2017 EKİM Anne adayları

sudocremi her alt açma da sürcek misin
Deneyimli anne değilim ama her seferinde sürmem sanırım. Pişik başlangıcı görürsem sürerim. ek ürün olarak sebamedin vücut kremini kullanıcam. Pişik kremi değil ama vücut kremi. Bize anlatılan, bu kremin aynı zamanda pişik önleyici özelliği olduğuydu. Az biraz bundan sürerim, Sudo yu da pişik olursa. Üşütmemeyi başarırsam sık sık altını yıkamaktan yanayım.

Cumartesi gidecem inş kontrole gidince tahlil ister değil mi on gün olmadan gidecem de , buralar yanıyor günde kaç litre su içiyorum bilmiyorum canım valla ,uyku düzenin kalmadı sıcak ayrı uyku ayrı hayırlısıyla kavuşaydık yavrularımıza

Kızlar kanguru alan oldu mu hiç ben alıcam da bir marka var boba kanguru çok güzel ama bana fazla geliyo fiyatı alan oldu mu hiç?

Aynı beni anlatmışsın :)

Ben de bugun sampuan deterjn felan almayi dusunuyrum neyle yikadiniz kiyafetleri
4 kalıp beyaz sabunu rendeledim sıcak suyla eritip soğuk suyla 13 litreye kadar tamamladım. Şimdilik kullanıyorum bakalım bebiş doğunca yetirli gelir mi bilemiyorum. Pudrayı arkadaşlar da demiş ben de kullanmayacağım. Bebek bakım ürünlerini de kardeşim Almanya'da şansıma, penaten getirteceğim. Kullanan var mı çevrenizde internette yorumlar güzel

bende pişik başlangıcı olursa sürerim diyorum ama normalde ne sürerim onu bilemedim zeytinyağıyla bu iş yürür mü acaba

penaten e bebeklere de gelmiş gördüm vardı

gittin mi doktora

Bende kontrolden çıktım
Bir sürü tahlil istedi doktor onları verdim bekliyorum
Sıcaktan tansiyon borsaya döndü
Kontrollere akşam gitmek en mantıklısı aslında
Bu sıcakta çok zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…