- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.521
Bak mesela sat 9 ocak benim 15.inde tamamen bitti adetim 24 üne kadar ne olduysa o aralıkta sonra yok tabi , 30 günde bir adet oluyordum ben 9 şubat adet olmadım bi baktım beta 685 , 13 şubatta ise 4100 olmuştuSanırım ilişkiye girip döllenme olduğu zaman önemli oluyor mesela betası 50 cıkan regl olmaya yakın hamile kalmıştır sen daha önce hamile kalmışsındır.benim 28.günde 113 çıkmıştı beta doktor hımmmmm demişti çok korkmuştum düşük olacak diye 48 saat sonra 330 oldu
Of bilmiyorum çok moralim bozuldu.Takma kafana benimde karnımda ağrı vardı ağrıdan ağlıyordum ultrasondan baktı 2. kez ama keseyi göremedik sebebi ise gazmış aşırı derecede gaz olduğunu söylemişti
Valla ne desem bilemedimki , 2-3 gün önce ağrılarım kayboldu kafayı yedim sakin ol sakin ol diyorumda kendim bile sakin olamamıştım , pozitif düşün pozitiffffOf bilmiyorum çok moralim bozuldu.
Panik yapma dur 5+1 şu an senin hamilelik benim bebek 6. Haftada göründü son adet tarihine göre değerlendirmeHerkese günaydın. Doktordan geliyorum. Tahlil yaptırmak için gittim bebek görünmedi diye doktor yapmak istemedi. Son adet tarihine göre bugün tam 6 haftalık oldum. Bugün kese 14.5 mm çıktı ama bebek görünmüyor. 4 gün önce doktora gittiğimde 6.2 mm idi kese ve ultrasona göre 4+4 görünüyordu. Bu ultrason görüntüsünde kaç haftalık olduğu yazmıyor malum devlete gittim makine değişik. Kızlar çok korkuyorum boş gebelik mi acaba? 4 günde iki katından fazla büyümüş ama ne bileyim doktor da 10 gün sonra çağırdı ve tahlillerimi de yapmadı bebek görünmedi diye
Bende kurtuldum ağrılardan panik yokValla ne desem bilemedimki , 2-3 gün önce ağrılarım kayboldu kafayı yedim sakin ol sakin ol diyorumda kendim bile sakin olamamıştım , pozitif düşün pozitiffff
Sat göre 7+3 ama canım keseye göre 6+3 olduk bende pko var geç adet oluyordum yumurtlamada ona göre değiştiği için doktor böle olması çok normal dediCanım haftan ile uyumlumusun peki ?
Ultrasyona göre benim de 3 gün geçmiş gibi çıktı, benden bir ay önde olan arkadaşıma sordum onun da 2 gün geç çıkmış şimdi de 1 gün öndeymiş bebek ,çok da önemli değilmiş üç gün 5 gün bebeğin pozisyonuna göre bile değişiyormuş o günlerŞu geç döllenme kısmını anlayamıyorum mesela adet olması gereken gün birisi beta testi yaptırıyor 50 60 çıkıyor benim adet olmam gereken günde 685 çıkmıştı banada bi iki kişi geç döllenme dedi ama değil benımkısı
Bu işler çok kafa karıştırıcı :)Ultrasyona göre benim de 3 gün geçmiş gibi çıktı, benden bir ay önde olan arkadaşıma sordum onun da 2 gün geç çıkmış şimdi de 1 gün öndeymiş bebek ,çok da önemli değilmiş üç gün 5 gün bebeğin pozisyonuna göre bile değişiyormuş o günler
Canım gerçekten çok gereksiz stres yapıyoruz bide cihazla alakalı biraz da benim ilk gittiğim doktor devlet hastanesindeydi kese gelişmiyor galiba bebek Yok kalp atışı Yok dedi ertesi gün bizim burda Yen'i bi hastane açıldı son teknoloji oraya gittim özele bebeği de gördük kalbini de duyduk inşallah sende duyacaksın rabbim herkeze bu sesi duyursun inşallah çok güzel bi duyguymuş yarına senin de güzel haberlerini bekliyorumAlllah her isteyene yaşatsın inşallah kızlar bende sizleri böyle okuyunca gereksiz evham ediyorumdurr benimledir daha küçük diye görünmemiştir diye düşünüp bi nebze de olsa içimi rahatlatıyorum inş perşembe günü bu kaygılarım biter benimde iğrenç ni his çünkü
