- 21 Eylül 2016
- 711
- 384
- 33
- 44
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #25.801
Valla canım sağlıklı olsunlarda artık vakti rabbime kalmış hayırlısı neyse o zaman gelsinler bugün ben bile korktum valla geldi gelcek diyeAfedersiniz iç camasrlarima kadar islaniyorum terden acidan çok kasiliyor bebeğim anlamadim ya. Birde ben kendimde 8 aylik doğmusum kizim bana cekerse birde
Benim de bazen oluyor yatamıyorum kalkamıyorum ama bazen de geçiyor geçince de başka zorluklar oluyor, hayırlısıyla canım geçer bu günler de. Az kaldıBugün bir başka ağrıyor valla yatmaya yatamiyom oturamiyom hayirlisiyla dolaydi günlerimiz
İnşallah canım inşallah az kaldıHayırlısıyla bi tamamına erseydik.
Aynen canım neyseki biraz geçti ama 1 saat boyunca doktugum terin haddi hesabı yok. Allah hayirlisini versinValla canım sağlıklı olsunlarda artık vakti rabbime kalmış hayırlısı neyse o zaman gelsinler bugün ben bile korktum valla geldi gelcek diye
Bende de 1 hafta ileride cikiyordu ayrintilida tam haftasinda cikti degisip duruyo canim normal ulrason cihazlarinda dr bisey demedigi surece evham yapma bosuna:)Kizlar bugun carsamba gunku dr kontrolumun ulrasonunu incelerken farkettimki bpd yani bas cevresi 32+0dayken 33+3 cikmis. Boyle olan varmi normalmi 1 hafta fark normal okumustum ama bir haftadan fazlasi normal mi ki. Drum hic birsey demedi
Bende ağrı yok da bazen uçlar çok fena yanıyor aman yarabbim, o zaman da hindistan cevizi yağı sürüyorum rahatlatıyorCanım göğüs dedinde benimde bazi gunler göğüslerim ağrıyor ama ikisi birden degil mesela bi gun sag iki uc gun sonra sol gogsum. Dün cok aşırı sag göğsümün ucu acıyordu prolaktin hormonumuz yükseliyorya ondandir belki
Beni de yemeklerden sonra basıyor, eşime takılıyorum menopozun fragmanı bunlar diye, geleceğimiz hiç iç açıçı görünmüyorBiraz uyuyayım diye yatmıştım. Doğumla ilgili rüyalar rüyalar... su içinde kalktım.
Son zamanlarda çok sık Ateş basıyor beni yaa. Havalar bi ılısaydı off
Fotosunu çekecek fırsatınız olmadı mı? Vermeme nedeni ne acaba?Kızlar doktorumdan çıktım biraz daha rahatladım. Baktı nst çekti bendeki veriler aman hemen sezaryene alalım bu bebeği diyecek kadar kötü değil dedi. 30 haftalık bir bebeği sezaryene almak kolay ancak geldiğin hastanede yoğun bakım ünitesi tam donanımlı olsada açılalı 2 hafta olmuş, henüz gece bebeklere bakan uzman sayısı bile yetersiz. Böyle küçük bir bebeği kendi hastanem bile donanımlı yıllarca uzman ekipli olsada önermem ben hastama dedi. Beni perinotolaga yönlendirdi. Şimdi diyarbakır yolundayım. Perinatalogda doktorumla aynı görüşte ise mardine dönüp bikaç günlük yatış ve takipte kalcam doktorumda. Yok evet risk var alınması daha doğru derse o vakit diyarbakırda en iyi uzman ekip ve yenidoğan bakım ünitesi olan memorial hastanesine gidcem. Kendi doktorumla irtibattayım şuan.perinatolog alınmalı derse doktorum memorialı arayacak. Adam diyorki 30.haftada nst verileri çok çok sağlıklı sonuç vermeyebilir haftan erken ve tek başına riskli bir karar almak için yeterli değildir bu veri. Ben durumu çok kötü görmedim. Rahim ağzında hunileşme olsada bu şekilde son haftalara kadar giden çok hastam var. Artı rahimde daralma var biraz bu iyiye işaret. Bebek yukarda suyu gayet iyi doopler de harekette var. Nst geldiğim hastaneye göre biraz daha iyi ama tam istediğimiz gbi değil. Dediği bu. Onun tavsiyesiyle perinatologa gidyorum şimdi. Adamın dilinin ucunda kızımla kaderim. Doktorların ukalalık taslamayıp görüşünü söyleyip kendinden daha uzman gördüğü bi başkasına yönlendirmesini çok doğru buluyorum. Bu doktoruma bu sebeple güveniyorum. Azönce hastaneden çıktığım doktor bana nst leri vermedi mesela bakanlığa gönderiyolarmışta veremezmiş dedim kendi doktorum görseydi en azından fotpkpbisini alalım dedim yok dedi. Üstünü çizdiğim bi doktor daha eklendi haneme. Allah burdaki anne adaylarının hepsine vicdanlı, ahlaklı, kendisi dışındaki kişilerin görüşlerinede hürmet eden, gece nasıl oldunuz diye soran, ukalalık taslamayan, rahatlatan, hastasına güven veren doktorum gibi doktorlar nasip etsin...
