- 20 Mart 2016
- 9.147
- 11.032
- 248
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #25.161
sen bi arayıp danış canım bende gece nöbetinde giderim diyorum baş hekim imzasını alamazsn gündüz gelmen lazm dediler apar topar gittim dün ama 31+5 gözükürken rapor çıktı diyemidir nedir 13 eylülde izne ayrılcak gözüküyorum 2 gün erken yaniRandevusuz gidebilirim ama bu sefer de çok beklemem gerekiyor arada kaldım vallahi..:/
Canim seninle Günlerimiz aynı gibi görünüyor ben pazartesi alcam çalışabilir raporunu 15 eylülde de izne ayrilcamsen bi arayıp danış canım bende gece nöbetinde giderim diyorum baş hekim imzasını alamazsn gündüz gelmen lazm dediler apar topar gittim dün ama 31+5 gözükürken rapor çıktı diyemidir nedir 13 eylülde izne ayrılcak gözüküyorum 2 gün erken yani
Birde sirkeli suyla yıka lavobada oda çok iyi geliyorCumleye yanlis yapiyosun diye baslayinca eyvah dedim :) ben 2 gundur iciyorum basladim yani ama iste zararli olduguni ogrenince bi celiski yasiyorum birde gittigim dr dogalci biri genelde dogal şeyleri de soyler. Cok dikkat ediyorum hergun bi kac kere camasir degisiyorum o bolgeyi cokca yikiyorum dedim. Bayan olunca rahat rahat anlattim. Sizlede paylasayim dediki deterjanli camasirlar o bolgenin florasını bozuyor iyi durulanmali o bolgeyi tuvalette karbonatli su ile dus yaptir her seferinde birde soguk su icme ilik su ic dedi. Birde bu antibiyotik ve krem yazdi hersey tamam ama antibiyotik iste beni korkutan agri kesici icmeyen ben buna mecbur kalmam
bnm pzt 32+2 olmuş oluo alamazdm bu hafta halletmem lazımdıCanim seninle Günlerimiz aynı gibi görünüyor ben pazartesi alcam çalışabilir raporunu 15 eylülde de izne ayrilcam
canım ben dün doktora gitttim 30+6 ydm bundan sonra her muayene öncesi bağlycaz dedi yarım saat boyunca kalbinin sesini dinledim kızımın çok heycanlandım ama benm kız uyuyor du :)Bu nst'yi bende çok merak ediyorum nasıl bişe yaHangi dönemde yapılıyo
Kusura bakma canım ya :)))Cumleye yanlis yapiyosun diye baslayinca eyvah dedim :) ben 2 gundur iciyorum basladim yani ama iste zararli olduguni ogrenince bi celiski yasiyorum birde gittigim dr dogalci biri genelde dogal şeyleri de soyler. Cok dikkat ediyorum hergun bi kac kere camasir degisiyorum o bolgeyi cokca yikiyorum dedim. Bayan olunca rahat rahat anlattim. Sizlede paylasayim dediki deterjanli camasirlar o bolgenin florasını bozuyor iyi durulanmali o bolgeyi tuvalette karbonatli su ile dus yaptir her seferinde birde soguk su icme ilik su ic dedi. Birde bu antibiyotik ve krem yazdi hersey tamam ama antibiyotik iste beni korkutan agri kesici icmeyen ben buna mecbur kalmam
sen bi arayıp danış canım bende gece nöbetinde giderim diyorum baş hekim imzasını alamazsn gündüz gelmen lazm dediler apar topar gittim dün ama 31+5 gözükürken rapor çıktı diyemidir nedir 13 eylülde izne ayrılcak gözüküyorum 2 gün erken yani
bnm doktor 34ten sonra bağlıcakmış 2 hafta sonra gidicem kısmetse 34 oluyorum ozaman nst başlıcaz dediBu nst'yi bende çok merak ediyorum nasıl bişe yaHangi dönemde yapılıyo
Aynısı bendeUyurken sirt ustu donuyorum anlamadan sonra tum gun bel agrisi cekiyorum
Benim ailede oyle diyor ama buraya bakinca insan korkuyorKızlar bu kasılma denen şey çocuğun bir tarafa toplanması mı dün bende de oldu sağ tarafına taş gibi oturdu ağrıdı baya ne oturabildim ne yuruyebildim ama benim ailemdekiler böyle şeyler olduğunu söylediler hep çocuk midenden bastırırmış mesela
Canım karışmasın kafan. Ben ikizlere hamileyim bana 30+0 da gelip çalışabilir raporu alacaksın dediler. O arada kız tek gebeliklerde de 32+0 da alınıyor dedi. Sen gidip 31+6 da da alabilirsin. Benim 30+0 pazar gününe denk geldi ben 30+1 de aldım pazartesi günü.Off ne karışık işler yaa yarın gidip bi bakayım ne zaman rapor almam gerekiyor ordan net bir bilgi alayım ki erken ya da geç olmasın bir gün bile bizim için çok önemli..
zaten kasilma bu zamanlarda olurmus sıkligini takip etmek lazimmis normal dogumu kolaylastirmak icin vucut kendini hazirlarmis ben gecen pazartesi doktora sordum normal dedi hazirlik yapiyor vucut tabi cok rahatsiz ediyorsa doktora gidip sormakda fayda var icin rahatlarKızlar bu kasılma denen şey çocuğun bir tarafa toplanması mı dün bende de oldu sağ tarafına taş gibi oturdu ağrıdı baya ne oturabildim ne yuruyebildim ama benim ailemdekiler böyle şeyler olduğunu söylediler hep çocuk midenden bastırırmış mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?