• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

kızlar ben olmek uzeryeken amelıyata alındım bobrekler ve karacıger degerlerı tamamen gıtmıstı gozlerım gormuyordu artık.. sımdı yenı cıktım hastaneden degerlerım duzelmeye basladı bebegım dogdu ıyı allahtan ama kucuk oldugu ıcın kuvezde dua edın ınsallah. kısa surede saglıgına kavusup cıksın bebeguımde..
Canım geçmiş olsun
İyi düşün hiç enerjini düşürme
Kısa sürede toparlanırsınız ikinizde inşallah
Dualarımız sizinle
Ne kadar kilosu şuanda?

kızlar ben olmek uzeryeken amelıyata alındım bobrekler ve karacıger degerlerı tamamen gıtmıstı gozlerım gormuyordu artık.. sımdı yenı cıktım hastaneden degerlerım duzelmeye basladı bebegım dogdu ıyı allahtan ama kucuk oldugu ıcın kuvezde dua edın ınsallah. kısa surede saglıgına kavusup cıksın bebeguımde..
Gecmis olsun canim. Insallah bebisinde en kisa zamanda kendini toparlarda kavusursunuz.

Benim rahimin ust kisminda hunilesme var. Alt kisim uzun 4 cm den uzun cikiyor suan icin. Ama ust kisimdaki hunilesme sikinti. Evdeyim suan cuma gunu raporum bitiyor kontrolum var. Duruma göre raporunu uzatacagim dedi. Cuma gunu nst ye girerim tekrar rahim agzini olcer karar verir. Benim de rutin kontrolde hafif kasik agrim var deyince nstye girmemle sancim cıktı. Ben de anlamamistim kasilmalarim oldugunu.

Benim 16. Haftada 3.1 mm ye inmis sonra 4.3 e cikmisti. Suadan baslayan sancilar nedeniyle rahim agzinin yukarı kisminda hunilesme (açılma) var fakat alt kisim 4 cm den uzun çıkıyor. Dogum sancisi tekrar olursa tamamen açılıp dogum başlarmış. Sürekli yatiyorum sadece tuvalete kalkiyorum. Ayakta kalma surekli uzan dedi doktor.
16. Haftada sadece uzanarak mi artti degerin canim. Insallah cuma gunu guzel haberler alirsin benmde tekrar yarin kontrol edecek

merhaba herkese, kızlar bir şey danışmak istiyorum size özellikle deneyimli annelerimize :) ateş ölçer olarak ne önerirsiniz,anladığım en cok tercih edilen braun ama onunda o kadar cok modeli var ki,
önerisi olan var mı o_O
canım bizimki braun kulaktan ölçer, modeli de 4520 imiş. Ben öneririm. Başta biraz pahalı gelebilir ama kızımda almıştık ve 6 senedir daha pilini değişmedik. Kullanımı da çok rahat.

Canım çok geçmiş olsun, sen zaten hastanede yatmıyor muydun? Neden bu kadar beklediler ki ameliyata almak için? Allah korusun ya sana bir şey olsaydı? Çok şükür ikinizde iyiymişsiniz. İnşAllah oğlunda biran önce toparlar ve kavuşursunuz.

Canım geçmiş olsun
İyi düşün hiç enerjini düşürme
Kısa sürede toparlanırsınız ikinizde inşallah
Dualarımız sizinle
Ne kadar kilosu şuanda?

1200 oldu sanırım.. bugun bılgı alamadım pazartesı ve cuma bılgı verıyorlar malesef.. bebegıme ıyı baksınlarda ınsallah haftada 1 bılgı alsamda olur

Çok geçmiş olsun cnm.hasar birakmadan atlatmışsınnnn.
Bebeğinde en kısa sürede toparlar inşallahh.

Son düzenleme:
16. Haftada sadece uzanarak mi artti degerin canim. Insallah cuma gunu guzel haberler alirsin benmde tekrar yarin kontrol edecek
Hayir ilaclar kullandim hala kullanıyorum. O donem 26 gun boyunca her gün 1 tane 50 mg progestan ignesi oldum. Sabah aksam 200 luk progestan hapi vajinal olarak kullandim ve magnzeyum icmeye basladim. Suan igne hariç digerlerine devam ediyorum. Tabi simdi kasilma giderici ilac da eklendi :)

Hayir ilaclar kullandim hala kullanıyorum. O donem 26 gun boyunca her gün 1 tane 50 mg progestan ignesi oldum. Sabah aksam 200 luk progestan hapi vajinal olarak kullandim ve magnzeyum icmeye basladim. Suan igne hariç digerlerine devam ediyorum. Tabi simdi kasilma giderici ilac da eklendi :)
Sagol canim banada dt magnezyumu kullan dedi hergun ama hala kasilmalar dvm ediyo rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah korkuyorum. Keske alisveriri fln bitirseymisim hic kendim icin bisey almamistim daha

Sagol canim banada dt magnezyumu kullan dedi hergun ama hala kasilmalar dvm ediyo rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah korkuyorum. Keske alisveriri fln bitirseymisim hic kendim icin bisey almamistim daha
Magnezyumu nasil kullanıyorsun ve ne marka alıyorsun?

Çok gecmis olsun canim. İnşallah sağlicakla cikacaksiniz hastaneden.
Bebiside Allah bagislasin.
Nerde aldılar ameliyata üniversite hastanesinde mi özelde misin.

1200 oldu sanırım.. bugun bılgı alamadım pazartesı ve cuma bılgı verıyorlar malesef.. bebegıme ıyı baksınlarda ınsallah haftada 1 bılgı alsamda olur
Toparlar içini ferah tut
Mama veriyorlardır hızlıca kilo alır

Rabbim ikinize de güç kuvvet versin canım. Sakın üzme kendini herşeyde bir hayır vardır çok şükür ikinizde kurtulmuşsunuz. Sen iyi olursan bebeğinde en kısa zamanda toparlar. Ayrı da olsanız o herşeyi hisseder.

Durumum :KK12:
IMG_2718.webp

Canm gönlünü ferah tut ins bebis toparlanır.bu kış arkadasmn ikizleri 1200 civarı dogdu su anda gayet iyiler.tabi küvez süreci de oldu 2.5 kiloyu gecince eve çıkardılar.

Magnorm 365mg suda eritmeli
Gunde 2 kez kullanabilirsin onu ben de oncesinde onu kullaniyordum. Kasılmaların azalmasi icin. Eger o da gecirmezse Magnezyum Diasporal Direkt kullanabilirsin o daha etkilidir dedi doktorum. Suan kasilmalar olmasin diye benim magnezyumumu 2 ye cikardi normalde diasporal 1 doz kullaniliyor gunde.

Gunde 2 kez kullanabilirsin onu ben de oncesinde onu kullaniyordum. Kasılmaların azalmasi icin. Eger o da gecirmezse Magnezyum Diasporal Direkt kullanabilirsin o daha etkilidir dedi doktorum. Suan kasilmalar olmasin diye benim magnezyumumu 2 ye cikardi normalde diasporal 1 doz kullaniliyor gunde.
Bende 2 kez kullansam iyi olacak sanki. Butun gun yattim ama azicik ayaga kalksam kasilma basliyo

Back
X