-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.541
Doktorlar bazen herseyi net söylemiyorlar doktorunu değiştir imkanın varsa özele gitTahlil icin gittim bugun onu da bebek yok diye yapmadi.
Anladım Cnm bnmde aynı senin gibi 1 hafta gerideydim en son inş. Bnde yarın gittiğimde duyarımSat göre 7+3 ama canım keseye göre 6+3 olduk bende pko var geç adet oluyordum yumurtlamada ona göre değiştiği için doktor böle olması çok normal dedi
Özeldeki doktorumu aradım şimdi. Bebeğin görünmemesi normal sen ayın 8 'inde gel kese güzel büyümüş dedi. Ondan sonra tahlillerini yaptırırsın dedi.Doktorlar bazen herseyi net söylemiyorlar doktorunu değiştir imkanın varsa özele git
Bilmiyorum canım valla bana kimse zararından bahsetmedi direk açtı doktor baya dinledik bizde doktorların da hepsinin düşüncesi birbirinden farklı takma kafana şakın bidakine sana da dinletir inşallah görmüş olman da çok güzel benceSesini duyduk derken ? Benim doktor zararlı diye açmadı sesi yoksa beni mi kandırdı
İnşallah canım benim dualarımız hep birlikte yarın güzel haberlerle gel inşallah aaa ayrıca ben biraz fazla zayıfım dün doktorum dedi ki normalde bu haftalar da kalp atışını görürdük ama duyamaya bilirdik ama sen zayıf olduğun için bu kadar net ve erken gördük dediAnladım Cnm bnmde aynı senin gibi 1 hafta gerideydim en son inş. Bnde yarın gittiğimde duyarım
Canım cok şükür duyduk kalbini dün gittiğimiz hastanede için çok rahatladıArkadaşım gecen bana söyledi ki 9. Haftada kalbi duyulmuş tasalanma :)
Arkadaşlar bu kan pihtilasmasi ignesi falan da ne bana oyle bisiy vermedi doktor sadece progestan verildi bana
Bndee zayıfım :) 45.900 dün en son sen kaçsın canım bak buda umut oldu banaİnşallah canım benim dualarımız hep birlikte yarın güzel haberlerle gel inşallah aaa ayrıca ben biraz fazla zayıfım dün doktorum dedi ki normalde bu haftalar da kalp atışını görürdük ama duyamaya bilirdik ama sen zayıf olduğun için bu kadar net ve erken gördük dedi
kaç kilosun cnm ?İnşallah canım benim dualarımız hep birlikte yarın güzel haberlerle gel inşallah aaa ayrıca ben biraz fazla zayıfım dün doktorum dedi ki normalde bu haftalar da kalp atışını görürdük ama duyamaya bilirdik ama sen zayıf olduğun için bu kadar net ve erken gördük dedi
4. Aydan sonda başlanır. Aman diyim göğüs uçlarınıza krem sürücem derken uyarmayın. Doğumu tetikler. Kahvenin dışına sürülecek. 32.hafta itibariyle göğüs ucu için lansinoh'u tavsiye ederim. Bu konularda daha önce eğitim aldım, güvenebilirsiniz. Gebelikle beraber cilt çok kuruyor, isterseniz bunun için bakım yapabilirsinizÇatlak olmaması için karnınıza ve göğüslerinize önlem olarak neler sürüyorsunuz ,başladınız mı? Ben de bunu merak ediyorum
Erkek hissediyorum :))
Bndee zayıfım :) 45.900 dün en son sen kaçsın canım bak buda umut oldu bana
benim boyum 1.73 kilom 54kaç kilosun cnm ?
canım benim daha yeni bu hafta 6 haftaya yeni girdik hiçbişeyim yoktu dune kadar dün çok kötüydüm bugün de yani karar veremedi bir türlü bulansam mı bulanmasam mı diye bir garip midemben oldum olası istifra edemem anca çok kötü olmam lazım kabızlık ta kendimi bildim bileli var bende kayısı falan yüyorum ama yok banamısın demiyor ileriki dönemlerde napıcam bilmiyorum
Hadi ya çok ama çok geçmiş olsun sende eşim gibisin eşimi hayatta kusturamam,sanırım o durum biraz psikolojik inşallah iyi olursun sıkma kendini mümkün oldukça su an da katı fazla yeme bol sıvı çorba hosaf turu şeyler ye. İnşallah biran önce atlatirsin. Olsun bunlar güzel şeyler Rabbim mukafani versin insallah
Bnmde 1.60 Cnmbenim boyum 1.73 kilom 54
Cok kotu cok hamilelikte degilde ben her ay hasta oldugumda ilk gunlerim istifra ile gecer ne yesem cikar butun karin kaslarim ağrır o yuzden kusmamak icin bulanmamak icin herseyi yapmaya hazirimBenim bulantılar yeni başladı. Hiç bulantı yaşamadan geçirmek isterdim kısmet değilmiş kusmaktan çok korkarım ben
Bende olduğu gibi Sende de aynı netlikle duyulacaktır diye umuyorum ama canım cihaz da çok fark ettiriyor pazartesi devlet hastanesine gittim hiç bişey Yok kese gelişmiyor galiba dedi dün özele gittim sesini duyup geldik miniğiminBnmde 1.60 Cnm
Henüz 15 mm olduğu için olabilir mi canm :) bebek 20 mm sonrasında gözükr 3 güne gözükür bence sıkma canını kaçtı haftan ? Birde ultrason görüntüsü atsna.Olumsuz bir şey söylemedi 10 gün sonra gel dedi ama neden görünmedi ki bebek ben kafama taktım şimdi
Bilmem ondan mi :)) Devlete gittim ya ultrason haftasi yazmiyo sadece kese büyüklüğü yaziyor canim.Henüz 15 mm olduğu için olabilir mi canm :) bebek 20 mm sonrasında gözükr 3 güne gözükür bence sıkma canını kaçtı haftan ? Birde ultrason görüntüsü atsna.