- 4 Mart 2011
- 10.375
- 11.989
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.441
İnşallah yarın bizde duyarız 6 hafta olucak yarin ama çok gerginim
Canm boş migde daha çok bulanır kussanda ye ..Kizlar benim bulantilarim baslayinca oruc tutmayi dusunuyorum nasil olsa hic bisey mide de durmuyo ogurmektense bu daha mantikli geliyo bana cunku nefret ediyorum kusmaktan tum karin kaslarim agriyor bakalim henuz baslamadi ama hayirlisi Allah'tan
Ağrılarının geçmesi için bişey dedimi doktor normalmıymışDaha cok erken canim duyamazsan canin sikilmasin sakin bak 7 haftalik olduk koca sipa olmus benimki hala alamiyoruz sesini:)
Canım ben de aslinda rahatim ama o doktorun surati sinir etti.... sanki sorun varmis gibi davrandi 4 haftalikken.Daha cok erken canim duyamazsan canin sikilmasin sakin bak 7 haftalik olduk koca sipa olmus benimki hala alamiyoruz sesini:)
Bunu kendimde test ettim kesinlikle bos mide daha fenaaaCanm boş migde daha çok bulanır kussanda ye ..
Hangi ildesin? Doktorumu siddetle tavsiye ederim. İnanilmaz rahatlatan bir adam problem kesin olmadan asla moral bozmuyorCanım ben de aslinda rahatim ama o doktorun surati sinir etti.... sanki sorun varmis gibi davrandi 4 haftalikken.
Benim ki gec dollenme doktor oldugu halde bi tavirlardaydi...sanirim son gidişim daha iyi ilgili en azindan ilk gebeligi olan hassas birine nasil davranacagini bilen bi doktor bulcam insallah dua edin :)
Kocaeli :) Bende ya medical ya da universiteye gidicemHangi ildesin? Doktorumu siddetle tavsiye ederim. İnanilmaz rahatlatan bir adam problem kesin olmadan asla moral bozmuyor
Elbette canm bnde bugn geç kalktm ve kalkar kalkmaz bise yemedm bulandı çok kötü brde yemek yedim sonra dahada bulandı boş migdeyi doldurunca birden çok bulaniyor o yüzden az az sık sık yemeliyz.Bunu kendimde test ettim kesinlikle bos mide daha fenaaa
Yasayarak ve deneyerek ogrendim ....sabah erken kalkiyorum artık:)Elbette canm bnde bugn geç kalktm ve kalkar kalkmaz bise yemedm bulandı çok kötü brde yemek yedim sonra dahada bulandı boş migdeyi doldurunca birden çok bulaniyor o yüzden az az sık sık yemeliyz.
En guzli canm yaşayarak anlamissin bn gbiYasayarak ve deneyerek ogrendim ....sabah erken kalkiyorum artık:)
Cihaz bozulmuştur canım. Hem hareketlerini görmen yeterli. Yurtdışında 10.haftadan önce sesini açmıyorlarmış, bebeğin gelişimine olumsuz etkisi kanıtlanmasa da tedbir alıyorlarmış böyle.Kizlar ilginc bisey oldu sorayim size de. Kontrole gittik bebegim buyumus cok sukur kalp atimi var doktor kalp ritmini cikartti kagida problem yok ama doktor da anlamadi cihazin sesi cikmadi kismislar herhalde dedi acamadi da nobetci doktor benim doktorum gorduk herseyin yolunda oldugunu ama sesi duymadik ya bi garip icim...
Bakayim o evreye gelince deneyecem birseyler son care oruc diye dusunuyorum :)Canm boş migde daha çok bulanır kussanda ye ..
700 lira derken ne testi yaptırdın DNA ya falan mı baktılarBu arada doktorum bugun testleri istedi la kimdi o 30 lira veren testlere:) 700 lira bayildim bohu bohu... neyse sipama feda olsun
Canım test arasında 11saat var sadece. 2gün ayarla verseydin keşke. Ama saate vurduğumuzda normal yani artış iyi. E adet de gecikmemiş daha. Hadi hayırlı olsun inşaAllah bebeşin :)Kizlar ovulasyon testi kullandim bu ayin 17sinde yumurtladim 18i 19u 21i ilskimz oldu dun aksam 10da kan verdim 16.6 cikti degerim bu sabah 9.30da tkrar kan istedi dr 19.8 cikti. Adetim 3 martta sizce yukselir mi degerim iyi mi kotu mu? 19.gun yumurtlamis oldum. Bilgi verir misiniz? Eger saglikli olursa insallah 7 kasimda tahmini dogum tarihi.
Bennnn :) perşembe de sonuçları almaya gidecem azda almadılar 7 tüp kan alındı 4 tanesi ankaraya gitti ona rağmen 30 taalee çık odedim :) ay kendimi çok şanslı hissediyorum yazık yaaa 700 liraya bn dogurcam :))) gerçekten zorunuza gitmiyormu o kadr para vermek ya bebk için değer tabide sizin ora kadr pahalı br şehir yok sanırım .Bu arada doktorum bugun testleri istedi la kimdi o 30 lira veren testlere:) 700 lira bayildim bohu bohu... neyse sipama feda olsun
Bana acildeki dr sabah hemen kadn doguma git dedi dr da bgnde kan testi istedi 20ye yakin yada 20den yuksek olmasi lazm dedi sonucumu aldm eve dondum adetim gecince gideyimki ona gore takip edilsin dedim. Bide yumurtlamam gec oldu buna gec dollenme mi deniyor ? Bu arada Allah razi olsun cvp verdigin icin icim icimi yiyo vallahiCanım test arasında 11saat var sadece. 2gün ayarla verseydin keşke. Ama saate vurduğumuzda normal yani artış iyi. E adet de gecikmemiş daha. Hadi hayırlı olsun inşaAllah bebeşin :)
Vala ister istemez veriyoruz nabalim bir de univ hastanesi benimkisi doktorum biraz didikci o yuzden fazla cincikliyo sanirim:) sigortaya gitmiyorsan ozelde durum bu ne yazikkiBennnn :) perşembe de sonuçları almaya gidecem azda almadılar 7 tüp kan alındı 4 tanesi ankaraya gitti ona rağmen 30 taalee çık odedim :) ay kendimi çok şanslı hissediyorum yazık yaaa 700 liraya bn dogurcam :))) gerçekten zorunuza gitmiyormu o kadr para vermek ya bebk için değer tabide sizin ora kadr pahalı br şehir yok sanırım .