2017 EKİM Anne adayları

kızlar merhaba nasılsınız? nasıl gidiyor hamişlik? :KK51::KK51: valla benim bugün berbat midem felaket bulanıyor bende istifra problem var kusamıyorum o yüzden bulantıyı çekiyorum artı birde kabızlık var karnım şuan resmen 3 aylık hamile gibi şişti ilk defa midem bulanıyor ama yemek yiyebiliyorum zorda olsa geceden beri kötü midem bir yerde okumuştum bebeğin kalp atışları annede mide bulanısı yaparmış doğru mu böyle birşey duymuş muydunuz?:eek::eek:

Canım benımde durum aynı senın gııbı sureklı bır bulantı var ama kusamıyorum , kussam rahatlıcam anlamaıyorum ,mumkun oldugunda ıkınma , bol sıvı tuket kabızlık olmasın tam olarak kac aylıktı senın benım 8+2 oldu cok yenı yuruyusede gıdemıyorum ılk uc gecmesını beklıyorum :) Rabbım kolaylık versın hepımıze:)

52 kilomuuuuu :) canım sen şanslısın ben en son 25 yaşımda gördüm o kiloyu. Hiç göbeğine Kafayı takma gazdır şişkinlik vs dir o
Bak oturdugum yerde bagdas kurmusum tepeden karnimj cekmisim:) hale bak :)

IMG_8719.JPG

Evet cnm gördük keseyi :) normalde yarın kalp atışı için gidecektik ama gaz yüzünden haftaya bakıcak doktor , 20 yaşındayım ilk gebelik :)
He bide bugün 6+4 olduk :)
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah canım. Ben 4+6 da keseyi gördüm 5+5 de bebeği ve kalp atışını göreyim diye gittim ama göremedik perşembe günü gitçem inşallah tekrar normal ultrason göremezsek vajinalden görebilirim Allah'ın izniyle.

Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah canım. Ben 4+6 da keseyi gördüm 5+5 de bebeği ve kalp atışını göreyim diye gittim ama göremedik perşembe günü gitçem inşallah tekrar normal ultrason göremezsek vajinalden görebilirim Allah'ın izniyle.
İnş amin cnm biraz daha bekle neden vajinal yaptırıyorsun ki

Canim 4 ay once bi gebrligim oldu o zamsn bskmisti doktor sonra kalbi durdu bebegimin kurtaj dsn sonra 3 ay korundum hemen hamile kaldim sanirim o yuzden yapmadi tekrar bebegimi kaybetmeseyfim hamileligim hala devam ediyor olacakti
doktorlar iyisini bilir tabi biz nette yazanlara falan bakıyoruz bazen aldanıyoruz orda hersey genelleme:) bbegin icin uzuldum:KK43: insallah simdiki hamilelik surecin ve bebegin cok cok saglıklı olur

doktorlar iyisini bilir tabi biz nette yazanlara falan bakıyoruz bazen aldanıyoruz orda hersey genelleme:) bbegin icin uzuldum:KK43: insallah simdiki hamilelik surecin ve bebegin cok cok saglıklı olur
İnsallah bu defa kucagima alirim yavrumu.... doktorum cok didikleyen bi adam gecen hamileligimde batin ultrasonuna kataciger bobrege kadar o kadar cok inceledi ki bunda hic test istemeyince idine karismiyim dedim lazim olsa yapardi gene gecende benmi soyledim yap diye hepsini kendi yapti

X