- 14 Mart 2016
- 1.135
- 1.634
- 133
- 34
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #25.821
Gunaydin:) ben bu agrilar bir tek bende oluyor saniyordum:) kendimi curuk felan ilan ettim:) esim sen bir haftadir babaneme dondun uh uh surekli inliyosun diyo:)
Cok komik halimiz bence:) sikayet etmiyorum asla:) hamileligin tadini cikariyorum yine de mis gibi :) agrisi da guzel sancisi da.... davul gibi sismis ellerimde, mayali pogaca ayaklarim da... oglumdan gelen hersey cok guzel!
Bu sabah esimin alarmi calinca karnimda minnosumun sicramasiyla uyandim:) korktu herhalde uyuyordu misil misil:) o kadar komik oldu ki:)
bende günde 1 porsiyın peynir 2 porsiyon yoğurt bi bardakta süt içiyorum bazende bitane de soda ondan calsiyum istemedim doktordan ama yanlış mı yaptım acabaBenim kemiklerim agriyor:) bel sirt kuyruk sokumu:) bacaklar... hatta kalsiyum azaldigi icin dislerim bile:)
Ara sira karin agrim oluyor ama hizli hareket ettigimde felan. Ters yattigimda yada...
benimde bugün bacağımın vajina tarafına birleşen yeri ağrıo gece deli mi yaptm naptm bilmiorunKızlar nereniz ağrıyor. Benim ağrım falan yoktu, dün geceden beri göbek deliğimin alt kısmına bıçak saplanır gibi batmalarım var. Bazen geçiyor gibi bazen fena batıyorkorkmaya başladım. Normal mi sizce. Kontrolüm Çarşamba günü.
Ben acikcasi pek yogurt filan yemiyorum:) peyniri kahvaltida anca, yogurdu aklima gelirse... sutu de oyle... pek bakmiyorum kendime sanirim:)bende günde 1 porsiyın peynir 2 porsiyon yoğurt bi bardakta süt içiyorum bazende bitane de soda ondan calsiyum istemedim doktordan ama yanlış mı yaptım acaba
O ağrı bende 28.haftada başladı. Çatı ağrısı deniliyormuş. Doktor baktı inceledi hatta. Altıma birisi tekme atmış gibi ağrıyor dedim. Sonra geçti. Ara ara yine ağrıyor. Özellikle sol tarafı. Giyinirken soldaki ağrı yüzünden sağ ayağımı kaldırmakta zorlanıyorum. Ama Normalmiş bu ağrılar.benimde bugün bacağımın vajina tarafına birleşen yeri ağrıo gece deli mi yaptm naptm bilmiorun
ben de yan yatınca ayaklarına fln denk gelirse göbeğimin yatağa yere değen yeri öyle bi tekmelemeye başlıo ki uykumdan bile uyandırıo sıkıştırma beni diyo sanki :)Dün benim bebek de sürekli hareket halindeydi ama her zamanki gibi eşim elini dokunduğu an duruyordu. Eşimde bende biraz baskı yaptık elimizle hareket etsin diye ve öyle bi tekme attı ki ben çığlık attım eşim elini ağzına kapadı hayretten :) sinirlendi paşam galiba uğraşmayın benimle diye sonrası gülme krizi tabi :) Allahım hep böyle güldürsün bebeklerimizden yana yüzümüzü.
ben normalde de süt ürünleri çok severim severek tükediyorum yani zorunluluktan diil :)Ben acikcasi pek yogurt filan yemiyorum:) peyniri kahvaltida anca, yogurdu aklima gelirse... sutu de oyle... pek bakmiyorum kendime sanirim:)
evet bnm de solda çatı mı bebeğin kafası sol kasığımda duruyodu o mu çok baskı yapıo anlayamadm tam ama bende sorsyım bakayım doktoruma ztn bu saatten sonra hangi ağrıyı sorsak normal diolar kolay diil can taşımak :)O ağrı bende 28.haftada başladı. Çatı ağrısı deniliyormuş. Doktor baktı inceledi hatta. Altıma birisi tekme atmış gibi ağrıyor dedim. Sonra geçti. Ara ara yine ağrıyor. Özellikle sol tarafı. Giyinirken soldaki ağrı yüzünden sağ ayağımı kaldırmakta zorlanıyorum. Ama Normalmiş bu ağrılar.
