2017 EKİM Anne adayları

Bir kitapta yaziyordu aidin salih yitik sifanin izinde diye ilk 3 ay oruc tutulabilecegini zaten bisey yiyemiyor ya insan o yuzden mantikli gelmisti.
Ben uyarı amaçlı söyledim canım sen kendin ve bebişin için en doğru kararı verirsin zaten. Ben iki tane kaybettim o yüzden herşeyden korkuyorum

Stresin etrafa yayılmış 2 düşük yapmış biri olarak düşcekse drlar afedersin elleriyle bebeği tutsalarda düşer düşmeyecekse de ne yaparsan yap düşmwz sakin ol kahverengi veya kırmızı renk akıntı olmazsa sıkıntı yok bu durumda olursan dra gidersin onlarında maks. Yapacakcakları progestan vermek... Tevekkül et çok hararetlisin
Ya sizde haklısınız tabi , hamilelik geçirmiş etrafımdada biri yok sürekli korkarak yapıyorum işlerimi , tabiki düşecekse engelleyemez kimse , özür dilerim başka arkadaşlarımada stres yaydıysam :KK43: şu son cümleni tam anlayamadım tevekkül et çok hareketlisin ? ne demek

Leke şeklinde kanama korkutmalı mı sizce? Şu an yok günde bir defa oluyor bir damla kanlı akıntı gibi izin alıp doktora gitsem mi

Leke şeklinde kanama korkutmalı mı sizce? Şu an yok günde bir defa oluyor bir damla kanlı akıntı gibi izin alıp doktora gitsem mi
Tam anlamadım. Kahve rengi mi, kırmızılık var mı?
Kırmızı ise hemen, kahve ise Tedbir amaçlı doktora gitmelisin. Ultrasondan kanın nerden geldiğine bakar. Yüksek ihtimal progestan ilaç verir. Endişe etme nerdeyse hepimiz yaşadık lekelenmeleri. Çabuk geçer inşaAllah. Alabilirsen rapor al bir süre istirahat et

Birde benim bu hamilelik günlüğünde imzada 8.haftaya girdi olarak gözüküyor ama keseye göre 6+3 çok garip değilmi yahu :)

Ya sizde haklısınız tabi , hamilelik geçirmiş etrafımdada biri yok sürekli korkarak yapıyorum işlerimi , tabiki düşecekse engelleyemez kimse , özür dilerim başka arkadaşlarımada stres yaydıysam :KK43: şu son cümleni tam anlayamadım tevekkül et çok hareketlisin ? ne demek
Canim hararetlisin demis sanirim panik ve heyecanlisin demek istemis

Ben uyarı amaçlı söyledim canım sen kendin ve bebişin için en doğru kararı verirsin zaten. Ben iki tane kaybettim o yüzden herşeyden korkuyorum
Anladim canim tesekkur ederim bende zaten duruma gore hareket edicem eger bas edebilirsem kusma ile dusunmem hayirlisi bakalim daha baslamadi belkide hic bulanmiycam:)

Ben sata göre konuşmuyorum cnm zaten , doktorum keseye göre konuşuyor her zaman dün kalp atışını duyduğumuzda kese 6+3 müş ama sat ona bakarsan 7+6 olmuştu.
zaten sata göre olması imkansız hertürlü sat tan bir hafta sonra yumurtlama günün o yüzden normal yani

Evet panik ve heyecan var bende , ilk bebek ilk gebelik ne yapayım :KK43:
Ayni durumdayim benimde ilk gebelik Allah'a emanetler hersey olacagina varir boyle panik ve stres yaparsak daha cok zarar vermis oluruz aslinda iyi bisey yaptigimizi sanarken tam tersi oluyor rahat olalim tadini cikaralim bi ara ben iyice hasta modundaydim sonra kendime geldim tek hamile benmiyim diye bisey olcak korkusuyla seni anliyorum o yuzden canim

ye ekşiyi çıkar ayşeyi ya tatlıyı çıkar hakkıyı :spor:
Ya benim 2 hafta canım acayip acı çekiyordu , şimdi ise tatlı ama ben tatlıyı pek sevmem tatlı dediğim böyle aşırı şekerli bişey değil , atıyorum işte sütlaçtır trileçedir hafif ama tatlı şeyler yine baklava yiyemem yesem bile 1-2 dilim yiyemiyorum arkadaş , ama canım tatlı istiyor hafif olanlarından :)

Ayni durumdayim benimde ilk gebelik Allah'a emanetler hersey olacagina varir boyle panik ve stres yaparsak daha cok zarar vermis oluruz aslinda iyi bisey yaptigimizi sanarken tam tersi oluyor rahat olalim tadini cikaralim bi ara ben iyice hasta modundaydim sonra kendime geldim tek hamile benmiyim diye bisey olcak korkusuyla seni anliyorum o yuzden canim
Dimi cnm dün ben kalp atışlarını duyunca baya rahatladım hatta o kalp atışını duyunca anne olacağımı bi kez daha anladım şaka gibi ya 1 cm bile değil ama kalbi atıyor bebişimin :KK70:

Dimi cnm dün ben kalp atışlarını duyunca baya rahatladım hatta o kalp atışını duyunca anne olacağımı bi kez daha anladım şaka gibi ya 1 cm bile değil ama kalbi atıyor bebişimin :KK70:
Oh oh masallah ne guzel darisi bana insallah :)

darısı başıma ya bende duymak istiyorum cuma gidicem:KK43: korkmamaya çalışıyorum ama şu an göğüslerimin ağrısı hariç ne bulantım ne ağrım var o yüzden ister istemez içten biraz panikliyorum

X