- 5 Kasım 2012
- 370
- 436
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.241
Canım sen hangi hastaneye gidiyorsun? :)istanbul kuzum nere olacak , doktorumuda seviyorum çok ilgili :)
Arada yapiyorum ama belim agriyor bu sefer. Ee pantlonlar da sıkmaya basladi artik
kızlar merhaba nasılsınız? nasıl gidiyor hamişlik?valla benim bugün berbat midem felaket bulanıyor bende istifra problem var kusamıyorum o yüzden bulantıyı çekiyorum artı birde kabızlık var karnım şuan resmen 3 aylık hamile gibi şişti ilk defa midem bulanıyor ama yemek yiyebiliyorum zorda olsa geceden beri kötü midem bir yerde okumuştum bebeğin kalp atışları annede mide bulanısı yaparmış doğru mu böyle birşey duymuş muydunuz?
Hahahah 6 hafta için baya baya var ama benim de senden eksik kalır yanım yok aslında
Sirf gaz tabiki ama korkunc bir haldeyim hamilr pantolonlari giyiyorum fena biseyHahahah 6 hafta için baya baya var ama benim de senden eksik kalır yanım yok aslında
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah canım. Ben 4+6 da keseyi gördüm 5+5 de bebeği ve kalp atışını göreyim diye gittim ama göremedik perşembe günü gitçem inşallah tekrar normal ultrason göremezsek vajinalden görebilirim Allah'ın izniyle.Evet cnm gördük keseyi :) normalde yarın kalp atışı için gidecektik ama gaz yüzünden haftaya bakıcak doktor , 20 yaşındayım ilk gebelik :)
He bide bugün 6+4 olduk :)
İnş amin cnm biraz daha bekle neden vajinal yaptırıyorsun kiAllah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah canım. Ben 4+6 da keseyi gördüm 5+5 de bebeği ve kalp atışını göreyim diye gittim ama göremedik perşembe günü gitçem inşallah tekrar normal ultrason göremezsek vajinalden görebilirim Allah'ın izniyle.
Karından ultrason daha geç belli ediyor çünkü bir an önce gözüksün diye ben çok evhamlı bi tipim çünkü kendime dünyayı dar ettim göremedim diyeİnş amin cnm biraz daha bekle neden vajinal yaptırıyorsun ki
Benim yapıldıkan testlerini yaptıranlar varmı rubella cmv ıgm falan:)
4 ay once yapilmisti bu defa yapmadi doktorum herhalde hala 4 ay oncekini baz aliyo:)kan testlerini yaptıranlar varmı rubella cmv ıgm falan:)
bende boyle testleri bilmezdim yeni ogrendim ne kdr cok sey varmıs ya:) sonucları beklerken icim icimi yediBenim yapıldı
gebelikten once de yapılıyormu bu testler4 ay once yapilmisti bu defa yapmadi doktorum herhalde hala 4 ay oncekini baz aliyo:)
kan testleri yapıldı ama rubelle ıgm ne demek bilmiyorumkan testlerini yaptıranlar varmı rubella cmv ıgm falan:)
kızamıkcıkmıs bu hamilelik doneminde bu enfeksiyon gecirilirse bebek kotu etkileniyormus hatta gebelik sonlandırılıyormuskan testleri yapıldı ama rubelle ıgm ne demek bilmiyorum
Canim 4 ay once bi gebrligim oldu o zamsn bskmisti doktor sonra kalbi durdu bebegimin kurtaj dsn sonra 3 ay korundum hemen hamile kaldim sanirim o yuzden yapmadi tekrar bebegimi kaybetmeseyfim hamileligim hala devam ediyor olacaktigebelikten once de yapılıyormu bu testler
doktorlar iyisini bilir tabi biz nette yazanlara falan bakıyoruz bazen aldanıyoruz orda hersey genelleme:) bbegin icin uzuldumCanim 4 ay once bi gebrligim oldu o zamsn bskmisti doktor sonra kalbi durdu bebegimin kurtaj dsn sonra 3 ay korundum hemen hamile kaldim sanirim o yuzden yapmadi tekrar bebegimi kaybetmeseyfim hamileligim hala devam ediyor olacakti
İnsallah bu defa kucagima alirim yavrumu.... doktorum cok didikleyen bi adam gecen hamileligimde batin ultrasonuna kataciger bobrege kadar o kadar cok inceledi ki bunda hic test istemeyince idine karismiyim dedim lazim olsa yapardi gene gecende benmi soyledim yap diye hepsini kendi yaptidoktorlar iyisini bilir tabi biz nette yazanlara falan bakıyoruz bazen aldanıyoruz orda hersey genelleme:) bbegin icin uzulduminsallah simdiki hamilelik surecin ve bebegin cok cok saglıklı olur