ben de yan yatınca ayaklarına fln denk gelirse göbeğimin yatağa yere değen yeri öyle bi tekmelemeye başlıo ki uykumdan bile uyandırıo sıkıştırma beni diyo sanki :)
Ben acikcasi pek yogurt filan yemiyorum:) peyniri kahvaltida anca, yogurdu aklima gelirse... sutu de oyle... pek bakmiyorum kendime sanirim:)
Ben böyle bir liste yaptım ordan burdan bakarak. Kabin boy valize sığdırma planım var. Yanına küçük bir çanta daha olabilir. Şampuan, yağ değil ama pişik kremi yazıyor özellikle listelerde. Koysam mı bilemedim. Ablam da ekim de Doğum yaptığı için anne için havlu ve yedek kıyafet yazdım. Çok terleniyormuş. Yine yetmezse ev yakın hastaneye.Kızlar herkese günaydın şimdi hastane çantasına ne koyacağız lütfen birisi bana abartısız bir liste yazsın bebek şampuanı yağı falan yazıyor nette hastanede siliyorlar çocuğu yikamiyorlar ayrıca yüzündeki beyaz kremsi şey onun için faydalı göbeği düşene kadar bebek yıkanmaz benim bildiğim biri düzgün bir liste atsın lütfen
Benimde kalca kemigim agridi dunaksam ve gece ilk defa ve yurumekte zorlandim bende kalsiyuma bagliyorum cunku gastrit nedeniyle sut icemiyorum. Gece yine karin alt bolgemde agrilarim oldu uyutmadi resmen. Bebegim saglikli olsun ben raziyim diyorum ama ikimizde perisan oluyoruz sonunda. Hala karnimda bi sertlik ve garip bir agri var.Kızlar nereniz ağrıyor. Benim ağrım falan yoktu, dün geceden beri göbek deliğimin alt kısmına bıçak saplanır gibi batmalarım var. Bazen geçiyor gibi bazen fena batıyorkorkmaya başladım. Normal mi sizce. Kontrolüm Çarşamba günü.
bnm uykum ağırdır aslında ama brni bile uyandırıo sıpa sırt üstü yatsan hiç yeri genişlio heralde hiç ses soluk yok ama ozamanda kan dolaşımı olmuo diolar bide belki daha çok ağrıoDaha hiç uykudan uyanmadım çok merak ediyorum :)
bnmde modum günlük olarak değişio resmen :) kimi zaman soflaya puflaya geçio kimi zaman çok enerjikbebegin kafasi sag kasikta benimde dun sag kasigim dokununca aciyodu sabah gecmis sabah saatlerini cok seviyorum hafiflemis olarak kalkiyorum baski yok agri yok:)
Batmalarım geçti şimdilik ama karnımı açtım ve ne göreyim. Batma olan yerlerde çatlaklar oluşmuş. Halbuki akşam bisürü yağ sürüp masaj yapmıştım.Benimde kalca kemigim agridi dunaksam ve gece ilk defa ve yurumekte zorlandim bende kalsiyuma bagliyorum cunku gastrit nedeniyle sut icemiyorum. Gece yine karin alt bolgemde agrilarim oldu uyutmadi resmen. Bebegim saglikli olsun ben raziyim diyorum ama ikimizde perisan oluyoruz sonunda. Hala karnimda bi sertlik ve garip bir agri var.kirmizigitar in dedigi gibi kendimi curuk ilan ettim. Hadi o yoruluyo bana noluyo acaba
süt yerine yoğurt tüketsen canjmBenimde kalca kemigim agridi dunaksam ve gece ilk defa ve yurumekte zorlandim bende kalsiyuma bagliyorum cunku gastrit nedeniyle sut icemiyorum. Gece yine karin alt bolgemde agrilarim oldu uyutmadi resmen. Bebegim saglikli olsun ben raziyim diyorum ama ikimizde perisan oluyoruz sonunda. Hala karnimda bi sertlik ve garip bir agri var.kirmizigitar in dedigi gibi kendimi curuk ilan ettim. Hadi o yoruluyo bana noluyo acaba
bnm uykum ağırdır aslında ama brni bile uyandırıo sıpa sırt üstü yatsan hiç yeri genişlio heralde hiç ses soluk yok ama ozamanda kan dolaşımı olmuo diolar bide belki daha çok ağrıo
Aynen canım o ağrı çatı ağrısı, gayet normal, çatılar genişliyor , normal doğuma hazırlanıyor vücut bendede bir aydan fazladır var bazen sağda bugün solda var meselâ...O ağrı bende 28.haftada başladı. Çatı ağrısı deniliyormuş. Doktor baktı inceledi hatta. Altıma birisi tekme atmış gibi ağrıyor dedim. Sonra geçti. Ara ara yine ağrıyor. Özellikle sol tarafı. Giyinirken soldaki ağrı yüzünden sağ ayağımı kaldırmakta zorlanıyorum. Ama Normalmiş bu ağrılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?