- 21 Eylül 2016
- 711
- 384
- 33
- 44
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #25.881
Hakkatten füze gibisiniz maşaallah size sağlıklı olsunlarda varsın böyle olalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkatten füze gibisiniz maşaallah size sağlıklı olsunlarda varsın böyle olalım
Ayy aynı bende böyleyim :))
Baş kaburgamda resmen oturmak haram oldu , aynı durumdayız canım 29 unda tekrar doktora gidecem bakalım ne diyecek , büyük bi ihtimal dönmez dedi bana
Ters olunca da sezaryan olunacak , peki ters olanlara sezeryan kaçıncı hafta dendi benim 21 eylülden sonra alırız diye konuşmuştu
Maşallah çok güzelsiniz :) beni görsen senin 2 katınım :)))
Canım bana sorarsan hastane için biberon a gerek yok ertesi gün sütun gelir diye çay kaşığıyla verdirıyo doktorlar mamayıben çantayı hazırlamış olanlara bişey danışmak istiyorum biberon ve emiği sterilize ettiniz mi ettiyseniz basl muhafaza ediyosunuz çanta da bide emziğin ucunda kendi koruma kapağı var ayrıcı emzik kutusu da lazım mı
Canım valla ben olsam bir tane biberon koyarım kullanmasamda, süt bazen 3 gün gelmiyor. Kaşıkla bebek doymuyor, ben kızımda o hatayı yaptım 3 ay sarılığı sürdü. Meğer bebek aç kalmış. Bu sefer sütüm gelene kadar biberonla vereceğim ben.Canım bana sorarsan hastane için biberon a gerek yok ertesi gün sütun gelir diye çay kaşığıyla verdirıyo doktorlar mamayı
Memeyi zor tutuyor yavrucak lar zaten sert biberon tutması zor gibi. Onun yerine çay kaşığı koyucam ben bir tane
Normal istiyorum evet ama illa da değil yani tek istediğim sağlıklı bir şekilde oğlumu kucağıma almak canım herkesin de isteği bu :)Normal mi istiyorsun canım
Etrafta duyduklarım da çok 36 da 37 dönen ,bekleyecez mecburgeçen bi doktorun videosunda %96 36. haftaya kdr bebekler doğum pozisyonu dönmüş olur diyodu hayırlısı olsun kızlar :)
Sıcaklarda da yürünmüyor vallahi ay en iyisi yürümek inşirah süresi heralde cnm okurum bol bol döner inşallah oturduğum yerden bana da dönmez gibi geliyor yürümek baya faydalı hem kilo almazsin ama insanın hiç halı olmuyor ben bebeğin kiyafetlerini ütüledim 5 buçuk su uyuya kalmışım bir kalktım saat 7 eşimin gelmesine 15 dakka var :)Egzersiz var mı bilmiyorum canım ama görümcemin de tersmiş yürüyüş ve bi dua vardı inşikak suresi mi ne onu okuyordum döndü bebek normal doğurdu ,her gün bi saat yürüyorum diyordu
Benimki de dönmez dedi bekleyecem mecbur inş döner , duruma göre doktorla görüşmek lazım tabiBenim doktorda Allahtan ümit kesilmez ama dönmez büyük ihtimal demişti yer daraldığı için.birde benim rahimde şekil bozukluğu var yer dahada daralıyo ama iki bebeğinde dönmedi yani şans
Benim son tarih 23 ekim 13 unde alırız demişti kesin konuşmadık daha 10gün önce aliyo yani.ne kadar çok durursa o kadar iyi tabi
Akşamları serin oluyor ya o zaman çık istersen canım güzel oluyor ben eşimi zorla çıkarıyom 8 9 gibi :)Sıcaklarda da yürünmüyor vallahi ay en iyisi yürümek inşirah süresi heralde cnm okurum bol bol döner inşallah oturduğum yerden bana da dönmez gibi geliyor yürümek baya faydalı hem kilo almazsin ama insanın hiç halı olmuyor ben bebeğin kiyafetlerini ütüledim 5 buçuk su uyuya kalmışım bir kalktım saat 7 eşimin gelmesine 15 dakka var :)
bi arkadaşında sütü gelmedi bebeğin kan şekeri düşmüş mama da verilmeyince yoğun bakımda kaldı bi süre illa da ilk süt vericem diye çocuğu okdr zorlamakta istemiyorum gelmiyosa mama takviyesi yaparım öyle 2 gün aç bekletemem gibi gelioCanım valla ben olsam bir tane biberon koyarım kullanmasamda, süt bazen 3 gün gelmiyor. Kaşıkla bebek doymuyor, ben kızımda o hatayı yaptım 3 ay sarılığı sürdü. Meğer bebek aç kalmış. Bu sefer sütüm gelene kadar biberonla vereceğim ben.
