- 21 Temmuz 2016
- 932
- 874
- 103
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #24.501
gidiyor beyazlatıyor direkt tazyikli su tutuyorum zaten sonra hicbirsey kalmıyorFırçalamadan gidiyormu kirler
Öyleyse bende senin gibi yapayım böyle içine sinmedi hiç
girdin mi nst ye sonuç neDra sordum gel bakalim ntsye fln alalim dedi. Geldim dr dogumda bekliyorum. Insallah kotu bisey cikmaz dua edin kizlar
Gecmis olsun canm.ins önemli bisey değildir.Dra sordum gel bakalim ntsye fln alalim dedi. Geldim dr dogumda bekliyorum. Insallah kotu bisey cikmaz dua edin kizlar
Canım Dusa kabin için bulaşık makinesi parlaticisi dene hiç leke kalmiyo ve kokusuda yok. Bulaşık sungerine dok ve sil sonra durula birde kurula tamamdirSelam kızlar nasılsınız
Temizlik yapıyorum yorgunluktan çok ne kullanacağım ile ilgili sıkıntı yaşıyorum
Malum çamaşır suyu ve türevi ürünler sıkıntılı
Duşakabin vs gibi yerler için ne kullanıyorsunuz
Sirke karbonat ile falan ovdum ama yok yeterince temiz olmuyor
Varmı önerisi olan ??
selam canim. Dusakabin için bulaşık makinesi parlaticisi dene bulaşık sungeriyle sil durula en son kurula hiç leke kalmıyorSelam kızlar nasılsınız
Temizlik yapıyorum yorgunluktan çok ne kullanacağım ile ilgili sıkıntı yaşıyorum
Varmı önerisi olan ??
Selam kızlar nasılsınız
Varmı önerisi olan ??
Girdim cnm o bebek toplanmasi dedigimiz kasilmaymis. Sık sık olmasi normal degilmis yorulunca oluyorsa dinlenmeliymisiz. Rahim boyunda kisalma varmis dr rapor verdi istirahat edecegim persembe kontrole gitcemgirdin mi nst ye sonuç ne
Tesekkur ederim kisalma nedeniyle erken dogum riskim var. Istirahat edecegim insallah artarGecmis olsun canm.ins önemli bisey değildir.
Kızlar benim de bi kac gündür hafif hafif kasılmalarm oluyorkontrole de iki hafta var daha..ben de doktoru aradm magnezyum kullanmamı istedi.
işte benim dert ama bn ağrı hissetmedim kaç cm miş canım rahim ağzı söyledi mi bende perş bidahs gidicrm progestanlsr işe yaramış mı görmek istiyorum internette %4 hamile de görülür rahim ağzı kısalması fln diyr okumuştm bizim topicte bile 4 kişiyi geçtik geçmiş olsun bu aradsGirdim cnm o bebek toplanmasi dedigimiz kasilmaymis. Sık sık olmasi normal degilmis yorulunca oluyorsa dinlenmeliymisiz. Rahim boyunda kisalma varmis dr rapor verdi istirahat edecegim persembe kontrole gitcem
Tesekkur ederim kisalma nedeniyle erken dogum riskim var. Istirahat edecegim insallah artar
Bi dahakinede onu deneyim canım çok sağolCanım Dusa kabin için bulaşık makinesi parlaticisi dene hiç leke kalmiyo ve kokusuda yok. Bulaşık sungerine dok ve sil sonra durula birde kurula tamamdir
selam canim. Dusakabin için bulaşık makinesi parlaticisi dene bulaşık sungeriyle sil durula en son kurula hiç leke kalmıyor
Hiç almamıştım bunlarda çamaşır suyu gibi koku veriyordur diyeŞu beyaz cif spreyi kullaniyorum ben hem cok guzel temizliyo hemde kotu agir bi kokusu yok
Ben de çamaşır suyunun kokusundan cok rahatsz oluyorum.cif daha cok kullanyrm mutfak da tezgah icin falan da.kokusu da yok cok guzel de temizliyo.tavsiye ederim.Hiç almamıştım bunlarda çamaşır suyu gibi koku veriyordur diye
Dediğin gibiyse çok iyi
Eşime söyleyimde alsın gelirken mutfakta falanda kullanırım
İlaclar ise yarar ins.bundan sonra diikkat etmek lazm.artk az kaldı doğuma.günlerimiz aynı seninle.benim sezaryan olacağı icin büyük ıhtimal eylül sonu olacak insGirdim cnm o bebek toplanmasi dedigimiz kasilmaymis. Sık sık olmasi normal degilmis yorulunca oluyorsa dinlenmeliymisiz. Rahim boyunda kisalma varmis dr rapor verdi istirahat edecegim persembe kontrole gitcem
Tesekkur ederim kisalma nedeniyle erken dogum riskim var. Istirahat edecegim insallah artar
Hiç almamıştım bunlarda çamaşır suyu gibi koku veriyordur diye
Dediğin gibiyse çok iyi
Eşime söyleyimde alsın gelirken mutfakta falanda kullanırım
Reklam gibi olmasın ama ben Amway ürünleri kullanıyorum. Loc falan.Selam kızlar nasılsınız
Varmı önerisi olan ??
Girdim cnm o bebek toplanmasi dedigimiz kasilmaymis. Sık sık olmasi normal degilmis yorulunca oluyorsa dinlenmeliymisiz. Rahim boyunda kisalma varmis dr rapor verdi istirahat edecegim persembe kontrole gitcem
Ilac vermedi canim. Sadece istirahat verdi. Yorulmamak lazimmis. Hayirlisyla saglik sihhatle kucagina almayi nasip etsin rabbimİlaclar ise yarar ins.bundan sonra diikkat etmek lazm.artk az kaldı doğuma.günlerimiz aynı seninle.benim sezaryan olacağı icin büyük ıhtimal eylül sonu olacak ins
Merhaba arkadaşlar alışverişlerimiz için konu açtım
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...nneleri-alisverislerimizi-paylasalim.1022974/
Canım sana yaptımı ciğer geliştirici iğne?
benim 310mm canım çok erken yakaladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?