Regla bir gün kala hamile kalan varmış:) şu an hamile miyiz evet gerisini boşverin bir olumsuzluk çıkarsa o zaman kafa yormak lazım neden nasıl diye :)Bak mesela sat 9 ocak benim 15.inde tamamen bitti adetim 24 üne kadar ne olduysa o aralıkta sonra yok tabi , 30 günde bir adet oluyordum ben 9 şubat adet olmadım bi baktım beta 685 , 13 şubatta ise 4100 olmuştu
Canım sakin ol çok şükür maşallah hiç miğde bulantım olmadı dün de kalbini dinledikArkadaşlar birşey sorucam size bulantısı olmayıp kalp atışlarını duyan var mı evham yaptım iyice de
Evet cnm haklısın :)Regla bir gün kala hamile kalan varmış:) şu an hamile miyiz evet gerisini boşverin bir olumsuzluk çıkarsa o zaman kafa yormak lazım neden nasıl diye :)
En iyisi rahat olmak ,allaha emanet etmek :)Bu işler çok kafa karıştırıcı :)
Sesini duyduk derken ? Benim doktor zararlı diye açmadı sesi yoksa beni mi kandırdıCanım gerçekten çok gereksiz stres yapıyoruz bide cihazla alakalı biraz da benim ilk gittiğim doktor devlet hastanesindeydi kese gelişmiyor galiba bebek Yok kalp atışı Yok dedi ertesi gün bizim burda Yen'i bi hastane açıldı son teknoloji oraya gittim özele bebeği de gördük kalbini de duyduk inşallah sende duyacaksın rabbim herkeze bu sesi duyursun inşallah çok güzel bi duyguymuş yarına senin de güzel haberlerini bekliyorum
Of bilmiyorum ultrason goruntusunu de koyayim dogru duzgun anlasilmiyor ama belki siz yok sac filan gorursunuz.Panik yapma dur 5+1 şu an senin hamilelik benim bebek 6. Haftada göründü son adet tarihine göre değerlendirme
İnşallah canım Allah kimseyi sınamasın bu acıyla iğrenç bi his yarın umarım bende görürüm duyarımCanım gerçekten çok gereksiz stres yapıyoruz bide cihazla alakalı biraz da benim ilk gittiğim doktor devlet hastanesindeydi kese gelişmiyor galiba bebek Yok kalp atışı Yok dedi ertesi gün bizim burda Yen'i bi hastane açıldı son teknoloji oraya gittim özele bebeği de gördük kalbini de duyduk inşallah sende duyacaksın rabbim herkeze bu sesi duyursun inşallah çok güzel bi duyguymuş yarına senin de güzel haberlerini bekliyorum
Çok şükür canım senin adına çok sevindim bak ne güzel sesini duymuşsun rahatla artık kalp ritim sayısı normalse bi sıkıntı yoktur Emin'im kiKizlar ilginc bisey oldu sorayim size de. Kontrole gittik bebegim buyumus cok sukur kalp atimi var doktor kalp ritmini cikartti kagida problem yok ama doktor da anlamadi cihazin sesi cikmadi kismislar herhalde dedi acamadi da nobetci doktor benim doktorum gorduk herseyin yolunda oldugunu ama sesi duymadik ya bi garip icim...
Devlet hastanesine mi gidiyorsun?Of bilmiyorum ultrason goruntusunu de koyayim dogru duzgun anlasilmiyor ama belki siz yok sac filan gorursunuz.
Eki Görüntüle 1960433
İçini ferah tut rabbime dua et inşallah herşey yolundaİnşallah canım Allah kimseyi sınamasın bu acıyla iğrenç bi his yarın umarım bende görürüm duyarım
Tahlil icin gittim bugun onu da bebek yok diye yapmadi.Devlet hastanesine mi gidiyorsun?