2017 EKİM Anne adayları

Merhaba kızlar
Ben hiç yemek yiyemiorum,sadece süt içebiliorum ayran iciorum günde 1 dilim ekmek de anca bütün yemek isimlerinden bile içim dönüyor kötü oluyorum bu yuzden de hic beslenemiorum benim gibi olan var mı neler yiyip içiyorsunuz napionuz

Işine yararmı bilmem ama ben bol su içiyorum yemek yediğim zaman da camları açıyorum. Tuzlu çerezlerde iyi geliyo. Kendimi yemek için zorlamıyorum yavaş yavaş yiyorum

Valla bilmiyorum bana sindiden oyle dedi miyomum da var sezeryan sirasinda duruma gore miyomu da aliriz dedi ayyh biktim ha doktor gezmekten
Belkide miyomdan dolayı demiştir canm bencede hem sezeryan hem miyomda alınır senin açından iyi olur. Bakalm bn daha doktorla konusmadm bu konuyu ilerleyen zamanlarda konusurz.

Bugün beta hgc zirve yaptı sanırm bnde ilk defa kustum . Bugün sabahtan beri de yemkte az yemistm.
Geçmiş olsun canım. Ben de aşırı yorgunluk hissi ve uyku hali var. Sabah hafiften midem bulandı ama dayanılmayacak şekilde değil. İlerleyen haftalarda başıma gelecek gibi hissediyorum.

Geçmiş olsun canım. Ben de aşırı yorgunluk hissi ve uyku hali var. Sabah hafiften midem bulandı ama dayanılmayacak şekilde değil. İlerleyen haftalarda başıma gelecek gibi hissediyorum.
Bnm senin zamanlarda vardı böyle yanma gibiydi daha çok ve tiksinme vardı geçti sonra arada gün içinde birden kalkıyordu migdem bugn ilk defa kustum cokmu karistirdim acaba migdeyi yda dün etsiz çiğ köfte yemistm aksm omu yaramadı bilmiyorum.

kızlar merhaba nasılsınız? nasıl gidiyor hamişlik? valla benim bugün berbat midem felaket bulanıyor bende istifra problem var kusamıyorum o yüzden bulantıyı çekiyorum artı birde kabızlık var karnım şuan resmen 3 aylık hamile gibi şişti ilk defa midem bulanıyor ama yemek yiyebiliyorum zorda olsa geceden beri kötü midem bir yerde okumuştum bebeğin kalp atışları annede mide bulanısı yaparmış doğru mu böyle birşey duymuş muydunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…