- 21 Temmuz 2016
- 932
- 874
- 103
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #25.781
Zeynep Rana?zeynep Banu? Zeynep Azra? bence 2.ismi kısa secseniz daha güzel olur.ben de eylül iskini de zeynep ismini de cok seviyorum ve düşünüyorum da.Sizden bi yardim istiyorum arkadaslar. Kizimin ismini Zeynep Eylul olarak istiyorum. Soyismimiz Doğan. Sizce nasil komik mi olur. Alternatif olarak zeynep in yanina yakistirdiginiz isimler varmi
aıkıntı olsa doktor söylerdi geçen gebelik takviminde bu haftalarda beyin gelişmi arttığı için kafanın hızlı büyüyeceği yazıodu bizim kafa hep 2 haftadan fazla geride en son gittiğimde 1.5 haftaya düşmüştü meselaKizlar bugun carsamba gunku dr kontrolumun ulrasonunu incelerken farkettimki bpd yani bas cevresi 32+0dayken 33+3 cikmis. Boyle olan varmi normalmi 1 hafta fark normal okumustum ama bir haftadan fazlasi normal mi ki. Drum hic birsey demedi
Oluyor canım bel ağrısı olmayan da mı varmış bebişler büyüdü ya çok ayakta kalınca da ağrırKızlar bel ağrısı olan varmı sanki kopacak gibi ağrıyor bugün
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah sağlıkla tam vaktinde kucağına alırsın bebişiniKızlar perinatalog muayene etti. Bebeğin hareketlerinde sıkıntı görmedi nst tek başına anlamsız doopler de iyi bebek dedi. Ama doktora göre risk bu kese sarkmasıyla bebeğin 3 gün ancak dayanabilceği yönündeydi. Rahim tutmaz daha fazla dedi. Acil serklaj önerdi. Kaybedecek bişeyiniz yok dedi. Erken doğum bu açıklık ve hunileşme ile her şekilde gerçekleşir ama serklaj olursa en azından daha fazla dayanma imkanı yaratırız rahme dedi.tamam dedik. Karnımdan su alındı önce. Altta sarkan kese yukarı çıkana kadar su alındı. Sonra acil serklajım yapıldı. 1 hafta takipte kalcam. Ancak şuan stabilken adet ağrısından 2 kat şiddetli, arada gelen daha yüksek eşikli ağrılarım ise acıdan uyuşma noktasına gelecek kadar korkunç şekilde devam ediyor. Sebebi ileri haftada olmam ve bebeğin tekme atması. Eşimde çok ağladı hem bebeğimiz hem ağrılarım için. Allah dayanma gücü versin ne diyeyim.bebeğim dayansın başka bişi istemiyorum sabaha kadqr ağrı çekcem mecbur.
Bugün bir başka ağrıyor valla yatmaya yatamiyom oturamiyom hayirlisiyla dolaydi günlerimizOluyor canım bel ağrısı olmayan da mı varmış bebişler büyüdü ya çok ayakta kalınca da ağrır
Benim hep ondeydi bir donem normale indi sonra yine basladi onden girmeye. Ama doktor olcumleri cok etkiliyo. Cumartesi acildeki doktor 30+5 ken bpd yi 33+6 cikartti. Sali gunu yani 3 gun sonra kendi doktorum 32+0 cikartti. Yani biri 15 gun digeri 4 gun buyuk cikartti. O yuzden cok takilammak lazim bu oranlarsBir değil iki hafta normalmiş canım. Benimkinin durumu daha ileri. Adete göre gelişimi 8gün önde gidiyor. baş çevresi ise +8 daha, yani adete göre 16 gün önde.
Farklı farklı doktorda normal dedi. Ama ultrason resimlerimiz hep baş ölçümünden ibaret. Bu yüzden Doğum zor mu olur diye düşündürüyor.
Bikaç ay evvel yine konuşmuştuk bunu. Hattakirmizigitar ınki de öndeydi.
