2017 EKİM Anne adayları

Bak mesela sat 9 ocak benim 15.inde tamamen bitti adetim 24 üne kadar ne olduysa o aralıkta sonra yok tabi , 30 günde bir adet oluyordum ben 9 şubat adet olmadım bi baktım beta 685 , 13 şubatta ise 4100 olmuştu

Panik yapma dur 5+1 şu an senin hamilelik benim bebek 6. Haftada göründü son adet tarihine göre değerlendirme

Ultrasyona göre benim de 3 gün geçmiş gibi çıktı, benden bir ay önde olan arkadaşıma sordum onun da 2 gün geç çıkmış şimdi de 1 gün öndeymiş bebek ,çok da önemli değilmiş üç gün 5 gün bebeğin pozisyonuna göre bile değişiyormuş o günler

Bu işler çok kafa karıştırıcı :)

Canım gerçekten çok gereksiz stres yapıyoruz bide cihazla alakalı biraz da benim ilk gittiğim doktor devlet hastanesindeydi kese gelişmiyor galiba bebek Yok kalp atışı Yok dedi ertesi gün bizim burda Yen'i bi hastane açıldı son teknoloji oraya gittim özele bebeği de gördük kalbini de duyduk inşallah sende duyacaksın rabbim herkeze bu sesi duyursun inşallah çok güzel bi duyguymuş yarına senin de güzel haberlerini bekliyorum

Bak mesela sat 9 ocak benim 15.inde tamamen bitti adetim 24 üne kadar ne olduysa o aralıkta sonra yok tabi , 30 günde bir adet oluyordum ben 9 şubat adet olmadım bi baktım beta 685 , 13 şubatta ise 4100 olmuştu
Regla bir gün kala hamile kalan varmış:) şu an hamile miyiz evet gerisini boşverin bir olumsuzluk çıkarsa o zaman kafa yormak lazım neden nasıl diye :)

Sesini duyduk derken ? Benim doktor zararlı diye açmadı sesi yoksa beni mi kandırdı

İnşallah canım Allah kimseyi sınamasın bu acıyla iğrenç bi his yarın umarım bende görürüm duyarım

Çok şükür canım senin adına çok sevindim bak ne güzel sesini duymuşsun rahatla artık kalp ritim sayısı normalse bi sıkıntı yoktur Emin'im ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…