapımı hoşaf varsa ondan koy çok daha faydasını görürsün inan bana.benim sezeryan olduğu için kayısı koymuştum hem gaz için hem süt için hiç sorun yapamadım hemen gelmişti süttüm.
Fotoğraf çekimi yaptıracaklar baba için kıyafet koysun abla abi varsa onlar içinde tabi.
Benim sezeryan olduğu halde apar topar gidince ne bulduysak giymiştik eşim değiştirmişti hemde hast.üstünü

Batmalarım geçti şimdilik ama karnımı açtım ve ne göreyim. Batma olan yerlerde çatlaklar oluşmuş. Halbuki akşam bisürü yağ sürüp masaj yapmıştım. :KK43:
Ama buna şükür. Yeterki bebeğim iyi olsun. Çok korktum batmalardan
Demekkinlarin genislerken batma oluyo benim karnimda cok gergin rahim buyumesimi oluyor diye dusunuyorum

bende günde 1 porsiyın peynir 2 porsiyon yoğurt bi bardakta süt içiyorum bazende bitane de soda ondan calsiyum istemedim doktordan ama yanlış mı yaptım acaba[/QUOTE
Bende elimden geldikçe hergün bir bardak süt, bir bardak kendi mayaladigim kefirden mutlaka içiyorum az birazda peynir..Ama bunların yetmediğini biliyorum ilk oglumda ayni bu sekilde tükettiğim halde bu haftalarda bacak, ayak, kemik, diş ağrısı çok çektim agliyordum ayak agrisindan..Şimdi farklı olarak Osteocare kullanıyorum sabah akşam bir tane...Çook şükür o ağrılardan eser yok maşallah :)

Eksik bisey göremedim güzel liste yapmışsın canım.humana yerine ev yapımı hoşaf varsa ondan koy çok daha faydasını görürsün inan bana.benim sezeryan olduğu için kayısı koymuştum hem gaz için hem süt için hiç sorun yapamadım hemen gelmişti süttüm.
Fotoğraf çekimi yaptıracaklar baba için kıyafet koysun abla abi varsa onlar içinde tabi.
Benim sezeryan olduğu halde apar topar gidince ne bulduysak giymiştik eşim değiştirmişti hemde hast.üstünü
Teşekkür ederim. Ben hoşaf yapımından anlamam ama yaptırayım.
İnşaAllah bunda da sütün bolca hemen gelir, hepimizin inşaAllah

Ben böyle bir liste yaptım ordan burdan bakarak. Kabin boy valize sığdırma planım var. Yanına küçük bir çanta daha olabilir. Şampuan, yağ değil ama pişik kremi yazıyor özellikle listelerde. Koysam mı bilemedim. Ablam da ekim de Doğum yaptığı için anne için havlu ve yedek kıyafet yazdım. Çok terleniyormuş. Yine yetmezse ev yakın hastaneye.

Bebek için
*1adet 10lu,1adet 5li hastane çıkışı
*2adet tulum
*1adet zıbın pantolon takım
*2adet ağız bezi (hastane çıkışının harici)
*1adet müslin battaniye
*20adet bebek bezi
*1paket ıslak mendil
*1adet tek kullanımlık alt açma
*emzik,biberon,göğüs pompası
*kirli torbası
*ana kucağı

Anne için
*1adet pijama takımı, 1adet gecelik, sabahlık, 2adet yazma/şal, 1adet rahat kıyafet
*2adet kalın çorap
*1çift terlik
*2adet emzirme atleti
*1adet emzirme sütyeni
*2adet hamile külodu
*2adet mini havlu
*1adet saç havlusu(yer kalırsa banyo havlusu)
*göğüs ucu kremi, Bikaç göğüs pedi/kalkan
*depend külot, 4adet orkid
*1paket ıslak mendil
*diş fırçası,macunu, tarak,toka, makyaj malz.
*1rulo havlu kağıt
*sıcak su torbası
*humana still tea, vitamom/lohusa şerbeti
(Koyabilirsem ısıtıcı)
*kirli torbası
*geçmiş evraklar(tahliller,detaylı ult. raporu,filmler)
*cüzdan, şarj aleti,
*atıştırmalıklar
*not defteri,kalem
Not:eve dönüş kıyafeti duruma göre giderken giydiğim veya yeni koyucam

Refakatçı için
*rahat kıyafet , iç çamaşırı, terlik
*havlu
*şarj aleti
Sağol cnm Teşekkür ederim liste için bende bebeğin eşyalarını bebek çantasına koyacağım kendi eşyalarım için de bı valiz şart oldu

Merhaba kızlar.herkesin ağrıları artmış benim gibi.benim dün gece kemiklerim baya ağrıdı durdu.kibirdamak dönmek o kadar zor oldu ki.bikac defa oturup agladm.yani cok ciddi ağrı cektim.sabah doktoru aradm normal dedi.sabit durunca agrimiyo pozisyon degistirince cok ağrıyo.doktor da pozisyona göre degisen hic bir ağrı seni endiselendirmesin dedi.ağrı kesici önerdi.bu gece ins bu kadar ağrı olmaz da ilac falan icmem.demek ki bu haftalar da bunlar normal artk.

Merhaba arkadaşlar, benim gibi bebeği ters olan var mı hâlâ kafası yukarda
Ben varın canım kızımda dönmemişti sezeryan oldum bu mecbur sezeryan zaten de dönmedi gitti.baş yukarda olduğu için rahat edemiyorum rahat oturamıyorum malesef.alt taraf boş kaldığı için dikkat etmen gerek dedi doktor anı birseyde suyun falan gelir geri dönüşü olmaz dedi

Ben varın canım kızımda dönmemişti sezeryan oldum bu mecbur sezeryan zaten de dönmedi gitti.baş yukarda olduğu için rahat edemiyorum rahat oturamıyorum malesef.alt taraf boş kaldığı için dikkat etmen gerek dedi doktor anı birseyde suyun falan gelir geri dönüşü olmaz dedi
Baş kaburgamda resmen oturmak haram oldu , aynı durumdayız canım 29 unda tekrar doktora gidecem bakalım ne diyecek , büyük bi ihtimal dönmez dedi bana

Ters olunca da sezaryan olunacak , peki ters olanlara sezeryan kaçıncı hafta dendi benim 21 eylülden sonra alırız diye konuşmuştu

Merhaba kızlar.herkesin ağrıları artmış benim gibi.benim dün gece kemiklerim baya ağrıdı durdu.kibirdamak dönmek o kadar zor oldu ki.bikac defa oturup agladm.yani cok ciddi ağrı cektim.sabah doktoru aradm normal dedi.sabit durunca agrimiyo pozisyon degistirince cok ağrıyo.doktor da pozisyona göre degisen hic bir ağrı seni endiselendirmesin dedi.ağrı kesici önerdi.bu gece ins bu kadar ağrı olmaz da ilac falan icmem.demek ki bu haftalar da bunlar normal artk.
Ağrılar doktorlara normal geliyor , ben doktoruma kaburgam çok ağrıyor diyorum olabilir normal diyor :)

Back