2017 EKİM Anne adayları

Arkadaşlar birşey sorucam size bulantısı olmayıp kalp atışlarını duyan var mı evham yaptım iyice de
Canım mide bulantisiyla kalp atışının ne gibi bir ilgisi var inan hiç anlayamadım..Bizim sülale mide bulantısı nedir bilmez bir sürü sağlıklı çocuğumuz var Allaha şükür :) Doktorum şanslı olduğumuz konusunda ısrarcı çünkü gebeligin başından itibaren çok sağlıkli beslenebiliyoruz :) Allahım midesi bulananlarada yardım etsin tez zamanda gecirsin arkadaşlarımdan görüyorum ne kadar zor olduğunu..Bence sende hiç evham yapma ve sukret :)

Doğru söylüyorsun canım 2 senedir bekliyorduk bunu o yüzden galiba şükürler olsun

Doğru söylüyorsun canım 2 senedir bekliyorduk bunu o yüzden galiba şükürler olsun
Anladım :) Ama ilerleyen zamanlarda azda olsa bulanıyor merak etme daha erken :) Hatta benim çalıştığım hastanede kızlar arasında bir söylenti vardi,erkek bebeklerde mide bulantisi fazla olmaz diye,,ne kadar doğru bilmem böyle genellemelere pek inanmam.Sağlıklı gelsinler de hepsi geçecek :) Size de hayırlı uğurlu olsun tekrar...

Allah razı olsun moral oldun bana

Ya geçerde çok duyuyorum bebeği karnında kalp atışı durmuş ölmüş diye , düşük olursa belirtisi oluyor ama bunda olmuyormuş işte , hiç sakin olamıyorum herkese karşı sinirliyim

Stresin etrafa yayılmış 2 düşük yapmış biri olarak düşcekse drlar afedersin elleriyle bebeği tutsalarda düşer düşmeyecekse de ne yaparsan yap düşmwz sakin ol kahverengi veya kırmızı renk akıntı olmazsa sıkıntı yok bu durumda olursan dra gidersin onlarında maks. Yapacakcakları progestan vermek... Tevekkül et çok hararetlisin

Kizlar ilginc bisey oldu sorayim size de. Kontrole gittik bebegim buyumus cok sukur kalp atimi var doktor kalp ritmini cikartti kagida problem yok ama doktor da anlamadi cihazin sesi cikmadi kismislar herhalde dedi acamadi da nobetci doktor benim doktorum gorduk herseyin yolunda oldugunu ama sesi duymadik ya bi garip icim...

Sesi bozulmuştur makinanın çok rahat ol güzel kalbini görmüşsün çok şükür önemli olan o.

Ne güzel işte sevinmelisin bence, boşu boşunada olumsuz düşüncelere kapılma Pozitif olmamız Lazım

Canim tam tersi buna sevinmelisin. 10 haftadan önce sesini duymak bebeğe zarar verebiliyormus. Ben seni çok şanslı gördüm. Bende duymadım henüz. İnşallah sesini de duyarız hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde kucagimiza da alırız

Canm yeni gördüm ya Evet gerçekten büyük oluyormuş karnin. Bizim aile olarak gebelikte 6. Ayda anca çıkıyor karın araştırdım da iç karını büyük olanın geç çıkarmış iki ablamda kuzenleriminde karınları ghep geç çıktı annemden derdi bnm hamilelikleri son 3 ay belli olur diye onla alakalı br durummuş .

Sesi bozulmuştur makinanın çok rahat ol güzel kalbini görmüşsün çok şükür önemli olan o.

Ne güzel işte sevinmelisin bence, boşu boşunada olumsuz düşüncelere kapılma Pozitif olmamız Lazım

Oyledir dimi yaaa yavrumda yoktur problem 7 haftalikmisiz bugun tam hamdolsun rabbime 8.55 mm de olmus:) allahim insallah hayirlisiyla aliriz kucagimiza hepimiz

Canm İstanbul da yaşıyor arkadaşlar orda genelde öyleymis muayene ama bnce resmen kazık yani . Kabızlık gebeliği öğrenmeden önce yasadm bn canm susuz kalma bol su ic öyle geçiyor birde kayısı ye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…