-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.481
Ben uyarı amaçlı söyledim canım sen kendin ve bebişin için en doğru kararı verirsin zaten. Ben iki tane kaybettim o yüzden herşeyden korkuyorumBir kitapta yaziyordu aidin salih yitik sifanin izinde diye ilk 3 ay oruc tutulabilecegini zaten bisey yiyemiyor ya insan o yuzden mantikli gelmisti.
Ya sizde haklısınız tabi , hamilelik geçirmiş etrafımdada biri yok sürekli korkarak yapıyorum işlerimi , tabiki düşecekse engelleyemez kimse , özür dilerim başka arkadaşlarımada stres yaydıysamStresin etrafa yayılmış 2 düşük yapmış biri olarak düşcekse drlar afedersin elleriyle bebeği tutsalarda düşer düşmeyecekse de ne yaparsan yap düşmwz sakin ol kahverengi veya kırmızı renk akıntı olmazsa sıkıntı yok bu durumda olursan dra gidersin onlarında maks. Yapacakcakları progestan vermek... Tevekkül et çok hararetlisin
Tam anlamadım. Kahve rengi mi, kırmızılık var mı?Leke şeklinde kanama korkutmalı mı sizce? Şu an yok günde bir defa oluyor bir damla kanlı akıntı gibi izin alıp doktora gitsem mi
Canim hararetlisin demis sanirim panik ve heyecanlisin demek istemisYa sizde haklısınız tabi , hamilelik geçirmiş etrafımdada biri yok sürekli korkarak yapıyorum işlerimi , tabiki düşecekse engelleyemez kimse , özür dilerim başka arkadaşlarımada stres yaydıysamşu son cümleni tam anlayamadım tevekkül et çok hareketlisin ? ne demek
Evet panik ve heyecan var bende , ilk bebek ilk gebelik ne yapayımCanim hararetlisin demis sanirim panik ve heyecanlisin demek istemis
Ben sata göre konuşmuyorum cnm zaten , doktorum keseye göre konuşuyor her zaman dün kalp atışını duyduğumuzda kese 6+3 müş ama sat ona bakarsan 7+6 olmuştu.Herkesin öle olvak die bi kural yok sata göre 8+2 dim ultrasona göre 7+1 dim kalp atıslarını duyduğumda
Anladim canim tesekkur ederim bende zaten duruma gore hareket edicem eger bas edebilirsem kusma ile dusunmem hayirlisi bakalim daha baslamadi belkide hic bulanmiycam:)Ben uyarı amaçlı söyledim canım sen kendin ve bebişin için en doğru kararı verirsin zaten. Ben iki tane kaybettim o yüzden herşeyden korkuyorum
zaten sata göre olması imkansız hertürlü sat tan bir hafta sonra yumurtlama günün o yüzden normal yaniBen sata göre konuşmuyorum cnm zaten , doktorum keseye göre konuşuyor her zaman dün kalp atışını duyduğumuzda kese 6+3 müş ama sat ona bakarsan 7+6 olmuştu.
Bencede normal , birde bişey sorucam erken tabi ama kızmı erkekmi hisseden varmı :)zaten sata göre olması imkansız hertürlü sat tan bir hafta sonra yumurtlama günün o yüzden normal yani
Bencede normal , birde bişey sorucam erken tabi ama kızmı erkekmi hisseden varmı :)
Ayşe hakkı ne kızhenüz kalbini tam duyamadım ama ayşe hakkı teorisi doğru ise ilk kızımda da bu tuttu ise benimki gene ayşe:)çikolataya bayılan ben yiyemez oldum.
ye ekşiyi çıkar ayşeyi ya tatlıyı çıkar hakkıyıAyşe hakkı ne kızneymiş o merak ettim
Ayni durumdayim benimde ilk gebelik Allah'a emanetler hersey olacagina varir boyle panik ve stres yaparsak daha cok zarar vermis oluruz aslinda iyi bisey yaptigimizi sanarken tam tersi oluyor rahat olalim tadini cikaralim bi ara ben iyice hasta modundaydim sonra kendime geldim tek hamile benmiyim diye bisey olcak korkusuyla seni anliyorum o yuzden canimEvet panik ve heyecan var bende , ilk bebek ilk gebelik ne yapayım
Ya benim 2 hafta canım acayip acı çekiyordu , şimdi ise tatlı ama ben tatlıyı pek sevmem tatlı dediğim böyle aşırı şekerli bişey değil , atıyorum işte sütlaçtır trileçedir hafif ama tatlı şeyler yine baklava yiyemem yesem bile 1-2 dilim yiyemiyorum arkadaş , ama canım tatlı istiyor hafif olanlarından :)ye ekşiyi çıkar ayşeyi ya tatlıyı çıkar hakkıyı
Dimi cnm dün ben kalp atışlarını duyunca baya rahatladım hatta o kalp atışını duyunca anne olacağımı bi kez daha anladım şaka gibi ya 1 cm bile değil ama kalbi atıyor bebişiminAyni durumdayim benimde ilk gebelik Allah'a emanetler hersey olacagina varir boyle panik ve stres yaparsak daha cok zarar vermis oluruz aslinda iyi bisey yaptigimizi sanarken tam tersi oluyor rahat olalim tadini cikaralim bi ara ben iyice hasta modundaydim sonra kendime geldim tek hamile benmiyim diye bisey olcak korkusuyla seni anliyorum o yuzden canim
Oh oh masallah ne guzel darisi bana insallah :)Dimi cnm dün ben kalp atışlarını duyunca baya rahatladım hatta o kalp atışını duyunca anne olacağımı bi kez daha anladım şaka gibi ya 1 cm bile değil ama kalbi atıyor bebişimin
darısı başıma ya bende duymak istiyorum cuma gidicemDimi cnm dün ben kalp atışlarını duyunca baya rahatladım hatta o kalp atışını duyunca anne olacağımı bi kez daha anladım şaka gibi ya 1 cm bile değil ama kalbi atıyor bebişimin
İnşşşşş şekerimmmOh oh masallah ne guzel darisi bana insallah :)