2017 EKİM Anne adayları

canim gecmis olsun oncelikle tahlil herzaman yapmazlar zaten goruntuden anliyorlar..hamilelikte pek tedavi tercih etmezler sonrasinda kadin dogum yerine cilt doktoruna gitmen daha iyi cunku bu konuda daha bilgililer yaktirmak dondurma islemine gore daha zor cilt doktoru oraya bir sprey sikar cok hafif yakar sonrasinda krem verir bir haftaya kdr da gecer..omur boyu kalip kalmadigida belki degil kimi doktora gore ilk bir sene icerisinde yuzde doksan vucuttan atilabilir bir virus..

Benim ailede oyle diyor ama buraya bakinca insan korkuyor
Ben korkmuyorum internette o kadar abartılıyor ki benim ilk haftalar hep lekelerin oldu kafayı yiyecek gibi oldum internete güvenmiyorum anneler en iyisini bilir :) diyorum
O zaman hiç şikayet etmeyelim normal doğum çok istiyorum umarım imkanlar el verir normal dogurabilirim

Gecmis olsun canım...

Internet berbat bir yer fazla takılma bir bas agrisi beyin kanseri diye adlandirilabiliyor.
Bende normal çok çok istiyorum inşallah olur :)

Internet berbat bir yer fazla takılma bir bas agrisi beyin kanseri diye adlandirilabiliyor.
aynen oyle doktora bebegin gelisimiyle ilgili birseyler okudugumu soyledim kafama takildi cok yanlis seyler onlar dedi aslinda yasadiklarimiz icin yapacagimiz tek sey doktora gorunmek bi iki saatimizi alicak sey icin kendimizi doldurup stres yapiyoruz

İnşallah cnm sezeryan bana göre ameliyat normal doğum adı üstünde normali yani Doğali bu acı çekicez ama ikinci gününde ayağa kalkiyorlar ne güzel sezeryan da bı ay doğru düzgün iş yapamiyon ve ağır iş yaptıkça dikislerin ağrıyor

aslinda buda kisiye gore degisiyormus sezeryandan iki ay sonra agirliklarla spor yapan kadinlar var ben sezeryan olcam cok arastirdim:)) insallah vucut yapimiz iyidirde normal olanda sezeryan olanda cabuk iyilesir:)

aslinda buda kisiye gore degisiyormus sezeryandan iki ay sonra agirliklarla spor yapan kadinlar var ben sezeryan olcam cok arastirdim:)) insallah vucut yapimiz iyidirde normal olanda sezeryan olanda cabuk iyilesir:)
Sende normalden mı korkuyorsun :) ben sezeryandan korkuyorum çünkü bebeği beş dakika da veriyorlar aileye anne baya geç çıkıyor ben kiloluyum benim kilomdan bir bayan bir buçuk saat sonra çıkmış bebekten off uyurum da kalkamam korkusu var bende :)

yok korkmuyorum aslinda mecburi sezeryan olcak benim:) artik epidural ve spinal sezeryan oldugundan gogusden alti uyustugu icin korkmuyom pek:) toplam 45 dakikayi buluyormus 10-15 dakikada bebek cikiyor geri kalan surede dikis oluyor cogu kiside ne zaman bebek cikti ne zaman dikis oldu anlamiyormus birde dikis olduktan sonra bile hemen odaya cikartmazlar biraz bekletirler oyuzden uzunmus gibi geliyodur

Canm arastirma hastanesine gittim ogle arasina girmisti doktor cilt doktoru oyle sira fln almadan bsy sorabilir miyim dedim girdim kadn da oyle dedi rahim agzina zarar vermemek icin tahlil yapmamislardir dedi. Bende bi bakar misiniz o zmn dedm kadn bakti kriyo da burda zaten yakalim bari dedi hemen sıktı ilacı 10 gun snra geri gel bakalm dedi. 2 dklik biseymis :)

10 gune hepsi gider stres yapma gectikten sonra da banyodan hemen sonra sirkeli su dokersen bir daha olusmasinida onlersin hem mikrop kirici zaten sirke enfeksiyonda onluyor bide bol bol salatalik ye bagisikligi kuvvetlendirir c vitamide ayni sekilde ve asla stres yok:)) ben cok arastirdim zamaninda korkulcak hicbirsey yok doktor bana cogu kadinda bu virus var farkinda bile degiller dedi insanlarin yuzde sekseni hayati boyunca bu durumla karsilabiliyormus ustelik

Spiral anestezi yöntemi kilolulara onermiyorlar mis daha zor oluyormuş olurda sezeryan olacak olursam sorarım doktora

Cok sagol kuzum valla icimi ferahlattin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…