2017 EKİM Anne adayları

bnm arkadaşts 37 den sonra bi sabah bi baktım kaç tane çatlak birden oluşnuş demişti bi gece de oluşmuş olması garip gelmişti ama demek ki öyle oluo bnm karnım hala küçük yanlara da hiç yayılmadı top gibi sanki bebek içine sığmıyomuş gibi bi hisse kapılıyorum arada

Eksik bisey göremedim güzel liste yapmışsın canım.humana yerine ev yapımı hoşaf varsa ondan koy çok daha faydasını görürsün inan bana.benim sezeryan olduğu için kayısı koymuştum hem gaz için hem süt için hiç sorun yapamadım hemen gelmişti süttüm.
Fotoğraf çekimi yaptıracaklar baba için kıyafet koysun abla abi varsa onlar içinde tabi.
Benim sezeryan olduğu halde apar topar gidince ne bulduysak giymiştik eşim değiştirmişti hemde hast.üstünü

Demekkinlarin genislerken batma oluyo benim karnimda cok gergin rahim buyumesimi oluyor diye dusunuyorum

Teşekkür ederim. Ben hoşaf yapımından anlamam ama yaptırayım.
İnşaAllah bunda da sütün bolca hemen gelir, hepimizin inşaAllah

Sağol cnm Teşekkür ederim liste için bende bebeğin eşyalarını bebek çantasına koyacağım kendi eşyalarım için de bı valiz şart oldu

Merhaba kızlar.herkesin ağrıları artmış benim gibi.benim dün gece kemiklerim baya ağrıdı durdu.kibirdamak dönmek o kadar zor oldu ki.bikac defa oturup agladm.yani cok ciddi ağrı cektim.sabah doktoru aradm normal dedi.sabit durunca agrimiyo pozisyon degistirince cok ağrıyo.doktor da pozisyona göre degisen hic bir ağrı seni endiselendirmesin dedi.ağrı kesici önerdi.bu gece ins bu kadar ağrı olmaz da ilac falan icmem.demek ki bu haftalar da bunlar normal artk.

Merhaba arkadaşlar, benim gibi bebeği ters olan var mı hâlâ kafası yukarda
Ben varın canım kızımda dönmemişti sezeryan oldum bu mecbur sezeryan zaten de dönmedi gitti.baş yukarda olduğu için rahat edemiyorum rahat oturamıyorum malesef.alt taraf boş kaldığı için dikkat etmen gerek dedi doktor anı birseyde suyun falan gelir geri dönüşü olmaz dedi

Baş kaburgamda resmen oturmak haram oldu , aynı durumdayız canım 29 unda tekrar doktora gidecem bakalım ne diyecek , büyük bi ihtimal dönmez dedi bana

Ters olunca da sezaryan olunacak , peki ters olanlara sezeryan kaçıncı hafta dendi benim 21 eylülden sonra alırız diye konuşmuştu

Ağrılar doktorlara normal geliyor , ben doktoruma kaburgam çok ağrıyor diyorum olabilir normal diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…