- 31 Temmuz 2016
- 1.192
- 897
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.421
Ben varım canım. 6+5te duydum cok şükür.. Su an 7+2yim iki gundur az az bulaniyorArkadaşlar birşey sorucam size bulantısı olmayıp kalp atışlarını duyan var mı evham yaptım iyice de
Canım mide bulantisiyla kalp atışının ne gibi bir ilgisi var inan hiç anlayamadım..Bizim sülale mide bulantısı nedir bilmez bir sürü sağlıklı çocuğumuz var Allaha şükür :) Doktorum şanslı olduğumuz konusunda ısrarcı çünkü gebeligin başından itibaren çok sağlıkli beslenebiliyoruz :) Allahım midesi bulananlarada yardım etsin tez zamanda gecirsin arkadaşlarımdan görüyorum ne kadar zor olduğunu..Bence sende hiç evham yapma ve sukret :)Arkadaşlar birşey sorucam size bulantısı olmayıp kalp atışlarını duyan var mı evham yaptım iyice de
Doğru söylüyorsun canım 2 senedir bekliyorduk bunu o yüzden galiba şükürler olsunCanım mide bulantisiyla kalp atışının ne gibi bir ilgisi var inan hiç anlayamadım..Bizim sülale mide bulantısı nedir bilmez bir sürü sağlıklı çocuğumuz var Allaha şükür :) Doktorum şanslı olduğumuz konusunda ısrarcı çünkü gebeligin başından itibaren çok sağlıkli beslenebiliyoruz :) Allahım midesi bulananlarada yardım etsin tez zamanda gecirsin arkadaşlarımdan görüyorum ne kadar zor olduğunu..Bence sende hiç evham yapma ve sukret :)
Anladım :) Ama ilerleyen zamanlarda azda olsa bulanıyor merak etme daha erken :) Hatta benim çalıştığım hastanede kızlar arasında bir söylenti vardi,erkek bebeklerde mide bulantisi fazla olmaz diye,,ne kadar doğru bilmem böyle genellemelere pek inanmam.Sağlıklı gelsinler de hepsi geçecek :) Size de hayırlı uğurlu olsun tekrar...Doğru söylüyorsun canım 2 senedir bekliyorduk bunu o yüzden galiba şükürler olsun
Allah razı olsun moral oldun banaAnladım :) Ama ilerleyen zamanlarda azda olsa bulanıyor merak etme daha erken :) Hatta benim çalıştığım hastanede kızlar arasında bir söylenti vardi,erkek bebeklerde mide bulantisi fazla olmaz diye,,ne kadar doğru bilmem böyle genellemelere pek inanmam.Sağlıklı gelsinler de hepsi geçecek :) Size de hayırlı uğurlu olsun tekrar...
Ne demek :) Inşallah sağ salim alırız kucagimiza yavrularimizi :) Sevgilerle...Allah razı olsun moral oldun bana
Endişe etme genelde 8ila 14. Haftalar arasında bulantı olurmuş. Benim ki yeni yeni başladıArkadaşlar birşey sorucam size bulantısı olmayıp kalp atışlarını duyan var mı evham yaptım iyice de
İçim rahatladı biraz o pıt pıtları bir duysam geçicek inşallahEndişe etme genelde 8ila 14. Haftalar arasında bulantı olurmuş. Benim ki yeni yeni başladı
Nasıl olmaz kalp atışları ya , 6.haftadan sonra her bebeğin olmuyormuydu eminmisiniz ?
Ya geçerde çok duyuyorum bebeği karnında kalp atışı durmuş ölmüş diye , düşük olursa belirtisi oluyor ama bunda olmuyormuş işte , hiç sakin olamıyorum herkese karşı sinirliyim
Sesi bozulmuştur makinanın çok rahat ol güzel kalbini görmüşsün çok şükür önemli olan o.Kizlar ilginc bisey oldu sorayim size de. Kontrole gittik bebegim buyumus cok sukur kalp atimi var doktor kalp ritmini cikartti kagida problem yok ama doktor da anlamadi cihazin sesi cikmadi kismislar herhalde dedi acamadi da nobetci doktor benim doktorum gorduk herseyin yolunda oldugunu ama sesi duymadik ya bi garip icim...
Kizlar ilginc bisey oldu sorayim size de. Kontrole gittik bebegim buyumus cok sukur kalp atimi var doktor kalp ritmini cikartti kagida problem yok ama doktor da anlamadi cihazin sesi cikmadi kismislar herhalde dedi acamadi da nobetci doktor benim doktorum gorduk herseyin yolunda oldugunu ama sesi duymadik ya bi garip icim...
Canim tam tersi buna sevinmelisin. 10 haftadan önce sesini duymak bebeğe zarar verebiliyormus. Ben seni çok şanslı gördüm. Bende duymadım henüz. İnşallah sesini de duyarız hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde kucagimiza da alırızKizlar ilginc bisey oldu sorayim size de. Kontrole gittik bebegim buyumus cok sukur kalp atimi var doktor kalp ritmini cikartti kagida problem yok ama doktor da anlamadi cihazin sesi cikmadi kismislar herhalde dedi acamadi da nobetci doktor benim doktorum gorduk herseyin yolunda oldugunu ama sesi duymadik ya bi garip icim...
Canm yeni gördüm ya Evet gerçekten büyük oluyormuş karnin. Bizim aile olarak gebelikte 6. Ayda anca çıkıyor karın araştırdım da iç karını büyük olanın geç çıkarmış iki ablamda kuzenleriminde karınları ghep geç çıktı annemden derdi bnm hamilelikleri son 3 ay belli olur diye onla alakalı br durummuş .Ya vala ben gecrnde de boyle olmustum 2,5 aylik bi kurtaja girmistim sanirsin doguma giriyorum hatta bak onun da resmini atim:)
Eki Görüntüle 1959810 Ben boyle oluyorum nedense yapim bu demekki:) doktorum ic karnin cok kucuktur bebek kendini korumak icin gaz ile hava yastigi olusturuyordur demisti.
Sesi bozulmuştur makinanın çok rahat ol güzel kalbini görmüşsün çok şükür önemli olan o.
Ne güzel işte sevinmelisin bence, boşu boşunada olumsuz düşüncelere kapılma Pozitif olmamız Lazım
Canim tam tersi buna sevinmelisin. 10 haftadan önce sesini duymak bebeğe zarar verebiliyormus. Ben seni çok şanslı gördüm. Bende duymadım henüz. İnşallah sesini de duyarız hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde kucagimiza da alırız
Canm İstanbul da yaşıyor arkadaşlar orda genelde öyleymis muayene ama bnce resmen kazık yani . Kabızlık gebeliği öğrenmeden önce yasadm bn canm susuz kalma bol su ic öyle geçiyor birde kayısı ye ..Kızlar bende hataydayım muayene ücreti 55 tl ve kan idrar tahlillerine para vermedim siz ne kadar fazla ödüyormuşsnz vala ağzım açık kaldı bide aranızda benm gibi kabızlık yaşayan var mı doktorunuza sordunuz mu ben sormayı unuttum da