- 4 Ağustos 2015
- 817
- 779
- 103
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #24.521
Burdan birisi alışveriş topiği açmıştı
Kimdi?
Nerde o topik ?![]()
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...imizi-paylasalim.1022974/page-2#post-52301474

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdan birisi alışveriş topiği açmıştı
Kimdi?
Nerde o topik ?![]()
Canim ben ntsyede girdim bebegin toplanmasi dedigim sey ntsde kasilma olarak cikiyo. Oradaki hemsire dedi bunlar kasilma iste diye. Bana yormayacaksin daha erken dediler. Calisiyorum rapor verdi hatta. Biraz daha ileride sanirim yurumek daha dogruymus ben cok yuruyodumGeçmiş olsun canım dr un numarası yok mu sende, çekinme bence aramada ya da yazmada, bize ciddi rahatsızlık vermese de içerde neler olup bitiyor bilemeyiz, gittiğin iyi olmuş. Çalışıyordun sen değil mi?
Ben de bugün kontrole gittim arkadaşlar, 1097 gram olmuş bebiş. Bol bol soda iç, normal doğum düşünüyorsan da her gün yürüyüşe çık, kanapede oturarak normal doğum yapamazsın dedi, eşim de ikna oldu artıkın her akşam çıkacağız inşallahBir yerde toplanıp durması ayağını popişini dayamasındandır 30-45 saniyede geçmesi lazım, günde 3-4 kere tekrarlarsa sıkıntı yok. Ama görmen bulanıklaşır, ani şekilde kusarsan, yüzünde şişlik olursa, tansiyonun çıkarsa hemen haber ver dedi. Azcık yiyorum şişiyorum, çok sık tuvalete gidiyorum diye düşünme bunlar normal şeyler başa çıkacaksın dedi. Bir dahaki kontrole nstye girmeye başlayacağız bakalım
Cok bana hic vermesi ilac sadece rapor verdi. Yatis yapalimmi evdemi dinlenirsin dedi bende ev daha iyi olur dedim persembe kontrol edecek artmassa yatis verecek sanirim. Bnm dr cok abartmadi 2den asagisi risk dedi dinlen duzelir dedi bilemiyorumCanım sana yaptımı ciğer geliştirici iğne?
Bununla gelir geçer inşallah, 30-45dk yürü dedi bana da zati daha fazlasını kaldıramayabilirim.Yardımcı olacak birilerin vardır umarımCanim ben ntsyede girdim bebegin toplanmasi dedigim sey ntsde kasilma olarak cikiyo. Oradaki hemsire dedi bunlar kasilma iste diye. Bana yormayacaksin daha erken dediler. Calisiyorum rapor verdi hatta. Biraz daha ileride sanirim yurumek daha dogruymus ben cok yuruyodum
Malesef canim ya evdeki isleri kendimi yormadan yine ben yapcam mecbur ailem hep afyonda. Hepimiz saglikla vaktinde alalim insallah bebislerimizi kucagimizaBununla gelir geçer inşallah, 30-45dk yürü dedi bana da zati daha fazlasını kaldıramayabilirim.Yardımcı olacak birilerin vardır umarım
Kasilma mi sanci mi?Canim ben ntsyede girdim bebegin toplanmasi dedigim sey ntsde kasilma olarak cikiyo. Oradaki hemsire dedi bunlar kasilma iste diye. Bana yormayacaksin daha erken dediler. Calisiyorum rapor verdi hatta. Biraz daha ileride sanirim yurumek daha dogruymus ben cok yuruyodum
Kasilma benimkisi ama benim sık olmasidir belki istenmeyen. Zaten istirahat raporunun sebebi kasilma diilde rahim kisaligi.Kasilma mi sanci mi?
Doktorum o uterus kasilmalari, ve istedigimiz birsey bu haftalarda dedi. Sanci farkli birsey ama.
eylüle kadar sıkalım da dişimizi :) inşallah ekimi de görürüz :)Bu gidişle topikçe erken doğum yapacağız
Topluca eylül annesiyizde haberimiz yokmuş :))
Hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah
Ksc cm rahim agzi? Bende de var kisalma, hatta acilma hunilesme....Kasilma benimkisi ama benim sık olmasidir belki istenmeyen. Zaten istirahat raporunun sebebi kasilma diilde rahim kisaligi.
Genelde 28den itibarenmiş ama ben 26.haftam bittiğinde çok sık kasılma yaşadığım için girmiştim. Tabi ultrasonda herşeyin yolunda olduğunu duyup rahatladığım için sonrasında NST ye girince kasılma masılma çıkmadı. Çok da zorunlu değilmiş 34ten sonra başlatan da var. Şikayet durumuna göre galibaTüm sıkıntısı olan hamişleri Rabbim korusun. Vakitlerini sağlıkla tamamlamayı nasib etsin.
Benim 2. hamileliğim ama her şeyi ınutmuşum. Nst ye kaçıncı haftada bağlıyorlardı?
canım kullananlar aventi öneriyorlar. Bende sordum ama çoğu kişi kullanmıyormuş. Bende almaktan vazgeçtim. Onun yerine göğüs ucu çıkarıcı alacağım ben.Hanımlar göğüs kalkanı alan ya da alacak olan var mı hangi markayı tercik edeceksiniz? Yardımcı olur musunuz?
Canım benimde hep aynı yaArkadaslar demir yonunden sorunu olan varmi
Ferritin 5
Hemoglobin 10
Ve demir ilaci icmeme ragmen yukselmedi hep ayni
Bana duruma gore alirsin dediler simdilik ped aldımHanımlar göğüs kalkanı alan ya da alacak olan var mı hangi markayı tercik edeceksiniz? Yardımcı olur musunuz?
24-25mm dedi dr. Istirahat raporu verdi. Senin arttimi peki simdi. Istirahat derken hic evden cikmiycam yatacakmiyim kiKsc cm rahim agzi? Bende de var kisalma, hatta acilma hunilesme....