- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.301
Âmin. Teyzesi kurban olsun onu verene. :)Masallah ne güzel düşünüyorsun.... Bende surekli yorgunluk ve bulantimla teselli oluyorum :) orada ve tutunuyor diye, Allah hayirli evlatlar eylesin inşallah 5+6 olduk bu gece teyzesi insallah kalbini dinletir annesine :)
Bende sennkini yerim :) Allahım sağlıkla gelsinler inşallah:)Âmin. Teyzesi kurban olsun onu verene. :)
Sürekli olmuyor Cnm bnde çok yorduğum zaman oluyor kendimi. Daha çok miğfer sorun bulanıyor sadece kusma felan yok birde çok uykuluyummerhabalar bnm de 9 ocak.. 20 subatta gıttımde bebiş göründü kalp atısıda görundu 5+5 de ama net duymamız lazım dedi doktor yenı olusmus dedı haftaya tekrar gıtcez hayırlsıyla duyarız ıınsallah... cok nefes nefese kalıyorum sizdede var mı?
O kadar yorgun oluyorum kiii bazen ağlıyorum....alışık değilim böyle bitikligeSürekli olmuyor Cnm bnde çok yorduğum zaman oluyor kendimi. Daha çok miğfer sorun bulanıyor sadece kusma felan yok birde çok uykuluyum
Gunaydin kizlar:) bulantili bir sabah yine:)
Ne ignesi sabah sabah yahu:)Benimde bulantı var.birazdan iğne yaptırmaya gideceğim
Düşük olmaması için haftada bir iğne yaptırıyorum ayrıca pıhtılaşma için günlük iğnem de varNe ignesi sabah sabah yahu:)
Kanaman felan mi var peki? Bende oldum dusuk ignesi ama kanama bitince tekrar yaptirmadi doktorum.Düşük olmaması için haftada bir iğne yaptırıyorum ayrıca pıhtılaşma için günlük iğnem de var
Kanama falan yok çok şükür doktor tedbir amaçlı verdi sanırım. Günlük iğneleri kendim vuruyorum doktorum gösterdi sağolsunKanaman felan mi var peki? Bende oldum dusuk ignesi ama kanama bitince tekrar yaptirmadi doktorum.
Pihtilasma ignelerini kendin vurmuyor musun:) annem her gun bas etmez git gelle o:)
Evet nasip ederse Rabbim aynı gün gözüküyor doğumumuzbu arada kalp atışını da duyarsınız en kısa zamanda merak etmeyin en son gittiğinizde bebeği gördünüz mü peki ne zaman gittiniz muayeneye
Her doktor 6.haftadan sonra duyarız diyor senin doktor neden öyle söylemiş ???Canım benmde 10 ocak bebeği gördüm ama kalp atışını göremedim 8 haftada duyarız dedi
Arkadaşım gecen bana söyledi ki 9. Haftada kalbi duyulmuş tasalanma :)Dün doktora gittim bebeğimin hala kalp atışları Yok bugün başka bi doktora gidicem nolur dualarınızı bekliyorum eğer ona birşey olursa bu defa nasıl atlatırım bu durumu bilmiyorum
İnşaAllah duyardın canım, stres yapma kendine. Stres bir katkı yapmaz biliyorsun. Giderken ya Müid, ya Muhyi Esma hüsna larını tekrarlayarak dua et. Biri tekrar dirilten biri hayat veren demek. Rabbim bebeğini bağışlasınDün doktora gittim bebeğimin hala kalp atışları Yok bugün başka bi doktora gidicem nolur dualarınızı bekliyorum eğer ona birşey olursa bu defa nasıl atlatırım bu durumu bilmiyorum
Hmm anladim demek ki gecis evresi ve vucut kendini hazirliyo rahim genisliyo:)kirmizigitar Minipanda göbek şişliği o haftalarda bende de oldu. Daral geliyordu ne giysem. Hamile çamaşır ve kıyafetleri aldım küçük almışım herhalde onlar bile sıktı o sıra. Geçen hafta adet döngü tarihim bitince biraz indi gibi. Şimdi rahat geliyor. Ya da bana öyle geliyor, vücut alıştı dedim. Eylül annelerine baktım onlar da öyle olmuş.
Canım benımde durum aynı senın gııbı sureklı bır bulantı var ama kusamıyorum , kussam rahatlıcam anlamaıyorum ,mumkun oldugunda ıkınma , bol sıvı tuket kabızlık olmasın tam olarak kac aylıktı senın benım 8+2 oldu cok yenı yuruyusede gıdemıyorum ılk uc gecmesını beklıyorum :) Rabbım kolaylık versın hepımıze:)
Gunaydin kizlar:) bulantili bir sabah yine:)