- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #25.761
Yok canim progestan kullanmiyorum dr.a kasilmam var desemde normaaal yalanci sanci bunlar diyor.Aynen onlar nasl yapacaklarını bilirler progestan kullaniyomusun sn :))
Evet canim ne kadar endiselensekte dr normal diyo insallah oyledir icimizi ferah tutalim.Ben de 28.haftamda hafif hafif kasılma yaşadm.riskli gebeyim ve doktorum docent benimle ayrı ilgileniyo.ona rağmen aradm gelmene gerek yok magnezyum ic dedi.demek ki bu haftalarda ara ara olması normal
Sağol canım tesekkur ederim. Boydan pencereyse en guzeli fon perde ve tül bence.Çok tatlı canım güle güle kullan. Benim camım yere kadar o yuzden nasıl bişey seçeceğimi bilemedim.
Ooo maaşallah epey işlerini halletmişsin sağlıkla kullanmak nasip etsin rabbim. Iyi olmana sevindim ben de iyiyim çok şükür arada kasılmalarım oluyo ama dr normal olacak diyor inşallah hepimiz sağlığıyla hayırlısıyla zamanında alırız bebeklerimizi kucağımıza. Bizim mobilya haftaya gelecek annemde mobilya zamanigelicekbbayram oncesi yikama utuleme yerlestirme isini halledicez inşallah.Merhaba canım. Teşekkür ederim şükürler olsun iyiyim. 2 haftalığına Antalya'ya tatile gittim. Dönüştede annemi alıp döndüm. Temizlik yaptık,bebeğin odasını kurduk,çamaşırlarını yıkayıp ütüleyip yerleştirdik. Koşturmacadan nete fazla giremedim. Bebişim iyi büyüyor. Sen nasılsın neler yaptın. Bitti mi hazırlıklar
kasılmalar vücudu doğuma hazırlıyor diyolar normalmiş yani dediğin gibi günde 4-5 kez çok normal dedi bnm doktordaEvet canim ne kadar endiselensekte dr normal diyo insallah oyledir icimizi ferah tutalim.
Benimkide bir hafta iki gün geri canım. Bi ileri çıkıyor bi geri.Kizlar bugun carsamba gunku dr kontrolumun ulrasonunu incelerken farkettimki bpd yani bas cevresi 32+0dayken 33+3 cikmis. Boyle olan varmi normalmi 1 hafta fark normal okumustum ama bir haftadan fazlasi normal mi ki. Drum hic birsey demedi
Bir değil iki hafta normalmiş canım. Benimkinin durumu daha ileri. Adete göre gelişimi 8gün önde gidiyor. baş çevresi ise +8 daha, yani adete göre 16 gün önde.Kizlar bugun carsamba gunku dr kontrolumun ulrasonunu incelerken farkettimki bpd yani bas cevresi 32+0dayken 33+3 cikmis. Boyle olan varmi normalmi 1 hafta fark normal okumustum ama bir haftadan fazlasi normal mi ki. Drum hic birsey demedi
Insallah normaldir ya son haftalarda normal seklini alir fln okudum ama bilemiyrm bi sonraki kontrolde sorabilirsem sorcam.Benimkide bir hafta iki gün geri canım. Bi ileri çıkıyor bi geri.
Doktorum banada birşey demedi sanirim korkulacak birşey yok. Olsa mutlaka söylerdi.
ay masallah bebegine. Insallah normaldir. Son haftalar kafa yapisi son halini alir diye okudum ve erken dogm riskim nedeniyle korktum. Bazi yerdede genetiksel demis benmki tam tersi kucuk ama babasina mi cektiki gerci babasininda bedeniyle orantili. Erkek bebeklerde genelde buyuk oluyo diye okudum hatirliyrm ama bizimki kiz koca kafali kizimmi olacakkiBir değil iki hafta normalmiş canım. Benimkinin durumu daha ileri. Adete göre gelişimi 8gün önde gidiyor. baş çevresi ise +8 daha, yani adete göre 16 gün önde.
Farklı farklı doktorda normal dedi. Ama ultrason resimlerimiz hep baş ölçümünden ibaret. Bu yüzden Doğum zor mu olur diye düşündürüyor.
Bikaç ay evvel yine konuşmuştuk bunu. Hattakirmizigitar ınki de öndeydi.
Benimki başından beri böyle. Düzelir mi sanmam. Zaten babanın da benim de vücudumuza göre orantılı gibi dursa da başımız büyük. O yüzden çok takılmadım. Sen de takılma. -ki bebekler doğduklarında bile vücudu orantısız oluyor. 1-1,5 yaşında biçim kazanıyor.Insallah normaldir ya son haftalarda normal seklini alir fln okudum ama bilemiyrm bi sonraki kontrolde sorabilirsem sorcam.
ay masallah bebegine. Insallah normaldir. Son haftalar kafa yapisi son halini alir diye okudum ve erken dogm riskim nedeniyle korktum. Bazi yerdede genetiksel demis benmki tam tersi kucuk ama babasina mi cektiki gerci babasininda bedeniyle orantili. Erkek bebeklerde genelde buyuk oluyo diye okudum hatirliyrm ama bizimki kiz koca kafali kizimmi olacakki
Yattığın zaman belini yastıkla destekliyor musun. Çok etkisi oluyorKızlar bel ağrısı olan varmı sanki kopacak gibi ağrıyor bugün
Canım göğüs dedinde benimde bazi gunler göğüslerim ağrıyor ama ikisi birden degil mesela bi gun sag iki uc gun sonra sol gogsum. Dün cok aşırı sag göğsümün ucu acıyordu prolaktin hormonumuz yükseliyorya ondandir belkiBenim de sol göğsüm çok ağrıyor bugün. Hatta göğüs mü kalp mi kestiremiyorum.
tamamntesekkur ederim canim.Benimki başından beri böyle. Düzelir mi sanmam. Zaten babanın da benim de vücudumuza göre orantılı gibi dursa da başımız büyük. O yüzden çok takılmadım. Sen de takılma. -ki bebekler doğduklarında bile vücudu orantısız oluyor. 1-1,5 yaşında biçim kazanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?