2017 EKİM Anne adayları

bugün uygun emzik kutusu bulamadm diye almadm da sonradan alırım madem bende dediğiniz gibi yapıyım kirmizigitar :)

Çok teşekkür ederiz canım. Eline sağlık. İyi bir örnek oldu elimizde

Ne kadar tületiyorsun kalsiyum? Ben her gün 1 bardak süt, 1 kibrit kutusu beyaz peynir, 1 kibrit kutusu kasar peynir, 1 yumurta ve 1 kase yoğurt yiyorum. Yeterli mi acaba?

Bu kutunun markasi ne nereden aldin ben de alayim:)
E bebekten almistim markasini hatirlamiuorum ki, ama heryerde var hatta e bebek bana yanlislikla pembe gondermis bizim eczanede de aynisindan vardi getirsem degistirirmisiniz dedim olur dediler goturdum onlardan maviyle degistirdim orda da 6 liraydi:)

kızlar hastane çantanıza süt arttırıcı çay koydunuz nu içmeyi düşünüyo nusunuz humana still tea yi çok okudum bide momsell stilltea var

Bakiyim canim ben de :)

Ne kadar tületiyorsun kalsiyum? Ben her gün 1 bardak süt, 1 kibrit kutusu beyaz peynir, 1 kibrit kutusu kasar peynir, 1 yumurta ve 1 kase yoğurt yiyorum. Yeterli mi acaba?
2-3 büyük bardak günlük süt (sütün yanında meyve tüketiyorum hem şekeri dengelemiş olur diye ara öğünlerde) bir büyük kase yoğurt, kahvaltıda yiyebildiğim kadar kaşar domates ikilisinden çatallıyorum. Yumurta protein niyetine iki tane haşlama yiyorum(zorlansamda).
Süt bulamadığımda calciday d3 suda eritilen kalsiyum ilacı alıyorum(O da haftada iki ancak).

Kullandığınız diğer ilaçlarla karşılaştırarak almalı ama. Mesela osteocare kullanıyorsan onun içinde de 1000ml (idi galiba )süte eşdeğer kalsiyum var.

Bana doktor kalsiyum ilacı vermedi.

kızlar hastane çantanıza süt arttırıcı çay koydunuz nu içmeyi düşünüyo nusunuz humana still tea yi çok okudum bide momsell stilltea var
Ben hastane cantasina humana still tee cay ve vitamom sur arttirici icecek koydum. Aklim cikiyor sutum gelmezse diye. Yine de her ihtimale karsi sut gelmeyince hastanede mama veriyorlar bebeklere diye golden goat keci sutu mama aldim yanima, bari mama vereceklerse bile guvenebilecegim bir mama olsun dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…