- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #24.581
Ne zamn gidiyorsun doktora hemen yaptr tahlil baktr canm aman dikkat et erken dogum ihtimali oluyo enfeksiyon da bn atlattım sanirsam ilacı değişti ve bol su gerçekten ise yariyo birde limonlu su :) 4 litre su içmeye cabaliyom damacana oldumİdrarda hafif bi yanma var canım
Canm pazartesi ve salı 24 saat arayla bnada ciğer geliştrici iğne yaptı doktor . Bir sorun yok gayet iyiym aslında ama riskli gebesn ne olur ne olmaz dedi yaptı . Kan pıhtılaşması ve biraz plesanta aşağıda oda rahim ağzını kapatmiyo ama yinede yaptı bnada . Tedbir amaçlı bütün tedbirleri alicam dedi 37 yda 38 bitince alacakmis sezeryana.eylüle kadar sıkalım da dişimizi :) inşallah ekimi de görürüz :)
Bnm bebek kirlenirde kokar ya öyle bisi oldu bi dgisik anlatamam :)Hamilelikle beraber teninin kokusu değişen varmı ?
İnslh ikinizda toparlanirsiniz br an önce ne zamn oldu doğum kaç kiloydu?evet canım sezeryan ıle dogdu oglum.. toparlardım sımdı bıraz bebegımde kuvezde bıraz kılo alsın cıgerlerı gelıssın cıkacak ınsallah
Aynen benimki de öyle oldu tuhaf bi koku acaba terliyoruz sürekli ondan mii. :)Bnm bebek kirlenirde kokar ya öyle bisi oldu bi dgisik anlatamam :)
10 dusuk dgil bence ya bilmiyorum ama bn 8 9 üzeri gormuyom 3.aydan beri iyi bence 10 ila 12 arasiKizlar tansiyonlarinizi olcuyormusunuz. Benimki 10-4 ve 12-5 arası çıkıyor hep dusukmu yoksa iyimi anlamadım.
Bugün 10/3 u gördüm bi ara ama yukseldi hemen geri
Vala zatn balık oldum çok terliyorm hc terlemezdm bn surekli duş alıyorm ama ten kokusu bnce bu ya gebelik hormonlarının etkisi ten kokusunada mi etki ediyor nedir :)Aynen benimki de öyle oldu tuhaf bi koku acaba terliyoruz sürekli ondan mii. :)
anladım canım umarım hrpimiz toparlamışızdır ve bebeklerimiz zamanında gelirBenim rahimin ust kisminda hunilesme var. Alt kisim uzun 4 cm den uzun cikiyor suan icin. Ama ust kisimdaki hunilesme sikinti. Evdeyim suan cuma gunu raporum bitiyor kontrolum var. Duruma göre raporunu uzatacagim dedi. Cuma gunu nst ye girerim tekrar rahim agzini olcer karar verir. Benim de rutin kontrolde hafif kasik agrim var deyince nstye girmemle sancim cıktı. Ben de anlamamistim kasilmalarim oldugunu.
Benim 16. Haftada 3.1 mm ye inmis sonra 4.3 e cikmisti. Suadan baslayan sancilar nedeniyle rahim agzinin yukarı kisminda hunilesme (açılma) var fakat alt kisim 4 cm den uzun çıkıyor. Dogum sancisi tekrar olursa tamamen açılıp dogum başlarmış. Sürekli yatiyorum sadece tuvalete kalkiyorum. Ayakta kalma surekli uzan dedi doktor.
Kucugu dusuyor büyüğü iyi 10/3 10/4 felan oluyor10 dusuk dgil bence ya bilmiyorum ama bn 8 9 üzeri gormuyom 3.aydan beri iyi bence 10 ila 12 arasi
plesanta aşağıda diye mi sezeryana karar verildi ben doğumu hiç konuşmadım daha yarın kontrole gidicem bakalım durum neCanm pazartesi ve salı 24 saat arayla bnada ciğer geliştrici iğne yaptı doktor . Bir sorun yok gayet iyiym aslında ama riskli gebesn ne olur ne olmaz dedi yaptı . Kan pıhtılaşması ve biraz plesanta aşağıda oda rahim ağzını kapatmiyo ama yinede yaptı bnada . Tedbir amaçlı bütün tedbirleri alicam dedi 37 yda 38 bitince alacakmis sezeryana.
Ben hic ter kokusu olmayan biriydimde. Sürekli dus aliyroum yine ayni. Ne kotu bisey yaaVala zatn balık oldum çok terliyorm hc terlemezdm bn surekli duş alıyorm ama ten kokusu bnce bu ya gebelik hormonlarının etkisi ten kokusunada mi etki ediyor nedir :)
Yok kan pıhtılaşması var diye . Normal doğum için iğneyi bırakmak lazm bırakmayı da göze alamayz dedi smdi 37 den sonra her an olabilir ama 40.haftasinida doldurabilir 3 hafta iğne kullanmamani göze alamam diyo o açıdan .plesanta aşağıda diye mi sezeryana karar verildi ben doğumu hiç konuşmadım daha yarın kontrole gidicem bakalım durum ne
Benimde tenimin kokusu değiştiBnm bebek kirlenirde kokar ya öyle bisi oldu bi dgisik anlatamam :)
Hahhaha dimi ama aliskin olmadığın syler yapiyo vücut :)Ben hic ter kokusu olmayan biriydimde. Sürekli dus aliyroum yine ayni. Ne kotu bisey yaa
Benim 9-4 10-5 falan çıkıyor doktor normal dedi canımKizlar tansiyonlarinizi olcuyormusunuz. Benimki 10-4 ve 12-5 arası çıkıyor hep dusukmu yoksa iyimi anlamadım.
Bugün 10/3 u gördüm bi ara ama yukseldi hemen geri
Aynen aslında kötü değil ama değişik :) hamilelikten bencede yoksa o kadr terlemeye les gbi kokmam lazm :)Benimde tenimin kokusu değişti
Kötü değil baya pudra gibi hoşumada gitmiyor değil ama
Parfüm kokusu tene göre değişiyor ya önceden çok sevdiğim parfüm şimdi bi garip geliyor :)
anladm canım hepimiz başka bişeyle boğuşuyoruz sağlıkla kucaklayalım inşallahYok kan pıhtılaşması var diye . Normal doğum için iğneyi bırakmak lazm bırakmayı da göze alamayz dedi smdi 37 den sonra her an olabilir ama 40.haftasinida doldurabilir 3 hafta iğne kullanmamani göze alamam diyo o açıdan .
Allah sağlıkla kavuştursun sizi canım biran önce toparlasın bebişinde inşallahhkızlar ben olmek uzeryeken amelıyata alındım bobrekler ve karacıger degerlerı tamamen gıtmıstı gozlerım gormuyordu artık.. sımdı yenı cıktım hastaneden degerlerım duzelmeye basladı bebegım dogdu ıyı allahtan ama kucuk oldugu ıcın kuvezde dua edın ınsallah. kısa surede saglıgına kavusup cıksın bebeguımde..
Benimki de aynı o şekilde iyi ozaman endişelenecek birşey yok saolBenim 9-4 10-5 falan çıkıyor doktor normal dedi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?