2017 EKİM Anne adayları

Ooo maaşallah epey işlerini halletmişsin sağlıkla kullanmak nasip etsin rabbim. Iyi olmana sevindim ben de iyiyim çok şükür arada kasılmalarım oluyo ama dr normal olacak diyor inşallah hepimiz sağlığıyla hayırlısıyla zamanında alırız bebeklerimizi kucağımıza. Bizim mobilya haftaya gelecek annemde mobilya zamanigelicekbbayram oncesi yikama utuleme yerlestirme isini halledicez inşallah.

Kizlar bugun carsamba gunku dr kontrolumun ulrasonunu incelerken farkettimki bpd yani bas cevresi 32+0dayken 33+3 cikmis. Boyle olan varmi normalmi 1 hafta fark normal okumustum ama bir haftadan fazlasi normal mi ki. Drum hic birsey demedi

Kizlar bugun carsamba gunku dr kontrolumun ulrasonunu incelerken farkettimki bpd yani bas cevresi 32+0dayken 33+3 cikmis. Boyle olan varmi normalmi 1 hafta fark normal okumustum ama bir haftadan fazlasi normal mi ki. Drum hic birsey demedi
Benimkide bir hafta iki gün geri canım. Bi ileri çıkıyor bi geri.
Doktorum banada birşey demedi sanirim korkulacak birşey yok. Olsa mutlaka söylerdi.

Bir değil iki hafta normalmiş canım. Benimkinin durumu daha ileri. Adete göre gelişimi 8gün önde gidiyor. baş çevresi ise +8 daha, yani adete göre 16 gün önde.
Farklı farklı doktorda normal dedi. Ama ultrason resimlerimiz hep baş ölçümünden ibaret. Bu yüzden Doğum zor mu olur diye düşündürüyor.
Bikaç ay evvel yine konuşmuştuk bunu. Hatta kirmizigitar ınki de öndeydi.

Benimkide bir hafta iki gün geri canım. Bi ileri çıkıyor bi geri.
Doktorum banada birşey demedi sanirim korkulacak birşey yok. Olsa mutlaka söylerdi.
Insallah normaldir ya son haftalarda normal seklini alir fln okudum ama bilemiyrm bi sonraki kontrolde sorabilirsem sorcam.

ay masallah bebegine. Insallah normaldir. Son haftalar kafa yapisi son halini alir diye okudum ve erken dogm riskim nedeniyle korktum. Bazi yerdede genetiksel demis benmki tam tersi kucuk ama babasina mi cektiki gerci babasininda bedeniyle orantili. Erkek bebeklerde genelde buyuk oluyo diye okudum hatirliyrm ama bizimki kiz koca kafali kizimmi olacakki

Benimki başından beri böyle. Düzelir mi sanmam. Zaten babanın da benim de vücudumuza göre orantılı gibi dursa da başımız büyük. O yüzden çok takılmadım. Sen de takılma. -ki bebekler doğduklarında bile vücudu orantısız oluyor. 1-1,5 yaşında biçim kazanıyor.

Benim de sol göğsüm çok ağrıyor bugün. Hatta göğüs mü kalp mi kestiremiyorum.

Benim de sol göğsüm çok ağrıyor bugün. Hatta göğüs mü kalp mi kestiremiyorum.
Canım göğüs dedinde benimde bazi gunler göğüslerim ağrıyor ama ikisi birden degil mesela bi gun sag iki uc gun sonra sol gogsum. Dün cok aşırı sag göğsümün ucu acıyordu prolaktin hormonumuz yükseliyorya ondandir belki

tamamntesekkur ederim canim.
Bendede bi suredir carpinti gibi oluyo nefes aliyrm ama alamiyomusum gibi kalbim hizli hizli atmaya basliyor ozellikle gece oluyor bu.

Ayy kızlar bende artık 37ler gelsin istiyorum. Sanki dayanamıyorum artık adım atacak gücüm kalmadı. Bugün de nedense çok başım dönüyor ayağa kalkınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…