2017 EKİM Anne adayları

Canim ben ntsyede girdim bebegin toplanmasi dedigim sey ntsde kasilma olarak cikiyo. Oradaki hemsire dedi bunlar kasilma iste diye. Bana yormayacaksin daha erken dediler. Calisiyorum rapor verdi hatta. Biraz daha ileride sanirim yurumek daha dogruymus ben cok yuruyodum

Canım sana yaptımı ciğer geliştirici iğne?
Cok bana hic vermesi ilac sadece rapor verdi. Yatis yapalimmi evdemi dinlenirsin dedi bende ev daha iyi olur dedim persembe kontrol edecek artmassa yatis verecek sanirim. Bnm dr cok abartmadi 2den asagisi risk dedi dinlen duzelir dedi bilemiyorum

Bununla gelir geçer inşallah, 30-45dk yürü dedi bana da zati daha fazlasını kaldıramayabilirim.Yardımcı olacak birilerin vardır umarım

Bununla gelir geçer inşallah, 30-45dk yürü dedi bana da zati daha fazlasını kaldıramayabilirim.Yardımcı olacak birilerin vardır umarım
Malesef canim ya evdeki isleri kendimi yormadan yine ben yapcam mecbur ailem hep afyonda. Hepimiz saglikla vaktinde alalim insallah bebislerimizi kucagimiza

Kasilma mi sanci mi?

Doktorum o uterus kasilmalari, ve istedigimiz birsey bu haftalarda dedi. Sanci farkli birsey ama.

Tüm sıkıntısı olan hamişleri Rabbim korusun. Vakitlerini sağlıkla tamamlamayı nasib etsin.
Benim 2. hamileliğim ama her şeyi ınutmuşum. Nst ye kaçıncı haftada bağlıyorlardı?

Tüm sıkıntısı olan hamişleri Rabbim korusun. Vakitlerini sağlıkla tamamlamayı nasib etsin.
Benim 2. hamileliğim ama her şeyi ınutmuşum. Nst ye kaçıncı haftada bağlıyorlardı?
Genelde 28den itibarenmiş ama ben 26.haftam bittiğinde çok sık kasılma yaşadığım için girmiştim. Tabi ultrasonda herşeyin yolunda olduğunu duyup rahatladığım için sonrasında NST ye girince kasılma masılma çıkmadı. Çok da zorunlu değilmiş 34ten sonra başlatan da var. Şikayet durumuna göre galiba

evet nst yi ben geçen bi doktor yazısından pkudum hsmileliğini neredeyse nst girmeden tamamlayanlarda oluyomuş erkenden takipte kalan da gebenin durumuna göre doktoru karar veriyomuş ne zaman naşlayacağı ve ne sıklıkta girileceği ille de 32 de girilcek 36 da girilcek diye bi kural yokmuş

Hanımlar göğüs kalkanı alan ya da alacak olan var mı hangi markayı tercik edeceksiniz? Yardımcı olur musunuz?
canım kullananlar aventi öneriyorlar. Bende sordum ama çoğu kişi kullanmıyormuş. Bende almaktan vazgeçtim. Onun yerine göğüs ucu çıkarıcı alacağım ben.

Arkadaslar demir yonunden sorunu olan varmi
Ferritin 5
Hemoglobin 10
Ve demir ilaci icmeme ragmen yukselmedi hep ayni
Canım benimde hep aynı ya doğru dürüst yükselmiyor. 9 du 10a çıkmış kaç aydır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…