2017 EKİM Anne adayları

Bak gördün mü boş yere stres yaptın. En büyük tehlike stres bizim için. Rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın, hadi gözün aydın. Biliyorsan eğer 2rekat şükür namazı kıl bol dua et daha da rahatlarsın canım
Saol KuZUM benim de aklımdan öle geçiyor inanki dünden beri yerdemiyim göktemiyim bilemedim korkundan bugün udrason cihazına bakamadım ama çok şükür kalbini dinledik rabbim herkese nasip etsin büyük bir mucize bu

Değil. Mi ya o ses nasıl. Bir sestir ki ben duyduğum anda anladım gerçekten hamile oldugumu o kadar güzel bir duygu ki Rabbim herkese nasip etsin
Aynen canım valla sesi açtı resmen mest oldum çok etkilendim eşim de aynı şekilde ne tepki vereceğimizi anlıyamadık çünkü biz bebeğimiz kaybettik endişesiyle oradaydık bugün ama rabbime çok şükür bana bu mutluluğu yaşattı

Günaydınn kızlar :) bende bugün 5+5 oldu sat a göre hala doktora gitmedimmm 11 martta gideceğim kese ve kalp atışını bir arada göreyim diye ama daha çok varr heyecanla bekliyorum:KK17: sizler ne durumdasınız? Benim gibi hala bekleyeniniz var mı?:anneadayı:

Ben de 5+0 ım dün için çağırmıştı doktor adetime 2 gün kala tahlil yaptı haftaya gel dedi ama erken bence ben de gitmedim dediğin gibi kalp atışı da duyulsun diyorum ama belki cumartesi giderim içim rahat etmezse

Aynen canım valla sesi açtı resmen mest oldum çok etkilendim eşim de aynı şekilde ne tepki vereceğimizi anlıyamadık çünkü biz bebeğimiz kaybettik endişesiyle oradaydık bugün ama rabbime çok şükür bana bu mutluluğu yaşattı
Alllah her isteyene yaşatsın inşallah kızlar bende sizleri böyle okuyunca gereksiz evham ediyorumdurr benimledir daha küçük diye görünmemiştir diye düşünüp bi nebze de olsa içimi rahatlatıyorum inş perşembe günü bu kaygılarım biter benimde iğrenç ni his çünkü

Ca
Alllah her isteyene yaşatsın inşallah kızlar bende sizleri böyle okuyunca gereksiz evham ediyorumdurr benimledir daha küçük diye görünmemiştir diye düşünüp bi nebze de olsa içimi rahatlatıyorum inş perşembe günü bu kaygılarım biter benimde iğrenç ni his çünkü
cnm sen bebeği görmüştün değilmi?

Ca

cnm sen bebeği görmüştün değilmi?
Hayır canım görmedim ben daha keseyi gördüm. İkinci kez biraz sabredip gitseydim belki görürdüm ama 5+5 de tekrar gitmiştim göremedi dr henüz küçük olduğu İçin göremiyoruz muhtemelen demişti. Tabi ben panik bi halde ya yoksa diye sordum oda ihtimali söyledi nadirde olsa bebek oluşmayabiliyor demişti. Ve ben perttt 2 gün ağladım. Ama şuan daha iyiym herkes çok erken olduğunu söyledi gereksiz evham ediyosun dediler perşembe tekrar gidicem şimdi ben. İniallah görürüz

Arkadaşlar birşey sorucam size bulantısı olmayıp kalp atışlarını duyan var mı evham yaptım iyice de
Agrisi olmayip kalp atisi duyanlari bekliyorum bende:) bir onceki hamileligimde zerre kadar bulantim yoktu ama almistik kalp atisini bunda agrim kalmadi ama bulantim fazla kustum kusacam geziyorum ama agri olmayisi dusunduruyo cok gerildikce geriliyorum

Canim cok sevindim senin adina bende hazirlandim birazdan gidicez kontrole acayip gerginim insallh duyarim sesini cunku doktor artik duymamiz lazim dedi son kontrolde korkuyorum:KK43:

Hayır canım görmedim ben daha keseyi gördüm. İkinci kez biraz sabredip gitseydim belki görürdüm ama 5+5 de tekrar gitmiştim göremedi dr henüz küçük olduğu İçin göremiyoruz muhtemelen demişti. Tabi ben panik bi halde ya yoksa diye sordum oda ihtimali söyledi nadirde olsa bebek oluşmayabiliyor demişti. Ve ben perttt 2 gün ağladım. Ama şuan daha iyiym herkes çok erken olduğunu söyledi gereksiz evham ediyosun dediler perşembe tekrar gidicem şimdi ben. İniallah görürüz
Canım çok sıkma canını sakin olmaya çalış inş. Görürsün 8-9 haftada görenler var sakin ol kafana takmamaya çalış bendende 1 damla leke gelmiş yüne moralimi bozdu

Burayı da okudukça daha çok huylandim :)
Kizlar yarin insallah duyarım kalbini, sol kasikta sancım var :KK43: Ya icimden aglamak hissi geliyor :KK43:

X