2017 EKİM Anne adayları

Sesini duyduk derken ? Benim doktor zararlı diye açmadı sesi yoksa beni mi kandırdı
Bilmiyorum canım valla bana kimse zararından bahsetmedi direk açtı doktor baya dinledik bizde doktorların da hepsinin düşüncesi birbirinden farklı takma kafana şakın bidakine sana da dinletir inşallah görmüş olman da çok güzel bence

Anladım Cnm bnmde aynı senin gibi 1 hafta gerideydim en son inş. Bnde yarın gittiğimde duyarım
İnşallah canım benim dualarımız hep birlikte yarın güzel haberlerle gel inşallah aaa ayrıca ben biraz fazla zayıfım dün doktorum dedi ki normalde bu haftalar da kalp atışını görürdük ama duyamaya bilirdik ama sen zayıf olduğun için bu kadar net ve erken gördük dedi

Arkadaşım gecen bana söyledi ki 9. Haftada kalbi duyulmuş tasalanma :)

Arkadaşlar bu kan pihtilasmasi ignesi falan da ne bana oyle bisiy vermedi doktor sadece progestan verildi bana
Canım cok şükür duyduk kalbini dün gittiğimiz hastanede için çok rahatladı
Ayrıca KuZUM ben iğne kullanıyorum progesteron da kullanıyorum yalnız iğneyi bana 2 düşük yaptığım için ve kan pıhtılaşması olduğu için verdiler yani benim sıkıntım hamilelikten önce belliydi direk başladı inşallah yoktur ama eger Şen'de varsa hamilelik testlerin yapıldığın da belli olur gerek olursa iğneye başlarlar

Bndee zayıfım :) 45.900 dün en son sen kaçsın canım bak buda umut oldu bana

kaç kilosun cnm ?

Çatlak olmaması için karnınıza ve göğüslerinize önlem olarak neler sürüyorsunuz ,başladınız mı? Ben de bunu merak ediyorum

Erkek hissediyorum :))
4. Aydan sonda başlanır. Aman diyim göğüs uçlarınıza krem sürücem derken uyarmayın. Doğumu tetikler. Kahvenin dışına sürülecek. 32.hafta itibariyle göğüs ucu için lansinoh'u tavsiye ederim. Bu konularda daha önce eğitim aldım, güvenebilirsiniz. Gebelikle beraber cilt çok kuruyor, isterseniz bunun için bakım yapabilirsiniz

Hadi ya çok ama çok geçmiş olsun sende eşim gibisin eşimi hayatta kusturamam,sanırım o durum biraz psikolojik inşallah iyi olursun sıkma kendini mümkün oldukça su an da katı fazla yeme bol sıvı çorba hosaf turu şeyler ye. İnşallah biran önce atlatirsin. Olsun bunlar güzel şeyler Rabbim mukafani versin insallah

sağol canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin bugün daha iyiyim bulantım yok gibi daha rahatım kabızlık için de kayısı yiyip üstüne su içiyorum o fayda etmeye başladı sanırım napalım Rabbim hayırlı hamilelik nasip etsin ama şuana kadar çok bir sıkıntım olmadı çok şükür

Benim bulantılar yeni başladı. Hiç bulantı yaşamadan geçirmek isterdim kısmet değilmiş kusmaktan çok korkarım ben
Cok kotu cok hamilelikte degilde ben her ay hasta oldugumda ilk gunlerim istifra ile gecer ne yesem cikar butun karin kaslarim ağrır o yuzden kusmamak icin bulanmamak icin herseyi yapmaya hazirim

Selam kızlar. Dün kontrolüm vardı bir türlü yazacak vakit bulamadım. Benim minnak 0,85 mm olmuş. Bu kez kalp atışlarını da duyduk çok şükür. Doktor normalde 7+4 sün ama bebek 4 gün geride şu an dedi. Sorun olacak bir şey mi diye sordum geç döllenmeden de olabilir dedi. Bu zamanlarda normal böyle şeyler dedi. Çok şükür şimdilik iyi herşey Bu arada geç kaldım ama ben de burada özel hastaneye gidiyorum muayene ücreti 80 tl. Tahliller için de 50 tl verdim. Hatta 10 gün önce doktora gittiğim için dün hiç para vermedim. Diğer hastaneler uçmuş yahu. Yazık günahtır

okeanoss00 üzme kendini bitanem lütfen. Ben de 5 haftalıkken gittiğimde daha bebek görünmemişti. 6 haftalıkken gördüm hem kendisini hem kalp atışlarını ama daha çok yeni oluşmuş demişti doktor. Ayrıca oluşum zamanı döllenmeye göre değişebiliyor. İçini ferah tut. Bir kaç gün sonra görürsün inşallah hayırlısıyla fındığını

Ayrıyetten o 50 kilo civarı olan hamişlerle de konuşmuyorum Ne güzel yahu incecik hamile kalmışşsınız maşallah. Ben şu an 70 kiloyum. Çok kontrollü gitmem lazım. Zati hayatımda hiç 50 kilo civarı olduğum zamanları da hatırlamıyorum yahu

Olumsuz bir şey söylemedi 10 gün sonra gel dedi ama neden görünmedi ki bebek ben kafama taktım şimdi
Henüz 15 mm olduğu için olabilir mi canm :) bebek 20 mm sonrasında gözükr 3 güne gözükür bence sıkma canını kaçtı haftan ? Birde ultrason görüntüsü atsna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…