Bencede ver canım zaten ilk klostrumu geldiği gibi veriyorsun ondan sonra gelmiyor bir süre. Bu süreçte hiç emzirme olmayacak demiyoruz yine emzireceksin gelmesi içinde, ama aç bırakmamak lazım dediğin gibi. Bu arada mama hangisinden düşünüyorsun? Ben bu sefer evolvia düşünüyorum. Kızda aptamil almıştım. Ben zaten mama+anne sütü devam ederim gibi. Zor 2sine yetermiyim bilmiyorumbi arkadaşında sütü gelmedi bebeğin kan şekeri düşmüş mama da verilmeyince yoğun bakımda kaldı bi süre illa da ilk süt vericem diye çocuğu okdr zorlamakta istemiyorum gelmiyosa mama takviyesi yaparım öyle 2 gün aç bekletemem gibi gelio
ben çantayı hazırlamış olanlara bişey danışmak istiyorum biberon ve emiği sterilize ettiniz mi ettiyseniz basl muhafaza ediyosunuz çanta da bide emziğin ucunda kendi koruma kapağı var ayrıcı emzik kutusu da lazım mı
Henüz onları hazırlamadım ama eylül anneleri hep steril edip kilitli buzdolabı poşetine koydular, bende öyle düşünüyorum.ben çantayı hazırlamış olanlara bişey danışmak istiyorum biberon ve emiği sterilize ettiniz mi ettiyseniz basl muhafaza ediyosunuz çanta da bide emziğin ucunda kendi koruma kapağı var ayrıcı emzik kutusu da lazım mı
herkesin bir olmuyor yengemin 1 hafta sonra geldi sütü. hastanede hemşireler biberon istediCanım bana sorarsan hastane için biberon a gerek yok ertesi gün sütun gelir diye çay kaşığıyla verdirıyo doktorlar mamayı
Memeyi zor tutuyor yavrucak lar zaten sert biberon tutması zor gibi. Onun yerine çay kaşığı koyucam ben bir tane
arkadaşın ikizleri oldu 4 aylık şimdi gündüzleri ikisinide emziriyor geceleri mama veriyor. mesela birinin mama saati 5 ise diğerinin 6 şeklinde ayarlayıp alıştırmış. uyku saati mama saatleri aralarında 1 saat olduğu için zorlanmıyor. aynı anda beslemek vs.. zor olduğu için çareyi bunda bulmuş rahat şimdiBencede ver canım zaten ilk klostrumu geldiği gibi veriyorsun ondan sonra gelmiyor bir süre. Bu süreçte hiç emzirme olmayacak demiyoruz yine emzireceksin gelmesi içinde, ama aç bırakmamak lazım dediğin gibi. Bu arada mama hangisinden düşünüyorsun? Ben bu sefer evolvia düşünüyorum. Kızda aptamil almıştım. Ben zaten mama+anne sütü devam ederim gibi. Zor 2sine yetermiyim bilmiyorum![]()
ben hiç bilmiyorum mama işini yaa :) kuzenin sütü bebeğine hiç kilo aldırmamıştı doktoru mama verceksin dedi biri kabız yaptı biri ishak biri kusturdu derken zor bela birine alışmıştı çocuk her bebekte aynı mı oluo yoksa istenilen marka mı kullanılabilio bilmiyorum inşallah mamaya gerek kalmaz tabiBencede ver canım zaten ilk klostrumu geldiği gibi veriyorsun ondan sonra gelmiyor bir süre. Bu süreçte hiç emzirme olmayacak demiyoruz yine emzireceksin gelmesi içinde, ama aç bırakmamak lazım dediğin gibi. Bu arada mama hangisinden düşünüyorsun? Ben bu sefer evolvia düşünüyorum. Kızda aptamil almıştım. Ben zaten mama+anne sütü devam ederim gibi. Zor 2sine yetermiyim bilmiyorum![]()