2017 EKİM Anne adayları

darısı başıma ya bende duymak istiyorum cuma gidicem korkmamaya çalışıyorum ama şu an göğüslerimin ağrısı hariç ne bulantım ne ağrım var o yüzden ister istemez içten biraz panikliyorum
Panikleme sakin ol cnm , inan paniklediğine değmiyo , bebeğinede yansıyor bunlar pozitif düşün

Çatlak olmaması için karnınıza ve göğüslerinize önlem olarak neler sürüyorsunuz ,başladınız mı? Ben de bunu merak ediyorum
Bencede normal , birde bişey sorucam erken tabi ama kızmı erkekmi hisseden varmı :)
Erkek hissediyorum :))

Çatlak olmaması için karnınıza ve göğüslerinize önlem olarak neler sürüyorsunuz ,başladınız mı? Ben de bunu merak ediyorum

Erkek hissediyorum :))
kuzum daha erken 3.ayımda başlarım diye düşünüyorum , bio-oil , lierac , mustela şuanda bunları araştırıyorum :)
bende erkek hissediyorum sanki ya :)

kuzum daha erken 3.ayımda başlarım diye düşünüyorum , bio-oil , lierac , mustela şuanda bunları araştırıyorum :)
bende erkek hissediyorum sanki ya :)
Çocuğu olan arkadaşım şimdiden başla dedi, zeytinyağı sür dedi , hindistan cevizi yağı iyi geliyor diyenler var:) tecrübesiz olunca işte ,anneme sordum sür zeytin yağını zararı olmaz dedi, onda da ne çatlak oluyormuş ne bi şey :)
Çok değil iki ay sonra öğrenecez inş eşim kız istiyor bakalım artık:)

Benim eşimde kız olsun kızlar babaya düşkün oluyormuş diyor
Tabi zeytinyağı ama doğal zeytinyağı olacak , ekstradan badem yağı olabilir , ama tabi bio -oil ve lierac unutmamak lazım :)

Benim eşimde kız olsun kızlar babaya düşkün oluyormuş diyor
Tabi zeytinyağı ama doğal zeytinyağı olacak , ekstradan badem yağı olabilir , ama tabi bio -oil ve lierac unutmamak lazım :)
Eşim de öyle diyor babaya düşkün olur ,ben de babama düşkünüm benden de biliyor
Arkadaş aydından getirmişti o verdi zeytinyağını doğal olmalı evet, aklımda söylediklerin canım :)
Bugünlere şükürler olsun cinsiyetmiş ,çatlaklarmış bu konuları konuşabiliyoruz

Aynen doğal olan yararlı oluyormuş cnm , şükürler olsun

Yok değil benimki de normalde daha büyük ama ben ultrasona göre yazdım :) döllenme geç olduysa demek ki :)
Şu geç döllenme kısmını anlayamıyorum mesela adet olması gereken gün birisi beta testi yaptırıyor 50 60 çıkıyor benim adet olmam gereken günde 685 çıkmıştı banada bi iki kişi geç döllenme dedi ama değil benımkısı

Benim bulantılar yeni başladı. Hiç bulantı yaşamadan geçirmek isterdim kısmet değilmiş kusmaktan çok korkarım ben
Kusarken en kötü his , biri midendeki şeyleri tutup birden yukarı çekiyor hissi olması , kusmaktan değil o hisi sevmiyorum nedense

Herkese günaydın. Doktordan geliyorum. Tahlil yaptırmak için gittim bebek görünmedi diye doktor yapmak istemedi. Son adet tarihine göre bugün tam 6 haftalık oldum. Bugün kese 14.5 mm çıktı ama bebek görünmüyor. 4 gün önce doktora gittiğimde 6.2 mm idi kese ve ultrasona göre 4+4 görünüyordu. Bu ultrason görüntüsünde kaç haftalık olduğu yazmıyor malum devlete gittim makine değişik. Kızlar çok korkuyorum boş gebelik mi acaba? 4 günde iki katından fazla büyümüş ama ne bileyim doktor da 10 gün sonra çağırdı ve tahlillerimi de yapmadı bebek görünmedi diye

Kuzum zaten bebek görünmez kese görünür ya

Sanırım ilişkiye girip döllenme olduğu zaman önemli oluyor mesela betası 50 cıkan regl olmaya yakın hamile kalmıştır sen daha önce hamile kalmışsındır.benim 28.günde 113 çıkmıştı beta doktor hımmmmm demişti çok korkmuştum düşük olacak diye 48 saat sonra 330 oldu

Olumsuz bir şey söylemedi 10 gün sonra gel dedi ama neden görünmedi ki bebek ben kafama taktım şimdi
Takma kafana benimde karnımda ağrı vardı ağrıdan ağlıyordum ultrasondan baktı 2. kez ama keseyi göremedik sebebi ise gazmış aşırı derecede gaz olduğunu söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…