2017 EKİM Anne adayları

Dra sordum gel bakalim ntsye fln alalim dedi. Geldim dr dogumda bekliyorum. Insallah kotu bisey cikmaz dua edin kizlar
Gecmis olsun canm.ins önemli bisey değildir.
Kızlar benim de bi kac gündür hafif hafif kasılmalarm oluyorkontrole de iki hafta var daha..ben de doktoru aradm magnezyum kullanmamı istedi.

Canım Dusa kabin için bulaşık makinesi parlaticisi dene hiç leke kalmiyo ve kokusuda yok. Bulaşık sungerine dok ve sil sonra durula birde kurula tamamdir
selam canim. Dusakabin için bulaşık makinesi parlaticisi dene bulaşık sungeriyle sil durula en son kurula hiç leke kalmıyor

Şu beyaz cif spreyi kullaniyorum ben hem cok guzel temizliyo hemde kotu agir bi kokusu yok

Eklentiler

• PhotoGrid_1501595546993.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 56
girdin mi nst ye sonuç ne
Girdim cnm o bebek toplanmasi dedigimiz kasilmaymis. Sık sık olmasi normal degilmis yorulunca oluyorsa dinlenmeliymisiz. Rahim boyunda kisalma varmis dr rapor verdi istirahat edecegim persembe kontrole gitcem

Gecmis olsun canm.ins önemli bisey değildir.
Kızlar benim de bi kac gündür hafif hafif kasılmalarm oluyorkontrole de iki hafta var daha..ben de doktoru aradm magnezyum kullanmamı istedi.
Tesekkur ederim kisalma nedeniyle erken dogum riskim var. Istirahat edecegim insallah artar

işte benim dert ama bn ağrı hissetmedim kaç cm miş canım rahim ağzı söyledi mi bende perş bidahs gidicrm progestanlsr işe yaramış mı görmek istiyorum internette %4 hamile de görülür rahim ağzı kısalması fln diyr okumuştm bizim topicte bile 4 kişiyi geçtik geçmiş olsun bu arads

Bi dahakinede onu deneyim canım çok sağol

Şu beyaz cif spreyi kullaniyorum ben hem cok guzel temizliyo hemde kotu agir bi kokusu yok
Hiç almamıştım bunlarda çamaşır suyu gibi koku veriyordur diye
Dediğin gibiyse çok iyi
Eşime söyleyimde alsın gelirken mutfakta falanda kullanırım

Hiç almamıştım bunlarda çamaşır suyu gibi koku veriyordur diye
Dediğin gibiyse çok iyi
Eşime söyleyimde alsın gelirken mutfakta falanda kullanırım
Ben de çamaşır suyunun kokusundan cok rahatsz oluyorum.cif daha cok kullanyrm mutfak da tezgah icin falan da.kokusu da yok cok guzel de temizliyo.tavsiye ederim.
İlaclar ise yarar ins.bundan sonra diikkat etmek lazm.artk az kaldı doğuma.günlerimiz aynı seninle.benim sezaryan olacağı icin büyük ıhtimal eylül sonu olacak ins

Reklam gibi olmasın ama ben Amway ürünleri kullanıyorum. Loc falan.

Geçmiş olsun canım dr un numarası yok mu sende, çekinme bence aramada ya da yazmada, bize ciddi rahatsızlık vermese de içerde neler olup bitiyor bilemeyiz, gittiğin iyi olmuş. Çalışıyordun sen değil mi?

Ben de bugün kontrole gittim arkadaşlar, 1097 gram olmuş bebiş. Bol bol soda iç, normal doğum düşünüyorsan da her gün yürüyüşe çık, kanapede oturarak normal doğum yapamazsın dedi, eşim de ikna oldu artıkın her akşam çıkacağız inşallahBir yerde toplanıp durması ayağını popişini dayamasındandır 30-45 saniyede geçmesi lazım, günde 3-4 kere tekrarlarsa sıkıntı yok. Ama görmen bulanıklaşır, ani şekilde kusarsan, yüzünde şişlik olursa, tansiyonun çıkarsa hemen haber ver dedi. Azcık yiyorum şişiyorum, çok sık tuvalete gidiyorum diye düşünme bunlar normal şeyler başa çıkacaksın dedi. Bir dahaki kontrole nstye girmeye başlayacağız bakalım

Burdan birisi alışveriş topiği açmıştı
Kimdi?
Nerde o topik ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…