2017 EKİM Anne adayları

Afedersiniz iç camasrlarima kadar islaniyorum terden acidan çok kasiliyor bebeğim anlamadim ya. Birde ben kendimde 8 aylik doğmusum kizim bana cekerse birde
Valla canım sağlıklı olsunlarda artık vakti rabbime kalmış hayırlısı neyse o zaman gelsinler bugün ben bile korktum valla geldi gelcek diye

Kizlar bugun carsamba gunku dr kontrolumun ulrasonunu incelerken farkettimki bpd yani bas cevresi 32+0dayken 33+3 cikmis. Boyle olan varmi normalmi 1 hafta fark normal okumustum ama bir haftadan fazlasi normal mi ki. Drum hic birsey demedi
Bende de 1 hafta ileride cikiyordu ayrintilida tam haftasinda cikti degisip duruyo canim normal ulrason cihazlarinda dr bisey demedigi surece evham yapma bosuna:)

Bende ağrı yok da bazen uçlar çok fena yanıyor aman yarabbim, o zaman da hindistan cevizi yağı sürüyorum rahatlatıyor

Biraz uyuyayım diye yatmıştım. Doğumla ilgili rüyalar rüyalar... su içinde kalktım.
Son zamanlarda çok sık Ateş basıyor beni yaa. Havalar bi ılısaydı off
Beni de yemeklerden sonra basıyor, eşime takılıyorum menopozun fragmanı bunlar diye, geleceğimiz hiç iç açıçı görünmüyor

Fotosunu çekecek fırsatınız olmadı mı? Vermeme nedeni ne acaba?

2 gundur dayanilmaz derecede bacaklarimm agriyo ya ayak bilegimden yukariya kadar sanki kirmislar gibi

Bugünde agrilarla sabah ettik
Gunaydin:) ben bu agrilar bir tek bende oluyor saniyordum:) kendimi curuk felan ilan ettim:) esim sen bir haftadir babaneme dondun uh uh surekli inliyosun diyo:)

Cok komik halimiz bence:) sikayet etmiyorum asla:) hamileligin tadini cikariyorum yine de mis gibi :) agrisi da guzel sancisi da.... davul gibi sismis ellerimde, mayali pogaca ayaklarim da... oglumdan gelen hersey cok guzel!

Bu sabah esimin alarmi calinca karnimda minnosumun sicramasiyla uyandim:) korktu herhalde uyuyordu misil misil:) o kadar komik oldu ki:)

Kızlar herkese günaydın şimdi hastane çantasına ne koyacağız lütfen birisi bana abartısız bir liste yazsın bebek şampuanı yağı falan yazıyor nette hastanede siliyorlar çocuğu yikamiyorlar ayrıca yüzündeki beyaz kremsi şey onun için faydalı göbeği düşene kadar bebek yıkanmaz benim bildiğim biri düzgün bir liste atsın lütfen

Bugünde agrilarla sabah ettik

Kızlar nereniz ağrıyor. Benim ağrım falan yoktu, dün geceden beri göbek deliğimin alt kısmına bıçak saplanır gibi batmalarım var. Bazen geçiyor gibi bazen fena batıyor korkmaya başladım. Normal mi sizce. Kontrolüm Çarşamba günü.

Benim kemiklerim agriyor:) bel sirt kuyruk sokumu:) bacaklar... hatta kalsiyum azaldigi icin dislerim bile:)
Ara sira karin agrim oluyor ama hizli hareket ettigimde felan. Ters yattigimda yada...

Bacaklarım, belim ayaklarım heryerim :) ellerim şiş. Sarhoş gibiyim hep başım dönüyor iki gündür. Ama senin farklı bir durum doktorunun numarası varsa bir sor istersen.

Tabiki şikayet etmiyoruz çok şükür veren rabbime isteyen dileyen herkese tattirsin Rabbim adamlarda ağzımızdan laf cikarmicaklar nerdeyse; )

Benim belim çok ağrıyor iki gündür birde narnim bazen o kadar sert Oluyor ki o canımı yakıyor ama olsun bu günlerimizde unuturuz bebisler kuçağımıza gelince ararım ben oğlumun tekmelerini

Kızlar tahlil yatırdım hemoglobin 9, ferittin 4, idrar yollarım enfeksiyonlu serum takıldı ağız yoluyla demirim kanım yükselmiyor, antibiyotik de başladık. Siz de mutlaka baktırın
Ben venofer serum taktirdim uc gun arayla toplam 10
Kullandiginiz demir ilaci arti uc ise hic bir ise yaramaz arti iki demir ilaci almaniz lazim

Benim kemiklerim agriyor:) bel sirt kuyruk sokumu:) bacaklar... hatta kalsiyum azaldigi icin dislerim bile:)
Ara sira karin agrim oluyor ama hizli hareket ettigimde felan. Ters yattigimda yada...
Aynen. Kalsiyum azlığı nedeniyle o ağrılar. Bendede bir ara oldu osteocare geçirdi ağrıları. İçinde 1000mg kalsiyum da vardı çünkü. O ilaç bitince dr magnezyum olarak başka bişey yazdı. Şimdi mecburen iki bardak süt ve bir kase yoğurt yiyorum. Süt olmadığı zaman calsiday d3 içiyorum. Ama yine de yetmiyor diş etlerim şiş ve kanıyor.

Magvital yazdi doktorum magnezyum icin. Kalsiyum icin de bisey kullanmiyorum aslinda muhtemelen o yuzden bu dis eti sislik ve kanamalarim... kontrolume de cok var daha, pazartesi baska bir doktora gidicem calisabilir raporu almaya. Gittigimde ona sorayim
Madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…