-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.261
Kızlar bugün kontrolüm vardı ve gittim kalp atışlarını duyum çok şükür. Birde yen8 bir doktor denedim çok tatlıydı dakikalarca konuştu bilgi verdi ve baktı ultrosana sağolsun kalp atisından sonra ilk sorduğum soru mide bulantisiydi ve sağolsun bayağı güzel öneride bulundu ve liste verdi listeyi eve geçince fotosunu atacağım önerilerine gelince kızartma ve yağlı şeyler yasak ve günde 6 7öğün yemek ye ama az ye miden hiç boş kalmasın dedi domates peynir ekmek gibi şeyler atistir kebap falan gibi ağır şeyler canın çekse de yeme daha kötü olursun dedi ve sonunda da 3. Aya kadar normal olduğunu yeme alışkanlığını düzene sokarak atlatabilecegimi söyledi çok zor durumlar için de ilaç verdi bende sizinle paylaşmak istedim belki işinize yarar diye
Kac aylık bebis
Rabbim hepimize sagoikli bebisler versin dolsun gobuslerimkz hayirlisiyla alalim kucagimiza hepimiz insallahAyyyyy olsunnnn bebişin tombişliği gazı şişiayrıca çok da tatlı duruyo göbişin
Hahahahhahah vala 7 haftalik diyolla:) cok fena dimi:) bende korkuyorum boyle sistiginde:)Kac aylık bebis
Gözün aydın canm çok şükür duydun :) umarm o liste ise yarar.Kızlar bugün kontrolüm vardı ve gittim kalp atışlarını duyum çok şükür. Birde yen8 bir doktor denedim çok tatlıydı dakikalarca konuştu bilgi verdi ve baktı ultrosana sağolsun kalp atisından sonra ilk sorduğum soru mide bulantisiydi ve sağolsun bayağı güzel öneride bulundu ve liste verdi listeyi eve geçince fotosunu atacağım önerilerine gelince kızartma ve yağlı şeyler yasak ve günde 6 7öğün yemek ye ama az ye miden hiç boş kalmasın dedi domates peynir ekmek gibi şeyler atistir kebap falan gibi ağır şeyler canın çekse de yeme daha kötü olursun dedi ve sonunda da 3. Aya kadar normal olduğunu yeme alışkanlığını düzene sokarak atlatabilecegimi söyledi çok zor durumlar için de ilaç verdi bende sizinle paylaşmak istedim belki işinize yarar diye
Tatlı kız ama şöyle 5 6 aylk duruyor :) bnm hiç gobegm yok ya bnde niye yok bnde hamile göbüsüistiyorum :))Hahahahhahah vala 7 haftalik diyolla:) cok fena dimi:) bende korkuyorum boyle sistiginde:)
Ya vala ben gecrnde de boyle olmustum 2,5 aylik bi kurtaja girmistim sanirsin doguma giriyorum hatta bak onun da resmini atim:)Tatlı kız ama şöyle 5 6 aylk duruyor :) bnm hiç gobegm yok ya bnde niye yok bnde hamile göbüsüistiyorum :))
Göründüm canım özel muayene ye gittim kalbi atmış durmuş da Olabilir dedi beklemek gereksiz dedi maalesefAyyyy kuzummm ciddimisin sen nasıl oldu bi kaç doktora daha görünseydin yaaa
Siz kalp atisini hic gormediniz mi? Sesi duymasaniz bile gormussunuzdur pit pit yanip soner ekranda.Göründüm canım özel muayene ye gittim kalbi atmış durmuş da Olabilir dedi beklemek gereksiz dedi maalesef
Evet nasip ederse Rabbim aynı gün gözüküyor doğumumuzDilara hanım sanırım sizinle aynı gün bebek bekliyoruz Bende henüz kalp atışını duymadım bi kaç güne gidip tekrar muayene olacağım. Bulantı ile ilgili listenizi sabırsızlıkla bekliyorum.
Zira son 1 haftadır diyet yapar gibi tüm yiyecekleri hayatımdan çıkardım. Yoksa midem aşırı bulanıyor ve ciddi rahatsızlık veriyordu.
Evet nasip ederse Rabbim aynı gün gözüküyor doğumumuzDilara hanım sanırım sizinle aynı gün bebek bekliyoruz Bende henüz kalp atışını duymadım bi kaç güne gidip tekrar muayene olacağım. Bulantı ile ilgili listenizi sabırsızlıkla bekliyorum.
Zira son 1 haftadır diyet yapar gibi tüm yiyecekleri hayatımdan çıkardım. Yoksa midem aşırı bulanıyor ve ciddi rahatsızlık veriyordu.
Canım benmde 10 ocak bebeği gördüm ama kalp atışını göremedim 8 haftada duyarız dedikız senle aynıyız benim sat 9 ocak seninki kaç ?
Canım bnmde 10 ocak vb gördüm bebeğimi Anzak 1 hafta gerideydi. Bu hafta kontrol çağırdı bakalım inş. Kalp atışınıda duyarız10 ocak canım benim de evet aynıyız. 27 yaşındayım ben sen kaç yaşındasın? Gördün mü bebeğini ultrason da?