2017 EKİM Anne adayları

Hanımlar göğüs kalkanı alan ya da alacak olan var mı hangi markayı tercik edeceksiniz? Yardımcı olur musunuz?
Ben gogus yaralarinda cok korktugum icin gogus pedi, kalkan, kelebek silikon, gogus kremi... aklina gelebilecek her turlu gogus urununu aldim:)

Kalkani avent ten aldim. Zaten cok fazla secenek yok

24-25mm dedi dr. Istirahat raporu verdi. Senin arttimi peki simdi. Istirahat derken hic evden cikmiycam yatacakmiyim ki

Benim 27+0 da olctugunde 28 mm di. Prolutan berdi 4 tane , 4 hafta boyunca yapilacak.

Yillik izinde oldugum icin o hafta rapor vermedi. Haftaya gel kontrol edelim duruma gore erken izne ayiririm seni dedi. Haftaya yani 28+0 da gittigimde 3.1 olmustu. Cok iiyi dedi, igneye devam edelim dedi istirahate gerek duymadi.

İgne mi uzatti o hafta evde hep dinlenmis olmam mi ona emin degilim. Son kontrolden sonra 2 igne daha yedim. Uzamaya devam ediyor mu onu bilmiyorum...

14 agustos ta gidicem tekrar. Bakalim ne durumdaymis...

İstirahatliysen genelde uzamnaya bak. Otururken bile bebek rahime baski yapiyor. Ben cok uzanamadim gerci hep islerim vardi, ama yavsiyeler bu yonde

Hamilelikle beraber teninin kokusu değişen varmı ?

Benim igne falan vermedi dr yarin tekrar gidecegim duruma bakacak ona gore hastahaneye alabiliriz dedi. Uzanip dinleneyim ohalde tesekkur ederim canim.

Önümüzdeki hafta kıntrole gideceğim bakalım ne diyecek Çok da heveslendiğim bi durum değil aslında 10-15 dk yatıp beklemek :) ne kadar geç o kadar iyi diyelim. Doğumda yapacağımda bile nst yi ayakta bağlatmış biriyim

Arkadaslar demir yonunden sorunu olan varmi
Ferritin 5
Hemoglobin 10
Ve demir ilaci icmeme ragmen yukselmedi hep ayni

Geçmiş olsun canım. Hamileliğimin başında
Ferratinin 11 di şimdi 6 ya düşmüş
Günde 2 kere ilaç almam gerek ama bn 1 tane içebiliyorum sadece. İnşallah bi sorun çıkmadan tamamlarız
Hemoglobin de 9 dan yukarı çıkmıyo. Gebeliğin etkisi artık napalım

merhaba herkese, kızlar bir şey danışmak istiyorum size özellikle deneyimli annelerimize :) ateş ölçer olarak ne önerirsiniz,anladığım en cok tercih edilen braun ama onunda o kadar cok modeli var ki,
önerisi olan var mı

kızlar ben olmek uzeryeken amelıyata alındım bobrekler ve karacıger degerlerı tamamen gıtmıstı gozlerım gormuyordu artık.. sımdı yenı cıktım hastaneden degerlerım duzelmeye basladı bebegım dogdu ıyı allahtan ama kucuk oldugu ıcın kuvezde dua edın ınsallah. kısa surede saglıgına kavusup cıksın bebeguımde..

Çok geçmiş olsun.Tez vakitte iyi olursunuz inşallah.

Dogru mu gordum? Dogum mu yaptin?

Cok gecmis olsun canm.tam kac haftalik dogdu bebis?kilosu nasıl?ibs cabucak toparlanır bebegin?Allah analı babalı büyütsün canm.şaşırdım açıkçası

Abimin esinde 2,6 cikti 27. Haftada. Doktor hic ilac vermedi calismiyor o. 35 haftalikken 2,36 ya dusmustu, 40 haftada suni sanciyla normal dogum yapti:)
Kasilma fln varmiydi ki ben agriyla gittim. Insallah bizim beniste vaktini beklesin. Biraz kendimi cok yoruyodum artik yormiycam. Birde dun dr alttanda bakti ustten 2.7idi alttan 2.4 ortalama 2.5 dedi. Birde akinti var demistim.parmagiyla bakti bende cok kastim kendimi sanirim hala o bolge aciyor

Geçmiş olsun. İkiniz de kısa zamanda iyi olursunuz insallah.Allah bebişine sağlıklı uzun ömürler versin.

Geçmişler olsun canım Allahim ikinizinde yardımcısı olsun.

Canim cok gecmis olsun. Allah bebegini de tez vakitte kucagina alip evine getirmeyi nasip etsin. Beterinden korusun.

Onda kasilma ne alemdeydi hatirlamiyorum. Ama o da agriyla gittiginde zaten ogrendi.

Benim doktor ta hep alttan bakiyor serviks boyuna.ustten 2,8 olcmustu, sonra emin olmak icin bir de alttan bakti, ayni cikti olcu. Sonraki kontrolu direkt alttan yapti.

Benim rahimin ust kisminda hunilesme var. Alt kisim uzun 4 cm den uzun cikiyor suan icin. Ama ust kisimdaki hunilesme sikinti. Evdeyim suan cuma gunu raporum bitiyor kontrolum var. Duruma göre raporunu uzatacagim dedi. Cuma gunu nst ye girerim tekrar rahim agzini olcer karar verir. Benim de rutin kontrolde hafif kasik agrim var deyince nstye girmemle sancim cıktı. Ben de anlamamistim kasilmalarim oldugunu.
okeanoss00 @zafrina89 benim 250mm mis sizin ne kadardi kisalma acaba
Benim 16. Haftada 3.1 mm ye inmis sonra 4.3 e cikmisti. Suadan baslayan sancilar nedeniyle rahim agzinin yukarı kisminda hunilesme (açılma) var fakat alt kisim 4 cm den uzun çıkıyor. Dogum sancisi tekrar olursa tamamen açılıp dogum başlarmış. Sürekli yatiyorum sadece tuvalete kalkiyorum. Ayakta kalma surekli uzan dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…