- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.461
Sigortayla gidilen özel hastaneler nasıl orda bu kadr pahalı mı? Bnm gittiğim hastane sozlesmeliymis taahhüt imzalatiyorlar zatn ordaki yazan ücreti oduyoruzVala ister istemez veriyoruz nabalim bir de univ hastanesi benimkisi doktorum biraz didikci o yuzden fazla cincikliyo sanirim:) sigortaya gitmiyorsan ozelde durum bu ne yazikki
Vala yok bildigin kan tahlilleri bobrek ve karaciger fonksiyonlari idrar tahlili idrar kulturu filan.700 lira derken ne testi yaptırdın DNA ya falan mı baktılar
Normal fiyati 1400 tl sigortali oldugum icin yarisini oduyorumSigortayla gidilen özel hastaneler nasıl orda bu kadr pahalı mı? Bnm gittiğim hastane sozlesmeliymis taahhüt imzalatiyorlar zatn ordaki yazan ücreti oduyoruz
Acele etme şu anın tadını çıkar. Gez mesela. Bir hafta sonra ağrı, göğüs hassasiyeti, bitkinlik başlayınca evden çıkmak istemiceksin. Doktorlar bazen yorgunluklarından belki de ne bilim karşıdakini düşünmeden konuşuyor. Rahatla, İnşaAllah güzel sonuçlar alırsın.Bana acildeki dr sabah hemen kadn doguma git dedi dr da bgnde kan testi istedi 20ye yakin yada 20den yuksek olmasi lazm dedi sonucumu aldm eve dondum adetim gecince gideyimki ona gore takip edilsin dedim. Bide yumurtlamam gec oldu buna gec dollenme mi deniyor ? Bu arada Allah razi olsun cvp verdigin icin icim icimi yiyo vallahi
Normal fiyati 1400 tl sigortali oldugum icin yarisini oduyorum
Rapor ciktimi senin igne icin?o kadr diyorsun valla çok Allah yardimcinz olsun daha 2li testi var ayrıntılı ultrason var sizn epey br para gidecek. Allah'tan su ignelerimizi faln devlet karşılıyor .
Evet 6 aylk çıkarmıştı sanırım doktorum. Senin çıkmadı mı?Rapor ciktimi senin igne icin?
Rapor cikmasi biraz zorluyor dedi doktor ugrasiyorum ama muhtemelen uzun bir sure recete ile idare edicez dediEvet 6 aylk çıkarmıştı sanırım doktorum. Senin çıkmadı mı?
Himm neden acaba ?Rapor cikmasi biraz zorluyor dedi doktor ugrasiyorum ama muhtemelen uzun bir sure recete ile idare edicez dedi
Benim hastanem ve doktorumla ilgili olabilir sanirim. Doktorum nobetci doktor gunduz calisan doktorlardan birinin cokartmasi gerekiyor normalde ama gunduz doktorlarinin hastasinolmadigim icin biraz zorluyorlar felan... neyse cok dusmedim pesine:)Himm neden acaba ?
Reçete yazdırıp yazdirp alırsın sende hemde yakın takip yapılmış olur bnde 15 günde br gidiyorum sanırım 14. Haftaya kadr da öyle olacak.Benim hastanem ve doktorumla ilgili olabilir sanirim. Doktorum nobetci doktor gunduz calisan doktorlardan birinin cokartmasi gerekiyor normalde ama gunduz doktorlarinin hastasinolmadigim icin biraz zorluyorlar felan... neyse cok dusmedim pesine:)
Ben de her hafta iki kere doktordayim:) isin kotusu ben doktora gitmeye cok geriliyorum oyle geriliyorum ki gorsen her gittigimde:)Reçete yazdırıp yazdirp alırsın sende hemde yakın takip yapılmış olur bnde 15 günde br gidiyorum sanırım 14. Haftaya kadr da öyle olacak.
Bgn gezdim ama gezerken kasigima igne batar gibi oldu eve donup oturdugumda rhatladim dedigin gbi insallah degerm artar zaten adet gecince gidicem bdha kontroleAcele etme şu anın tadını çıkar. Gez mesela. Bir hafta sonra ağrı, göğüs hassasiyeti, bitkinlik başlayınca evden çıkmak istemiceksin. Doktorlar bazen yorgunluklarından belki de ne bilim karşıdakini düşünmeden konuşuyor. Rahatla, İnşaAllah güzel sonuçlar alırsın.
Fazla ultrason da zararlı diyorlar ne kadr doğru bilmiyorum ama. Valla bnde bukez 10.gun gidecem hem sonuçları merk ediyorum hem bebeği ondan sonra ne zamn çağırırsa.Ben de her hafta iki kere doktordayim:) isin kotusu ben doktora gitmeye cok geriliyorum oyle geriliyorum ki gorsen her gittigimde:)
Doktorum gecen hamileligimde ultrasonun hicbir zarari yok demisti bana:) bende eve bi tane ultrason cihazi almayi dusunuyodum:)Fazla ultrason da zararlı diyorlar ne kadr doğru bilmiyorum ama. Valla bnde bukez 10.gun gidecem hem sonuçları merk ediyorum hem bebeği ondan sonra ne zamn çağırırsa.
Pardon orucu ne için düşünüyorsunuz? Arkadaşım ramazanda oruç tuttu bebeğini kaybediyordu nerdeyse çocuk bir hafta hareket etmedi doktorlar zor kurtardı benden uyarması sonra üzülmeyinBakayim o evreye gelince deneyecem birseyler son care oruc diye dusunuyorum :)
Bende özele gidiyorum canım 150 tl verdim memorial hastanesinde hatta bazı testler istanbula gitti geldiVala yok bildigin kan tahlilleri bobrek ve karaciger fonksiyonlari idrar tahlili idrar kulturu filan.
Canım çok sıkma canını sakin olmaya çalış inş. Görürsün 8-9 haftada görenler var sakin ol kafana takmamaya çalış bendende 1 damla leke gelmiş yüne moralimi bozdu
Doktorum gecen hamileligimde ultrasonun hicbir zarari yok demisti bana:) bende eve bi tane ultrason cihazi almayi dusunuyodum:)
Bir kitapta yaziyordu aidin salih yitik sifanin izinde diye ilk 3 ay oruc tutulabilecegini zaten bisey yiyemiyor ya insan o yuzden mantikli gelmisti.Pardon orucu ne için düşünüyorsunuz? Arkadaşım ramazanda oruç tuttu bebeğini kaybediyordu nerdeyse çocuk bir hafta hareket etmedi doktorlar zor kurtardı benden uyarması sonra üzülmeyin