- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #24.681
Senelerdir epilasyon yaparken talk pudra kullaniyorum. Yumurtalik kanseri olmam insPudranın sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Piyasada da eskisi gibi rağbet yok, bu yüzden ürün de yok. Görseldeki haberi incelemeni tavsiye ederim.
Allah korusunSenelerdir epilasyon yaparken talk pudra kullaniyorum. Yumurtalik kanseri olmam ins
Deneyimli anne değilim ama her seferinde sürmem sanırım. Pişik başlangıcı görürsem sürerim. ek ürün olarak sebamedin vücut kremini kullanıcam. Pişik kremi değil ama vücut kremi. Bize anlatılan, bu kremin aynı zamanda pişik önleyici özelliği olduğuydu. Az biraz bundan sürerim, Sudo yu da pişik olursa. Üşütmemeyi başarırsam sık sık altını yıkamaktan yanayım.sudocremi her alt açma da sürcek misin
Allah korusun canımSenelerdir epilasyon yaparken talk pudra kullaniyorum. Yumurtalik kanseri olmam ins
Cumartesi gidecem inş kontrole gidince tahlil ister değil mi on gün olmadan gidecem de , buralar yanıyor günde kaç litre su içiyorum bilmiyorum canım valla ,uyku düzenin kalmadı sıcak ayrı uyku ayrı hayırlısıyla kavuşaydık yavrularımızaNe zamn gidiyorsun doktora hemen yaptr tahlil baktr canm aman dikkat et erken dogum ihtimali oluyo enfeksiyon da bn atlattım sanirsam ilacı değişti ve bol su gerçekten ise yariyo birde limonlu su :) 4 litre su içmeye cabaliyom damacana oldum
Aynı beni anlatmışsın :)Bebeğiyle geçireceği vakti, ihtiyaç eksiklerini, doğumu.,,,, düşünmekten uyuyamayan kaç kişiyiz.
Saat 5ten beri bir o yana bir bu yana dönmekten çocuk sersem oldu içimdegece 1de yatmıştım halbuki.
Şimdiden böyleysem Son haftalarımı düşünemiyorum
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı şekilde çıkar bir an once.evet canım sezeryan ıle dogdu oglum.. toparlardım sımdı bıraz bebegımde kuvezde bıraz kılo alsın cıgerlerı gelıssın cıkacak ınsallah
ayy maşallah :) ne yemiş içmiş acaba :))) Kendi yapısı nasıl? İrimi? ben orta halliyim ama eşim kalıplı. Bu sefer bana çekecekler herhalde :)dün bi tanıdık gördüm ikizleri var benim kadar biri 3 biri 3.1 kg doğmuş dedim ikizlere göre maşallah
bende hepsini nivea aldim niveanin pisik kreminden herkes cok memnun kalmis normalde bebe yagini bende kullaniyordum yegenimede kullandi ablam sikinti olmadi piyasaya bakinca kaliteli zatenBen hepsini nivea aldim kullanip gorcez artik
4 kalıp beyaz sabunu rendeledim sıcak suyla eritip soğuk suyla 13 litreye kadar tamamladım. Şimdilik kullanıyorum bakalım bebiş doğunca yetirli gelir mi bilemiyorum. Pudrayı arkadaşlar da demiş ben de kullanmayacağım. Bebek bakım ürünlerini de kardeşim Almanya'da şansıma, penaten getirteceğim. Kullanan var mı çevrenizde internette yorumlar güzelBen de bugun sampuan deterjn felan almayi dusunuyrum neyle yikadiniz kiyafetleri
bende pişik başlangıcı olursa sürerim diyorum ama normalde ne sürerim onu bilemedim zeytinyağıyla bu iş yürür mü acabaDeneyimli anne değilim ama her seferinde sürmem sanırım. Pişik başlangıcı görürsem sürerim. ek ürün olarak sebamedin vücut kremini kullanıcam. Pişik kremi değil ama vücut kremi. Bize anlatılan, bu kremin aynı zamanda pişik önleyici özelliği olduğuydu. Az biraz bundan sürerim, Sudo yu da pişik olursa. Üşütmemeyi başarırsam sık sık altını yıkamaktan yanayım.
valla kadın baya boğazlı ne bulsa yemiştirayy maşallah :) ne yemiş içmiş acaba :))) Kendi yapısı nasıl? İrimi? ben orta halliyim ama eşim kalıplı. Bu sefer bana çekecekler herhalde :)
penaten e bebeklere de gelmiş gördüm vardı4 kalıp beyaz sabunu rendeledim sıcak suyla eritip soğuk suyla 13 litreye kadar tamamladım. Şimdilik kullanıyorum bakalım bebiş doğunca yetirli gelir mi bilemiyorum. Pudrayı arkadaşlar da demiş ben de kullanmayacağım. Bebek bakım ürünlerini de kardeşim Almanya'da şansıma, penaten getirteceğim. Kullanan var mı çevrenizde internette yorumlar güzel
gittin mi doktoraKorkma canım bişey olmamıştır, büyüyorlar ve kilo alıyor bebekler ondandir inşallah o his...
Benimde kontrol zamanim geldi dünden beri yine ara ara sağ, sol ağrı giriyor ama sancı gibi değil bilmiyorum idrar yolu enfeksiyonu olup olmadığını kontrol ettirmem lazım gittik hastaneye aksilik Mesut bey bugün yokmuş..Aradım cepten progestan fitil yap artarsa ağrı sıklığı beni ara artmazsa yarın gel dedi yarın bende gidicem inşallah...
bende pişik başlangıcı olursa sürerim diyorum ama normalde ne sürerim onu bilemedim zeytinyağıyla bu iş yürür mü acaba
Ben akşamları gidiyorum canım, eşim işten gelince 9-10 gibi, hem daha sakin oluyor bakalım akşamı sabırsızlıkla bekliyorum oğlusum nasıl merak ediyorumgittin mi doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?