Normal cnm geçen gece de Allah korusun rüyamda tuvalete gidiyorum karnında bebek yok olmuş ay hep hormonlar dan kan ter içinde kalktım vallahi dua da oluşan fayda etmiyorBiraz uyuyayım diye yatmıştım. Doğumla ilgili rüyalar rüyalar... su içinde kalktım.
Son zamanlarda çok sık Ateş basıyor beni yaa. Havalar bi ılısaydı off
Babasiyla ortak isim begenemedik malesef kisa olanlardanZeynep Rana?zeynep Banu? Zeynep Azra? bence 2.ismi kısa secseniz daha güzel olur.ben de eylül iskini de zeynep ismini de cok seviyorum ve düşünüyorum da.
Hayırlısıyla bi tamamına erseydik.Normal cnm geçen gece de Allah korusun rüyamda tuvalete gidiyorum karnında bebek yok olmuş ay hep hormonlar dan kan ter içinde kalktım vallahi dua da oluşan fayda etmiyor
ikisi birlikte uzun olmuşlsr biraz :) ztn ikisini birden kullanmak çok zor oluo çocuklar hep tekini kullanıp onu benimsiyo bi komşunun kızının adı zeynep ada belki öyle kısa bişey olsa ikisini bir söylersiniz canmBu arada tesekkur ederim yardim talebime tek cvp senden geldibengisu022 senin kizinda ismiyle yasasin Insallah zeynep isminin maneviyati ve eylul ismindeki narinlik etkiledi benide.ayri ayri begendigim isimlerdi
iki ismide beğeniyorsan bence koy. zeynep eylül güzel. benimde uzun oldu ama koydum. babasınında benimde gözüm kalmasın diye.eltimin kardeşinin ismide kübra zeynep.Bu arada tesekkur ederim yardim talebime tek cvp senden geldibengisu022 senin kizinda ismiyle yasasin Insallah zeynep isminin maneviyati ve eylul ismindeki narinlik etkiledi benide.ayri ayri begendigim isimlerdi
Haklisin 2 ismi birlikte kullanmak zor ama ikisinden birini secmek istemiyorum zeynep ada benimde hosuma gidiyordu ama babasi begenmedi. Tesekkur ederim.ikisi birlikte uzun olmuşlsr biraz :) ztn ikisini birden kullanmak çok zor oluo çocuklar hep tekini kullanıp onu benimsiyo bi komşunun kızının adı zeynep ada belki öyle kısa bişey olsa ikisini bir söylersiniz canm
iki ismin avantajida bar dezavantajida yani cocuk ilerde neyi kullanmak isterse onu kullanmasi acisindan. Zeynep ismini tek koyup sonra kizimin neden modern bi ismim yok demesini istemiyorum. Eylul ismide rek basina anlamsiz geliyor. Cok isim arastirdim bazilari peygamber efendimiz yasaklamis bazilari ise anlamsiziki ismide beğeniyorsan bence koy. zeynep eylül güzel. benimde uzun oldu ama koydum. babasınında benimde gözüm kalmasın diye.eltimin kardeşinin ismide kübra zeynep.
Benim de bugün öyle akintim normal ama kasintim ve bel ağrısı çok fazlaKızlar benim çok kasilmam oluyo ya yarim saat sürüyor bu kadar ter bosaltmam akintimin çok fazla olması normal mi ki sizin de oluyo mu bu haftaya göre
Afedersiniz iç camasrlarima kadar islaniyorum terden acidan çok kasiliyor bebeğim anlamadim ya. Birde ben kendimde 8 aylik doğmusum kizim bana cekerse birdeBenim de bugün öyle akintim normal ama kasintim ve bel ağrısı çok fazla
Bnm bi ara çok fazlaydı hatta sanciya benzer agrilarim vardı enfeksiyon dan mis geçince geçti suan yok çok şükürYok canim progestan kullanmiyorum dr.a kasilmam var desemde normaaal yalanci sanci bunlar diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?