Gunaydin:) ben bu agrilar bir tek bende oluyor saniyordum:) kendimi curuk felan ilan ettim:) esim sen bir haftadir babaneme dondun uh uh surekli inliyosun diyo:)Bugünde agrilarla sabah ettik
Bugünde agrilarla sabah ettik
Kızlar nereniz ağrıyor. Benim ağrım falan yoktu, dün geceden beri göbek deliğimin alt kısmına bıçak saplanır gibi batmalarım var. Bazen geçiyor gibi bazen fena batıyorGunaydin:) ben bu agrilar bir tek bende oluyor saniyordum:) kendimi curuk felan ilan ettim:) esim sen bir haftadir babaneme dondun uh uh surekli inliyosun diyo:)
Cok komik halimiz bence:) sikayet etmiyorum asla:) hamileligin tadini cikariyorum yine de mis gibi :) agrisi da guzel sancisi da.... davul gibi sismis ellerimde, mayali pogaca ayaklarim da... oglumdan gelen hersey cok guzel!
Bu sabah esimin alarmi calinca karnimda minnosumun sicramasiyla uyandim:) korktu herhalde uyuyordu misil misil:) o kadar komik oldu ki:)
Benim kemiklerim agriyor:) bel sirt kuyruk sokumu:) bacaklar... hatta kalsiyum azaldigi icin dislerim bile:)Kızlar nereniz ağrıyor. Benim ağrım falan yoktu, dün geceden beri göbek deliğimin alt kısmına bıçak saplanır gibi batmalarım var. Bazen geçiyor gibi bazen fena batıyorkorkmaya başladım. Normal mi sizce. Kontrolüm Çarşamba günü.
Bacaklarım, belim ayaklarım heryerim :) ellerim şiş. Sarhoş gibiyim hep başım dönüyor iki gündür. Ama senin farklı bir durum doktorunun numarası varsa bir sor istersen.Kızlar nereniz ağrıyor. Benim ağrım falan yoktu, dün geceden beri göbek deliğimin alt kısmına bıçak saplanır gibi batmalarım var. Bazen geçiyor gibi bazen fena batıyorkorkmaya başladım. Normal mi sizce. Kontrolüm Çarşamba günü.
Tabiki şikayet etmiyoruz çok şükür veren rabbime isteyen dileyen herkese tattirsin Rabbim adamlarda ağzımızdan laf cikarmicaklar nerdeyse; )Gunaydin:) ben bu agrilar bir tek bende oluyor saniyordum:) kendimi curuk felan ilan ettim:) esim sen bir haftadir babaneme dondun uh uh surekli inliyosun diyo:)
Cok komik halimiz bence:) sikayet etmiyorum asla:) hamileligin tadini cikariyorum yine de mis gibi :) agrisi da guzel sancisi da.... davul gibi sismis ellerimde, mayali pogaca ayaklarim da... oglumdan gelen hersey cok guzel!
Bu sabah esimin alarmi calinca karnimda minnosumun sicramasiyla uyandim:) korktu herhalde uyuyordu misil misil:) o kadar komik oldu ki:)
Benim belim çok ağrıyor iki gündür birde narnim bazen o kadar sert Oluyor ki o canımı yakıyor ama olsun bu günlerimizde unuturuz bebisler kuçağımıza gelince ararım ben oğlumun tekmeleriniKızlar nereniz ağrıyor. Benim ağrım falan yoktu, dün geceden beri göbek deliğimin alt kısmına bıçak saplanır gibi batmalarım var. Bazen geçiyor gibi bazen fena batıyorkorkmaya başladım. Normal mi sizce. Kontrolüm Çarşamba günü.
Ben venofer serum taktirdim uc gun arayla toplam 10Kızlar tahlil yatırdım hemoglobin 9, ferittin 4, idrar yollarım enfeksiyonluserum takıldı ağız yoluyla demirim kanım yükselmiyor, antibiyotik de başladık. Siz de mutlaka baktırın
Aynen. Kalsiyum azlığı nedeniyle o ağrılar. Bendede bir ara oldu osteocare geçirdi ağrıları. İçinde 1000mg kalsiyum da vardı çünkü. O ilaç bitince dr magnezyum olarak başka bişey yazdı. Şimdi mecburen iki bardak süt ve bir kase yoğurt yiyorum. Süt olmadığı zaman calsiday d3 içiyorum. Ama yine de yetmiyor diş etlerim şiş ve kanıyor.Benim kemiklerim agriyor:) bel sirt kuyruk sokumu:) bacaklar... hatta kalsiyum azaldigi icin dislerim bile:)
Ara sira karin agrim oluyor ama hizli hareket ettigimde felan. Ters yattigimda yada...
Magvital yazdi doktorum magnezyum icin. Kalsiyum icin de bisey kullanmiyorum aslinda muhtemelen o yuzden bu dis eti sislik ve kanamalarim... kontrolume de cok var daha, pazartesi baska bir doktora gidicem calisabilir raporu almaya. Gittigimde ona sorayimAynen. Kalsiyum azlığı nedeniyle o ağrılar. Bendede bir ara oldu osteocare geçirdi ağrıları. İçinde 1000mg kalsiyum da vardı çünkü. O ilaç bitince dr magnezyum olarak başka bişey yazdı. Şimdi mecburen iki bardak süt ve bir kase yoğurt yiyorum. Süt olmadığı zaman calsiday d3 içiyorum. Ama yine de yetmiyor diş etlerim şiş ve kanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?