2017 EKİM Anne adayları

Sizden bi yardim istiyorum arkadaslar. Kizimin ismini Zeynep Eylul olarak istiyorum. Soyismimiz Doğan. Sizce nasil komik mi olur. Alternatif olarak zeynep in yanina yakistirdiginiz isimler varmi

Sizden bi yardim istiyorum arkadaslar. Kizimin ismini Zeynep Eylul olarak istiyorum. Soyismimiz Doğan. Sizce nasil komik mi olur. Alternatif olarak zeynep in yanina yakistirdiginiz isimler varmi
Zeynep Rana?zeynep Banu? Zeynep Azra? bence 2.ismi kısa secseniz daha güzel olur.ben de eylül iskini de zeynep ismini de cok seviyorum ve düşünüyorum da.

Kizlar bugun carsamba gunku dr kontrolumun ulrasonunu incelerken farkettimki bpd yani bas cevresi 32+0dayken 33+3 cikmis. Boyle olan varmi normalmi 1 hafta fark normal okumustum ama bir haftadan fazlasi normal mi ki. Drum hic birsey demedi
aıkıntı olsa doktor söylerdi geçen gebelik takviminde bu haftalarda beyin gelişmi arttığı için kafanın hızlı büyüyeceği yazıodu bizim kafa hep 2 haftadan fazla geride en son gittiğimde 1.5 haftaya düşmüştü mesela

Kızlar tahlil yatırdım hemoglobin 9, ferittin 4, idrar yollarım enfeksiyonlu serum takıldı ağız yoluyla demirim kanım yükselmiyor, antibiyotik de başladık. Siz de mutlaka baktırın

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah sağlıkla tam vaktinde kucağına alırsın bebişini

Benim hep ondeydi bir donem normale indi sonra yine basladi onden girmeye. Ama doktor olcumleri cok etkiliyo. Cumartesi acildeki doktor 30+5 ken bpd yi 33+6 cikartti. Sali gunu yani 3 gun sonra kendi doktorum 32+0 cikartti. Yani biri 15 gun digeri 4 gun buyuk cikartti. O yuzden cok takilammak lazim bu oranlars

Biraz uyuyayım diye yatmıştım. Doğumla ilgili rüyalar rüyalar... su içinde kalktım.
Son zamanlarda çok sık Ateş basıyor beni yaa. Havalar bi ılısaydı off

Biraz uyuyayım diye yatmıştım. Doğumla ilgili rüyalar rüyalar... su içinde kalktım.
Son zamanlarda çok sık Ateş basıyor beni yaa. Havalar bi ılısaydı off
Normal cnm geçen gece de Allah korusun rüyamda tuvalete gidiyorum karnında bebek yok olmuş ay hep hormonlar dan kan ter içinde kalktım vallahi dua da oluşan fayda etmiyor

Bu arada tesekkur ederim yardim talebime tek cvp senden geldi bengisu022 senin kizinda ismiyle yasasin Insallah zeynep isminin maneviyati ve eylul ismindeki narinlik etkiledi benide.ayri ayri begendigim isimlerdi

Bu arada tesekkur ederim yardim talebime tek cvp senden geldi bengisu022 senin kizinda ismiyle yasasin Insallah zeynep isminin maneviyati ve eylul ismindeki narinlik etkiledi benide.ayri ayri begendigim isimlerdi
ikisi birlikte uzun olmuşlsr biraz :) ztn ikisini birden kullanmak çok zor oluo çocuklar hep tekini kullanıp onu benimsiyo bi komşunun kızının adı zeynep ada belki öyle kısa bişey olsa ikisini bir söylersiniz canm

iki ismide beğeniyorsan bence koy. zeynep eylül güzel. benimde uzun oldu ama koydum. babasınında benimde gözüm kalmasın diye.eltimin kardeşinin ismide kübra zeynep.

Haklisin 2 ismi birlikte kullanmak zor ama ikisinden birini secmek istemiyorum zeynep ada benimde hosuma gidiyordu ama babasi begenmedi. Tesekkur ederim.
iki ismide beğeniyorsan bence koy. zeynep eylül güzel. benimde uzun oldu ama koydum. babasınında benimde gözüm kalmasın diye.eltimin kardeşinin ismide kübra zeynep.
iki ismin avantajida bar dezavantajida yani cocuk ilerde neyi kullanmak isterse onu kullanmasi acisindan. Zeynep ismini tek koyup sonra kizimin neden modern bi ismim yok demesini istemiyorum. Eylul ismide rek basina anlamsiz geliyor. Cok isim arastirdim bazilari peygamber efendimiz yasaklamis bazilari ise anlamsiz

Kızlar benim çok kasilmam oluyo ya yarim saat sürüyor bu kadar ter bosaltmam akintimin çok fazla olması normal mi ki sizin de oluyo mu bu haftaya göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…