• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Cumartesi gidecem inş kontrole gidince tahlil ister değil mi on gün olmadan gidecem de , buralar yanıyor günde kaç litre su içiyorum bilmiyorum canım valla ,uyku düzenin kalmadı sıcak ayrı uyku ayrı hayırlısıyla kavuşaydık yavrularımıza
Neye uğradığımi bilmiyorum ck aşırı sıcak hc bisi yapmıyorum akşama kadr sıcaktan mayisiyom :( su da baya iciyorm bn . Kontroldede isteyebilir tahlil sn şöyle doktoruna

Ben akşamları gidiyorum canım, eşim işten gelince 9-10 gibi, hem daha sakin oluyor bakalım akşamı sabırsızlıkla bekliyorum oğlusum nasıl merak ediyorum
ben bebek nasıl duruo diye pozisyonunu sorcaktım unutmuşum kasılmalar artarsa hemen gel dedi nst fln çektirmedi bana sana ne dicek bakalım

bende pişik başlangıcı olursa sürerim diyorum ama normalde ne sürerim onu bilemedim zeytinyağıyla bu iş yürür mü acaba
Ablam kız yeğenimde hep zeytinyağı sürerdi, ara ara pişik kremi.
pişik olduğunu hatırlamam. Biz de deneyip görücez

Kizlar karni yamuk olan var mı? Benimki arada acayip komik sekilde duruyor :) sagli sollu değişik bir şey oluyor ...

Kizlar karni yamuk olan var mı? Benimki arada acayip komik sekilde duruyor :) sagli sollu değişik bir şey oluyor ...
Öyle olunca kasılma denmiyor mu. Benim de çoğunluk sağ taraf bazen sol taraf oluyor. Sağ olduğunda greyfurt kadar, sol olduğunda mandalina kadar şişiyor. Sanırım sağdaki sırtı bebişimin

Kızlar Bebeğiniz hickiriyor mu
Benim oğlum bazen günde iki kere hickiriyor en az 2 3 dk sürüyor
Akşamları hıçkırıyor genelde. İyi bişeymiş diyor eylül anneleri.

Merhaba herkese. Bugun kontrolumde 3.1 cm cikti degerim. Ntsdede kasilma olmadi sukur. Ama dr alttan bakinca bnm rahmim yumusakmis cok ayakta kaldiginda risktesin dedi haftaya yine rapor verecek ve 32.de calisamaz raporu veremem dedi. Erken dogum riskin var calisirsan dedi. Izinlerimi dogum sonrasi kullanmak istiyordum nasip degilmis.

Kalp atışı gibi pit pit ediyor uzun süre

Evet faydali diyorlar bende günde iki ya da üç kez oluyor. Sağlıkla gelsin inşallah bebislerimiz :))

İki gündür baya aşağıda ritmik kıpırtılar hissediyordum aklıma hiç hıçkırık gelmemişti, kalp atışı gibi deyince taşlar yerine oturdu:KK48:

Merhaba herkese. Bugun kontrolumde 3.1 cm cikti degerim. Ntsdede kasilma olmadi sukur. Ama dr alttan bakinca bnm rahmim yumusakmis cok ayakta kaldiginda risktesin dedi haftaya yine rapor verecek ve 32.de calisamaz raporu veremem dedi. Erken dogum riskin var calisirsan dedi. Izinlerimi dogum sonrasi kullanmak istiyordum nasip degilmis.
iyi iyi sevindim bende izinleri doğum sonrası kullanmak istiyodum ama kısmet haftaya duruma göre karar verilcek çalışıp çalışamayacağıma 3.2 cm çıktı benim rahim ağzı da inşallah sağlıkla vaktinde kucaklarız yavrularımızı :)

Back
X