- 9 Şubat 2017
- 179
- 106
- 34
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.401
Benimde Yok ağrılarım göğsüm falan geçti karnımın kasıklarımın o batması da geçti midem de bulanmıyor endişe eden bi ben değilmişim demek :))hafifledi gibi , zaten benim ağrılarım gaz yüzündenmiş , ben kendimi çok zorlarsam ağrılarım oluyor
Canım normal ultrason mu yoksa vajinal den mi duydun kalp atışını 6+3 ken ?
Aynen ama dediğim gibi , geçen evi süpürdüm ağrılarım hiç dinmedi , zorlamazsam olmuyor bişeyBenimde Yok ağrılarım göğsüm falan geçti karnımın kasıklarımın o batması da geçti midem de bulanmıyor endişe eden bi ben değilmişim demek :))
Hadi ya:) vala bildigin depresyondayim geciyo demek agrilar bi sure sonraBenimde Yok ağrılarım göğsüm falan geçti karnımın kasıklarımın o batması da geçti midem de bulanmıyor endişe eden bi ben değilmişim demek :))
Saol KuZUM benim de aklımdan öle geçiyor inanki dünden beri yerdemiyim göktemiyim bilemedim korkundan bugün udrason cihazına bakamadım ama çok şükür kalbini dinledik rabbim herkese nasip etsin büyük bir mucize buBak gördün mü boş yere stres yaptın. En büyük tehlike stres bizim için. Rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın, hadi gözün aydın. Biliyorsan eğer 2rekat şükür namazı kıl bol dua et daha da rahatlarsın canım
Demek ki geçiyor o normal mi bu değil mi demekten kendimizi dinlemekten hata ediyoruz aslında :)Hadi ya:) vala bildigin depresyondayim geciyo demek agrilar bi sure sonra
Aynen canım valla sesi açtı resmen mest oldum çok etkilendim eşim de aynı şekilde ne tepki vereceğimizi anlıyamadık çünkü biz bebeğimiz kaybettik endişesiyle oradaydık bugün ama rabbime çok şükür bana bu mutluluğu yaşattıDeğil. Mi ya o ses nasıl. Bir sestir ki ben duyduğum anda anladım gerçekten hamile oldugumu o kadar güzel bir duygu ki Rabbim herkese nasip etsin
Günaydınn kızlar :) bende bugün 5+5 oldu sat a göre hala doktora gitmedimmm 11 martta gideceğim kese ve kalp atışını bir arada göreyim diye ama daha çok varr heyecanla bekliyorumsizler ne durumdasınız? Benim gibi hala bekleyeniniz var mı?
Bende kan pıhtılaşması sorunu var o yüzden verdi sorun yoksa vermez zaten merak etmeArkadaşım gecen bana söyledi ki 9. Haftada kalbi duyulmuş tasalanma :)
Arkadaşlar bu kan pihtilasmasi ignesi falan da ne bana oyle bisiy vermedi doktor sadece progestan verildi bana
Canım haftan ile uyumlumusun peki ?Saol KuZUM benim de aklımdan öle geçiyor inanki dünden beri yerdemiyim göktemiyim bilemedim korkundan bugün udrason cihazına bakamadım ama çok şükür kalbini dinledik rabbim herkese nasip etsin büyük bir mucize bu
Alllah her isteyene yaşatsın inşallah kızlar bende sizleri böyle okuyunca gereksiz evham ediyorumdurr benimledir daha küçük diye görünmemiştir diye düşünüp bi nebze de olsa içimi rahatlatıyorum inş perşembe günü bu kaygılarım biter benimde iğrenç ni his çünküAynen canım valla sesi açtı resmen mest oldum çok etkilendim eşim de aynı şekilde ne tepki vereceğimizi anlıyamadık çünkü biz bebeğimiz kaybettik endişesiyle oradaydık bugün ama rabbime çok şükür bana bu mutluluğu yaşattı
cnm sen bebeği görmüştün değilmi?Alllah her isteyene yaşatsın inşallah kızlar bende sizleri böyle okuyunca gereksiz evham ediyorumdurr benimledir daha küçük diye görünmemiştir diye düşünüp bi nebze de olsa içimi rahatlatıyorum inş perşembe günü bu kaygılarım biter benimde iğrenç ni his çünkü
Hayır canım görmedim ben daha keseyi gördüm. İkinci kez biraz sabredip gitseydim belki görürdüm ama 5+5 de tekrar gitmiştim göremedi dr henüz küçük olduğu İçin göremiyoruz muhtemelen demişti. Tabi ben panik bi halde ya yoksa diye sordum oda ihtimali söyledi nadirde olsa bebek oluşmayabiliyor demişti. Ve ben perttt 2 gün ağladım. Ama şuan daha iyiym herkes çok erken olduğunu söyledi gereksiz evham ediyosun dediler perşembe tekrar gidicem şimdi ben. İniallah görürüzCa
cnm sen bebeği görmüştün değilmi?
Agrisi olmayip kalp atisi duyanlari bekliyorum bende:) bir onceki hamileligimde zerre kadar bulantim yoktu ama almistik kalp atisini bunda agrim kalmadi ama bulantim fazla kustum kusacam geziyorum ama agri olmayisi dusunduruyo cok gerildikce geriliyorumArkadaşlar birşey sorucam size bulantısı olmayıp kalp atışlarını duyan var mı evham yaptım iyice de
Ben :)Arkadaşlar birşey sorucam size bulantısı olmayıp kalp atışlarını duyan var mı evham yaptım iyice de
Canim cok sevindim senin adina bende hazirlandim birazdan gidicez kontrole acayip gerginim insallh duyarim sesini cunku doktor artik duymamiz lazim dedi son kontrolde korkuyorumAynen canım valla sesi açtı resmen mest oldum çok etkilendim eşim de aynı şekilde ne tepki vereceğimizi anlıyamadık çünkü biz bebeğimiz kaybettik endişesiyle oradaydık bugün ama rabbime çok şükür bana bu mutluluğu yaşattı
Canım çok sıkma canını sakin olmaya çalış inş. Görürsün 8-9 haftada görenler var sakin ol kafana takmamaya çalış bendende 1 damla leke gelmiş yüne moralimi bozduHayır canım görmedim ben daha keseyi gördüm. İkinci kez biraz sabredip gitseydim belki görürdüm ama 5+5 de tekrar gitmiştim göremedi dr henüz küçük olduğu İçin göremiyoruz muhtemelen demişti. Tabi ben panik bi halde ya yoksa diye sordum oda ihtimali söyledi nadirde olsa bebek oluşmayabiliyor demişti. Ve ben perttt 2 gün ağladım. Ama şuan daha iyiym herkes çok erken olduğunu söyledi gereksiz evham ediyosun dediler perşembe tekrar gidicem şimdi ben. İniallah görürüz
Canım o kisteyi bulamadım bende bakmak istiyorum tekrar paylaşabilirmisinCanım ben dün bir liste paylaştım mide bulantısı için bak istersen mide bulantisi niye önlemek için mideyi asla boş bırakmayınız dedi doktor sık sık az yemek ye dedi yemem gerekenleri de listede verdi bak istersen