- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.381
Canım hangi şehirdesin?
Ben Zeynep kamil Pınar Kumruya gidiyorum. En az 15dk ilgileniyor. Hal hatır soruyor Güler yüzlü. Gerekli idrar ve tahlillere göre vitamin verdi. İdrar değerlerin normal sanırım. Yanma kaşıntı ağır koku varsa doktoruna söyle. Benim tahlil kağıdım da bu. İdrarda kan varmış ama yüksek değil bol su iç dedi
Avrupa cnm :)Evet canım haftalarımızda uyumlu gibi görünüyor nerde oturuyorsun bn Anadolu yakasındayım
Amin inssMerhaba
Sizede hayırlı olsun yeni gebeliginiz :) Benimde 4 yaşında bir oğlum var Allah hepimizin evlatlarını bize bağışlasın...
Normalde 6+5 tim bugün , doktor tekrardan baktı 6+3 dedi 0.63 cm dedi , kalp atışınıda duydum o yüzden sana öyle dedimmm
Bunu bende merak ettimCanım normal ultrason mu yoksa vajinal den mi duydun kalp atışını 6+3 ken ?
Ben hiç vajinal baktırmadım gerekte duymadı doktorum birazcık sabredin yeterliBunu bende merak ettim
Anladım canım bakalm ben perşembe gidicem yazarım sizeBen hiç vajinal baktırmadım gerekte duymadı doktorum birazcık sabredin yeterli
canım selamYa normalde kasık ağrısı karın ağrısı bişey olurdu illaki bi anda kesildi birşey oldu sandım ama bakmadı salaklar , deli oldum sinirden napcağımıda şaşırdım eşimlede tartıştım pff hiç kimse anlamıyor beni , ya bebeğime bişey olduysa
Sende haklısın ama bebeği kaybetmenin yaşla ilgisi yok kaç yaşında olursam olayım gene üzülcem gene üzülcem , tabi sizin ameliyat geçirmenizede çok üzüldüm geçmiş olsun zor ve ince işler bunlar ama gelelelim kımse bi halttan anlamıyor
Bnde perşembe gidicem inş. Hayırlı haberlerle gelirizAnladım canım bakalm ben perşembe gidicem yazarım size
banada haber ver biz seninle çok yakınız gün olarak.Aksama kontrolum var gunlerdir hicbirsey hissetmiyorum kaygidan olucem resmen
Agrilarim bitti cok kaygilandimbanada haber ver biz seninle çok yakınız gün olarak.
ama zaten bitmesi normal benimde bitti sıkıntı yapma.Ağrı oluncada panik yapıyoruz:)Agrilarim bitti cok kaygilandim
Benimde normalde 3 4 şubat tarih verdi doktor dayanamadım gittim :)Anladım canım bakalm ben perşembe gidicem yazarım size
ağrıların hafifledimi senindeBenimde normalde 3 4 şubat tarih verdi doktor dayanamadım gittim :)
hafifledi gibi , zaten benim ağrılarım gaz yüzündenmiş , ben kendimi çok zorlarsam ağrılarım oluyorağrıların hafifledimi seninde